Review: Beauty Kitchen Refresh Me Minty Wonder Balm

Beauty Kitchen Refresh Me Minty Wonder Balm

Op het event van Beauty Kitchen liet Jo-Anne Chidley  het al zien hoe leuk het is om een lipbalm te maken. Het enige wat zij met de ingrediënten doen is verwarmen, afkoelen en schudden. dus geen chemische hoogstandjes. Pure producten. (zo van het land wil er bijna bij zeggen)

refresh-me-wonder-balm-beauty-kitchen

Een lipbalm kan je nu het kouder wordt nog beter gebruiken. Niks vervelender dan velletjes op je lippen, zeker als je ook nog een mooie lipstick wil dragen!

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen naar behoefte op (droge) lippen. Het is 100% natuurlijk dus zal je huid niet uitdrogen, hoe vaak je het ook gebruikt. Niet in je ogen smeren natuurlijk…

refresh-me-wonder-balm-beauty-kitchen

Wat vind ik ervan?

De Refresh Me Minty Wonder Balm zit in een heel klein schattig metalen doosje, je kan hem zo in je broekzak steken.

Je opent het blikje door het dekseltje met je duim naar achteren te schuiven en daarna zo ook weer dicht. Handig, geen dop. Je hebt maar één hand nodig. Als je op de fiets zit hoef je dus geen dop eraf te halen 🙂

Door het woord Minty dacht ik eerst dat het flink zou gaan tintelen op mijn lippen, maar daar merk ik weinig van. (misschien als ze meer kapot zijn van de gure kou?) Het is meer een gevoel van koelte die ik ook ervaar bij sommige hoofdpijnsticks waar pepermunt in zit. Het voelt prima aan en verzacht mijn lippen.

minty-lipbalm-beauty-kitchen

Je hebt meerdere “smaken” als je niet van mint houdt (of allergisch bent) , namelijk:

  • Wake Me Lemon
  • Spoil Me Special
  • Love Me Cinnamon
  • Inspire Me Citrus
  • Chill Me Sensitive

Ingrediënten:

olea europaea (Olive Oil), cocos nucifera (Coconut Oil), cera alba (Beeswax), butyrospermum parkii (Shea Butter), theobroma cacao (Cocoa Seed Butter), hydrogenated olive oil, crambe abyssinica (Abyssinian Seed Oil), citrus limonum (*Lemon), mentha piperita (*Peppermint), mentha viridis (*Spearmint), lavandula angustifolia (*Lavender), styrax benzoin (*Benzoin), benzyl alcohol, citral, geraniol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, limonene, linalool *Natural pure essential oils

Niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in. Getest op mensen, nooit op dieren.

Te koop bij Holland& Barret (voorheen de Tuinen) 10ml/ €3,99

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten