Review: Beauty Kitchen Refresh Me Minty Wonder Balm

Beauty Kitchen Refresh Me Minty Wonder Balm

Op het event van Beauty Kitchen liet Jo-Anne Chidley  het al zien hoe leuk het is om een lipbalm te maken. Het enige wat zij met de ingrediënten doen is verwarmen, afkoelen en schudden. dus geen chemische hoogstandjes. Pure producten. (zo van het land wil er bijna bij zeggen)

refresh-me-wonder-balm-beauty-kitchen

Een lipbalm kan je nu het kouder wordt nog beter gebruiken. Niks vervelender dan velletjes op je lippen, zeker als je ook nog een mooie lipstick wil dragen!

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen naar behoefte op (droge) lippen. Het is 100% natuurlijk dus zal je huid niet uitdrogen, hoe vaak je het ook gebruikt. Niet in je ogen smeren natuurlijk…

refresh-me-wonder-balm-beauty-kitchen

Wat vind ik ervan?

De Refresh Me Minty Wonder Balm zit in een heel klein schattig metalen doosje, je kan hem zo in je broekzak steken.

Je opent het blikje door het dekseltje met je duim naar achteren te schuiven en daarna zo ook weer dicht. Handig, geen dop. Je hebt maar één hand nodig. Als je op de fiets zit hoef je dus geen dop eraf te halen 🙂

Door het woord Minty dacht ik eerst dat het flink zou gaan tintelen op mijn lippen, maar daar merk ik weinig van. (misschien als ze meer kapot zijn van de gure kou?) Het is meer een gevoel van koelte die ik ook ervaar bij sommige hoofdpijnsticks waar pepermunt in zit. Het voelt prima aan en verzacht mijn lippen.

minty-lipbalm-beauty-kitchen

Je hebt meerdere “smaken” als je niet van mint houdt (of allergisch bent) , namelijk:

  • Wake Me Lemon
  • Spoil Me Special
  • Love Me Cinnamon
  • Inspire Me Citrus
  • Chill Me Sensitive

Ingrediënten:

olea europaea (Olive Oil), cocos nucifera (Coconut Oil), cera alba (Beeswax), butyrospermum parkii (Shea Butter), theobroma cacao (Cocoa Seed Butter), hydrogenated olive oil, crambe abyssinica (Abyssinian Seed Oil), citrus limonum (*Lemon), mentha piperita (*Peppermint), mentha viridis (*Spearmint), lavandula angustifolia (*Lavender), styrax benzoin (*Benzoin), benzyl alcohol, citral, geraniol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, limonene, linalool *Natural pure essential oils

Niet geschikt voor vegetariërs, want er zit bijenwas in. Getest op mensen, nooit op dieren.

Te koop bij Holland& Barret (voorheen de Tuinen) 10ml/ €3,99

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

12
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
chucky1012MelikeAstridhillybillybeautyBeautyByBabs Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Melike
Gast

Wat een leuke namen! Daar hou ik echt van bij producten! Het wordt weer kouder en mijn lippen gaan zeker weer droger worden. Ik ga dit eens bekijken!

Astrid
Gast

Hey Babs,

Klinkt zeer goed! Ik ben wel benieuwd naar deze mint versie en de Love Me Cinnamon en Inspire Me Citrus :).

Liefs!

hillybillybeauty
Gast

Bij mij zit ie in mijn tas! Ideaal!

Deb
Gast

Deze balsem lijkt me heerlijk en wat een mooie ingrediëntenlijst! Ik zou persoonlijk gaan voor de smaak/geur “Love Me Cinnamon” omdat ik in het najaar altijd een crush heb op alles met kaneel geur en smaak. Je zou me bij wijze van spreken aan een kaneel-infuus kunnen leggen hihi.

Lonneke
Gast

Ik vind het zo’n handig en leuk blikje. Ik moet hem nog gaan testen en dat kan mooi nu het wat kouder word.

Jolanda
Gast

Dit is fijn voor het najaar! Leuke verpakking ook

Vanessa
Gast

Klinkt als een fijne lippenbalsem! Persoonlijk zou ik wel voor een ander “smaakje” gaan dan mint. Leuk dat ze verschillende varianten hebben.

Natascha
Gast

Leuke tip! Wat een schattig blikje en ook helemaal niet duur.

chucky1012
Gast

Leuk blikje 😉
Ik denk wel dat ik een kijkje ga nemen en er misschien 1 kopen.
Vroeger had ik ook zo een soort blikje met lippenbalsem.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten