Review Brow Boost Serum & Brow Pro Pen by Catrice

Mijn wenkbrauwen zijn mijn “zwakste”punt in mijn gezicht. Ik ben tevreden over mijn huid, ogen, lippen en wimpers. Zeker na het gebruik van het wimperserum van Revitalash zijn ze weer mooi vol en lang. Maar die wenkbrauwen van mij, die willen maar niet voller worden en dus blijft het bijtekenen. Ik was vooral benieuwd naar het Brow Boost Serum en… heeft het gewerkt?

De wenkbrauwtrend gaat een nieuwe fase in: in plaats van perfect gestylde wenkbrauwen draait het vanaf nu allemaal om authentieke vormen. Volle wenkbrauwen zijn nog steeds on trend – ze moeten er echter wel zo natuurlijk mogelijk uitzien. Voor de trendsetters onder ons betekent dit: handen af van de tweezers en omarm de beauty tools waarmee je verzorgde en toch natuurlijk ogende wenkbrauwen creëert!

De Limited Edition “BAM BROW“ by CATRICE biedt de beste hulp: twee must-have producten die perfect samenwerken om een natuurlijke en expressieve look te creëren. Het Brow Boost Serum stimuleert de haargroei en zorgt voor zichtbaar vollere, verzorgde wenkbrauwen. Behoefte aan kleine correcties? Vul moeiteloos de wenkbrauwen in met de duo Brow Pro Pen voor een perfect, glad resultaat dankzij de wasachtige textuur. Voor oogverblindend mooie momenten, met CATRICE.

Brow Pro Pen

catrice brow pen

 

De perfecte 2- in 1- oplossing om diepte te creëren: De dubbelzijdige brow pen heeft een wasachtige textuur en een ovaal miniborsteltje voor natuurlijke resultaten en zichtbaar vollere wenkbrauwen. De formule is bovendien long-lasting.

catrice brow pen (3)

Wat vind ik ervan?

De wasachtige textuur vind ik niet mee te werken, ik krijg het niet netjes erop en het is plakkerig. Het zachte borsteltje heeft ook geen meerwaarde voor mij, ik zit te denken waar ik het misschien wel voor kan gebruiken. Ik kan hier kort over zijn. Ik kan hier werkelijk niets mee. Jammer de bammer…

catrice brow pen (2)

Prijs: €3,99

Brow Boost Serum

Brow Boost Serum

 

Het actieve serum stimuleert de natuurlijke haargroei en belooft zichtbaar vollere wenkbrauwen in slechts 4 weken. (Onderzoek onder 30 vrouwen die 6 weken dagelijks het gebruikten). Dankzij de transparante geltextuur is het serum geschikt voor alle haarkleuren.

catrice brow

Dit vind ik natuurlijk heel interessant. Ik vraag mij altijd af waarom een wimperserum wel kan werken voor je wimpers en waarom het vaak niks voor je wenkbrauwen doet. Het kan zijn dat bij wimpers de weg naar de haarwortels makkelijker bereikbaar is en de huid onder je wenkbrauwen misschien minder toegankelijk is?

Brow Boost Serum (2)

Ik heb het serum dagelijks voor het slapen op mijn wenkbrauwen aangebracht met het kwastje en soms het een beetje in de huid proberen te wrijven. Ik kan niet aanwijsbaar een verschil laten zien, Het enige wat ik voel is dat de haartjes wat steviger zijn. Maar dat kan ook wishful thinking zijn…

Brow Boost Serum (3)

Ik vind het best jammer dat dit niet voor mij werkt, want dat zou betekenen dat ik ze niet meer zo hoef bij te tekenen of dat ik over moet gaan op permanente make-up. Vaak kostbaar en ik heb het 2 keer laten doen, maar vond dat behoorlijk pijnlijk. Plus dat je een goed adresje moet hebben wil het er ook mooi uitzien. Want daar zie ik ook veel verschil in.

Als ik ergens zie en lees dat iemand wel een verschil ervaart, dan ga ik het zeker nogmaals proberen. Misschien heeft het toch meer tijd nodig!

Catrice Brow Serum Prijs: €5,99

 

 

Geen update meer missen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Ik las net iets over het wimperserum van Kruidvat wat uit de handel is genomen doordat er een bepaald stofje tegen een oogziekte in zat? Ik weet er het fijne niet van (en ik las het in LINDA. nieuws dus ook niet wetenschappelijk bewezen) maar ik ben altijd voorzichtig met dit soort producten. Een gel voor mijn wenkbrauwen vind ik dan weer wel fijn (een tijdje terug had ik in plaats van kleurloos er eentje met een bruin kleurtje. Erg fijn. Maar inmiddels weg gegooid, vergeten het merk op te schrijven … ). Jammer dat deze producten voor jou niet werkten. Permanente make-up vind ik ook een hele spannende hoor. Zou ik niet heel snel aan beginnen.

    • Ik was al aan het denken om een keer iets erover te schrijven, want ik verwachtte deze vraag eigenlijk al. Ik heb 2 keer een wimpergroeiserum getest en ik heb nergens last van gehad, ook mijn oogkleur is hetzelfde gebleven. Wimper-groei serums zijn bij toeval ontdekt omdat mensen met staar speciale druppeltjes gebruikten en merkten dat hun wimpers ook langer werden. (ik typ dit trouwens uit mijn hoofd even)
      Dat principe komt vaker voor, denk aan anti-depressivia die aan soldaten werden gegeven en later bleek dat veel soldaten gestopt waren met roken en werd het, waarschijnlijk wat aangepast, toegepast als middel om te stoppen met roken. Zo zullen er tal van voorbeelden zijn, producten die eerst uit de medische wereld kwamen.
      Ik snap dat het uit de handel is genomen, voorkomen is altijd beter dan genezen. Ik weet niet hoe lang deze mensen het gebruikten maar ik zou ook graag eens cijfers willen zien hoeveel mensen zoiets gebruikt hebben zonder bijwerkingen.