Review- Biotox van Biomed

Slangengif alert! Op de verpakking van Biotox staat een griezelige groene slang. Wat doet een giftige slang als hij bijt. Die verlamt je spieren. Net zoals botox doet. En Biomed heeft wat slangengif in een potje gestopt.

Ik heb hiervoor al wat producten van Biomed getest, zoals het Pure Detox Mask, de Body Firmer en de Forget Your Age serum ; de een vond ik ietsje beter presteren dan de ander. Maar zoiets is met veel merken het geval. Nu laat ik jullie weten wat ik van het veelbelovende Biotox vind… worden rimpels echt minder?

biomed biotox

De Claim

BIOTOX is hét alternatief voor Botox!  
Bevat het gepatenteerde Syn®-Ake

  

Productinformatie
Stop de rimpels en blijf lachen! BIOTOX van BioMed is een zeer snel werkende anti-rimpelcrème die injecties overbodig maakt. Dankzij de fenomenale combinatie van slangengif en andere uitermate krachtige ingrediënten zult u er zeer snel vele jaren jonger uitzien! Klinische testen bewijzen dat het veilig gedoseerde slangengif, rimpels of een frons tussen de ogen en de zogenaamde uitdrukkingslijnen in uw gezicht en hals sterk doet afnemen door de spiersamentrekkingen te verminderen.

Biomed is het eerste merk dat organische kwaliteit koppelt aan medische werkzaamheid. De doelstelling is dan ook om klinisch geteste schoonheidsproducten te maken die niet alleen bijna 100% natuurlijk zijn, maar ook binnen recordtijd hun werk op effectieve wijze doen. Door een rijke receptuur voelt de crème zijdezacht aan. Maar vergis u niet!  BIOTOX werkt zo snel en effectief dat het zich makkelijk kan meten met de allerduurste anti-rimpelcrèmes die er te vinden zijn!

BIOTOX crème verrijkt met Syn®-Ake (synthetisch slangengif) bootst het verlammende effect na van slangengif en blokkeert net als botuline de prikkeloverdracht die de mimiekspieren doet samentrekken. Het continu samentrekken van de mimiekspieren is dereden van het ontstaan van expressierimpels.

Syn®-Ake heeft meerdere patenten op zijn naam staan en heeft samen met de overige ingrediënten een onmiddelijk liftend effect, beschermt de huid tegen stress en stimuleert ook de aanmaak van collageen. U oogt in no-time jeugdiger, doordat uw huid weer strak en glad wordt met direct waarneembaar resultaat!

Syn®-Ake is hét nieuwe wondermiddel tegen rimpels en maakt dat BIOTOX van BioMed een smeerbaar alternatief is voor producten die moeten worden geïnjecteerd.

Wat vind ik er van?

Ik schrok een beetje. Ik zag niet een liftend effect en toen ik de foto’s bekeek, leek het net alsof ik meer rimpels had dan eerst, hoe kan dit?

Nu is het kouder buiten, de hoek waaruit de foto gemaakt is, de lach, het licht…ik krijg het niet voor elkaar om exact dezelfde omstandigheden te creëren. Ik heb geen goede lamp en het daglicht wisselt ook. En dan ook nog op dezelfde manier lachen= expressie rimpels maken.

Wat mij bij sommige foto’s ook op valt is dat mijn ooglid bij de een meer hangt dan bij de andere foto. Is het zo erg met mij gesteld? Heeft niets met biotox te maken overigens…

Als ik naar andere foto’s kijk, dan lijkt het wel weer mee te vallen. Moeilijk om hier een goed oordeel over te vellen.

Wat vinden jullie?

Conclusie

Ik denk dat mijn verwachtingen te hoog gespannen waren. Bij Biotox hinkel ik op 2 gedachten. Het is wel een fijn product, maar de claims vind ik te zwaar. Ik vind het geen smeerbaar alternatief voor producten die moeten worden geïnjecteerd.. Was dat maar waar.

Misschien dat Biomed de dosering Syn®-Ake wat kan verhogen? Nu weet ik natuurlijk niet of dat medisch mag, maar ik denk dat de werkzaamheid vast toeneemt.

Nu heb ik dieper liggende lach rimpels vergeleken bij een 30-40 jarige, dus het kan zo maar zijn dat Biotox beter werkt bij een wat jeugdigere huid. Er zijn wat collega bloggers die dit ook testen en ik zou eens kijken wat zij ervan vinden. (zij zijn ook wat jonger dan ik)

 

Ingrediënten (INCI):
Aqua, Glycerin, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Flacon à 30 ml. Adviesprijs: €59,95

Dermatologisch getest, ook voor de gevoelige huid!

Meer weten over de producten van Biomed?

Biomed: http://biomedorganics.de
Apotheek Viata: https://www.viata.nl/online-apotheek

Facebookpagina: https://www.facebook.com/biomed.organics.nederland/

Ik heb nog 2 producten van BIOMED liggen die ik ga testen. Daarna kies ik 5 producten die mij het best zijn bevallen en die ga ik verloten.

Voor meer nieuws check de Facebookpagina van BIOMED en wil je meer informatie over deze producten, kijk dan op de website van BIOMED. Daar vind je ook de resultaten van de klinische studies die uitgevoerd zijn.

 

  1. Bianca 14 mei, 2019
  2. Denise 10 juni, 2016
  3. Nadia 2 maart, 2016
  4. Annette 16 februari, 2016
   • BeautyByBabs 16 februari, 2016
  5. petra 16 februari, 2016
   • BeautyByBabs 16 februari, 2016
  6. Inaya 16 februari, 2016
  7. Mariska 16 februari, 2016
  8. YuStSoMe 16 februari, 2016
  9. Astrid 16 februari, 2016
  10. Debbie 16 februari, 2016
  11. jeapiebel 16 februari, 2016
  12. chucky1012 16 februari, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten