Review- Biotona Bio SuperSprouts Raw, lekker!

Als ik een bakje yoghurt eet, wil ik er altijd iets knapperigs in doen. Wat nootjes of desnoods wat lekkere (Bastogne) koeken die ik dan verkruimel tot hapklare brokken. Biotona Bio SuperSprouts is gezond én ook nog eens heel smakelijk! Ik ga jullie vertellen waarom…

biotona super sprouts

Soms voeg ik wat suiker toe aan mijn yoghurt, puur om dat knapperige, die bite, te krijgen. Ik weet het, suiker is natuurlijk niet zo een gezonde optie. Beter zijn deze supersprouts!

Over Biotona Bio SuperSprouts Raw

Biotona Bio SuperSprouts Raw is een mix van gespruite biologische zaden van boekweit, broccoli, bruine gierst, haver, luzerne, pompoen, rode quinoa, witte en zwarte sesam en zonnebloem.

De zaden worden na het spruiten nog 24 uur gedroogd bij maximaal 42ºC – dit in tegenstelling tot veel bewerkingen van zaden en granen waarbij gemakkelijk temperaturen van 100ºC worden bereikt.

Biotona’s verwerking zorgt ervoor dat de voedingsstoffen en enzymen optimaal worden behouden. Het resultaat? Een heerlijke en glutenvrije zadenmix die bijdraagt aan een gezond cardiovasculair systeem en die helpt een gezonde bloedsuikerspiegel te behouden.

super sprouts

Ik kocht vroeger nog wel eens brocco cress, zo een bakje kiemen van de broccoli. Ze lijken op die bakjes met bijvoorbeeld waterkers.  De spruiten/kiemen hebben tig meer anti-oxidanten dan hun uitgegroeide broertjes, dus knetter gezond.

De mix van Biotona is heel divers (boekweit, broccoli, bruine gierst, haver, luzerne, pompoen, rode quinoa, witte en zwarte sesam en zonnebloem) en een handjevol maakt mijn yoghurt lekker knapperig en nog meer…

 

 

Ik wil nog wel eens last hebben van mijn darmen, af en toe slik ik dan ook vezels die mijn huisarts voorschrijft. Sinds ik Biotona supersprouts gebruik heb ik die niet meer nodig, mijn stoelgang is nu regelmatig zonder opgeblazen gevoel.

 

no sweeteners or artificial colours

 

Ik moet niet teveel, lees “te enthousiast” de zaden erin kiepen want dan zijn mijn darmen weer van slag. Het is lekker, crunchy en een heel goede keuze als je ook van een “bite”houdt! En je kan ze natuurlijk ook in smoothies doen of andere gerechten, kortom, mogelijkheden genoeg!

Hou je meer van “power-besjes“, dan heb je ook de Biotona Super Berries!

Eet smakelijk!

Consumentenadviesprijs: € 11,99 (300 gr)

Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

10
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
DebwendyAnnetteRebeccapriscilla Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Deb
Gast

Klinkt goed én lekker. Nooit geweten dat je de kiemen van broccoli kunt eten en dat ze vol met anti oxidanten zitten 😉

wendy
Gast
wendy

Lijkt me echt apart zeker het proberen waard.

Annette
Gast

Klink goed, ik heb afgelopen week bij de DM een zak gepofte quinoa gekocht ook voor door het ‘toetje’ is me toch lekker 🙂 volgende keer neem ik 2 zakken mee.

Rebecca
Gast

Oh wat klinkt dit goed. Ik eet graag yoghurt maar ik moet en zal er altijd iets van een ‘bite’ in hebben! Dit klinkt echt zo lekker en gezond!

priscilla
Gast

Ik vind het er altijd lekker uitzien, maar helaas hou ik echt niet van zaadjes en dat soort dingen. Zo jammer!

Josine
Gast

Dat ziet er lekker uit. Is het dan meer hartig dan zoet? Ik moet ook altijd wat door mijn yoghurt hoor, heel herkenbaar!

Mariska
Gast

Als ik te eerlijk ben klinkt het niet heel lekker xD maar wel heel handig voor je stofwisseling! Die van mij is ook niet altijd optimaal, dan is zoiets super handig 🙂

Kayla
Gast

Deze kende ik nog niet, ziet er goed uit. Ik vind het ook prettig om ‘s ochtends wat extra’s door mijn kwark te doen, dan is dit inderdaad een goede optie!

chucky1012
Gast

Fijn dat jij door het gebruik hiervan geen opgeblazen gevoel meer hebt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten