Review Brow Boost Serum & Brow Pro Pen by Catrice

Mijn wenkbrauwen zijn mijn “zwakste”punt in mijn gezicht. Ik ben tevreden over mijn huid, ogen, lippen en wimpers. Zeker na het gebruik van het wimperserum van Revitalash zijn ze weer mooi vol en lang. Maar die wenkbrauwen van mij, die willen maar niet voller worden en dus blijft het bijtekenen. Ik was vooral benieuwd naar het Brow Boost Serum en… heeft het gewerkt?

Review Brow Boost Serum & Brow Pro Pen by Catrice 1 brow boost Review Brow Boost Serum & Brow Pro Pen by Catrice

De wenkbrauwtrend gaat een nieuwe fase in: in plaats van perfect gestylde wenkbrauwen draait het vanaf nu allemaal om authentieke vormen. Volle wenkbrauwen zijn nog steeds on trend – ze moeten er echter wel zo natuurlijk mogelijk uitzien. Voor de trendsetters onder ons betekent dit: handen af van de tweezers en omarm de beauty tools waarmee je verzorgde en toch natuurlijk ogende wenkbrauwen creëert!

De Limited Edition “BAM BROW“ by CATRICE biedt de beste hulp: twee must-have producten die perfect samenwerken om een natuurlijke en expressieve look te creëren. Het Brow Boost Serum stimuleert de haargroei en zorgt voor zichtbaar vollere, verzorgde wenkbrauwen. Behoefte aan kleine correcties? Vul moeiteloos de wenkbrauwen in met de duo Brow Pro Pen voor een perfect, glad resultaat dankzij de wasachtige textuur. Voor oogverblindend mooie momenten, met CATRICE.

Brow Pro Pen

catrice brow pen

 

De perfecte 2- in 1- oplossing om diepte te creëren: De dubbelzijdige brow pen heeft een wasachtige textuur en een ovaal miniborsteltje voor natuurlijke resultaten en zichtbaar vollere wenkbrauwen. De formule is bovendien long-lasting.

catrice brow pen (3)

Wat vind ik ervan?

De wasachtige textuur vind ik niet mee te werken, ik krijg het niet netjes erop en het is plakkerig. Het zachte borsteltje heeft ook geen meerwaarde voor mij, ik zit te denken waar ik het misschien wel voor kan gebruiken. Ik kan hier kort over zijn. Ik kan hier werkelijk niets mee. Jammer de bammer…

catrice brow pen (2)

Prijs: €3,99

Brow Boost Serum

Brow Boost Serum

 

Het actieve serum stimuleert de natuurlijke haargroei en belooft zichtbaar vollere wenkbrauwen in slechts 4 weken. (Onderzoek onder 30 vrouwen die 6 weken dagelijks het gebruikten). Dankzij de transparante geltextuur is het serum geschikt voor alle haarkleuren.

catrice brow

Dit vind ik natuurlijk heel interessant. Ik vraag mij altijd af waarom een wimperserum wel kan werken voor je wimpers en waarom het vaak niks voor je wenkbrauwen doet. Het kan zijn dat bij wimpers de weg naar de haarwortels makkelijker bereikbaar is en de huid onder je wenkbrauwen misschien minder toegankelijk is?

Brow Boost Serum (2)

Ik heb het serum dagelijks voor het slapen op mijn wenkbrauwen aangebracht met het kwastje en soms het een beetje in de huid proberen te wrijven. Ik kan niet aanwijsbaar een verschil laten zien, Het enige wat ik voel is dat de haartjes wat steviger zijn. Maar dat kan ook wishful thinking zijn…

Brow Boost Serum (3)

Ik vind het best jammer dat dit niet voor mij werkt, want dat zou betekenen dat ik ze niet meer zo hoef bij te tekenen of dat ik over moet gaan op permanente make-up. Vaak kostbaar en ik heb het 2 keer laten doen, maar vond dat behoorlijk pijnlijk. Plus dat je een goed adresje moet hebben wil het er ook mooi uitzien. Want daar zie ik ook veel verschil in.

Als ik ergens zie en lees dat iemand wel een verschil ervaart, dan ga ik het zeker nogmaals proberen. Misschien heeft het toch meer tijd nodig!

Catrice Brow Serum Prijs: €5,99

 

 

Geen update meer missen?

  1. Rory 15 september, 2018
   • BeautyByBabs 15 september, 2018
  2. Annette 15 september, 2018
  3. chucky1012 15 september, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten