Review- Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Soufflé

Mijn eerste body soufflé! Het klinkt een beetje als my first pony (die ik nooit heb gekregen ;))  Een body soufflé is een luchtige substantie, denk maar aan zo een luchtig baksel uit de oven, die ook nog gierend van het lachen instort zodra je hem serveert…oeps…

inspire-me-brightening-toning-body-souffle

Maar geen instortingsgevaar bij deze heerlijke Brightening & Toning Body Soufflé van Beauty  Kitchen.

 

Deze Body Soufflé helpt de droge huid te herstellen, verstevigen en verzachten door de werkzame combinatie van shea butter, grapefruit, citroengras en pure oliën als groene munt, venkel, basilicum en Abyssinian oil.

In een goed afsluitbare weckpot zit deze heerlijke, fluffy soufflé, die ruikt naar frisse grapefruit, lemongrass en pepermunt. Verder zit er Abyssinian Oil in waar ik al eerder over geschreven heb. Shea butter, cacao butter en nog veel meer ingrediënten maken dat je huid weer lekker zacht en soepel wordt!

 

Het was echt een verrassing dat de pakjesman deze traktatie kwam brengen! Er zijn nog zoveel producten van Beauty Kitchen die de moeite van het bespreken waard zijn. Ik vind het een pittige frisse geur, citroentjesfris. Perfect voor het najaar. Maar ik trek mij daar niets van aan, het is puur waar ik net zin in heb. Afhankelijk van mijn stemming.

De body soufflé wordt snel door de huid opgenomen en insmeren in een klein feestje op zich. Het is heerlijk om na het douchen deze soufflé te gebruiken, de hele dag hou je dat frisse gevoel!

Beauty Kitchen produceert alleen 100% effectieve, 100% natuurlijke en 100% betaalbare producten. De recepten bevatten 100% pure essentiële oliën plus natuurlijke ingrediënten zodat het ook echt 100% het verschil maakt.

Getest op mensen, nooit op dieren.

Te koop bij Holland& Barret  200ml/€ 11,99

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

16
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
14 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
MelikeLifeaholic.nlNataschaChantal | Beauty VS DumasyBeautyByBabs Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Melike
Gast

Soufle klinkt al zo lekker. Ik vind het ook een heel mooi merk sinds ik het via jouw heb leren kennen;) Ik kan me wel voorstellen dat de geur inderdaad niet helemaal bij de winter past. Maar zoals je zegt, geur hangt echt af van je stemming. Dat heb ik ook!

Lifeaholic.nl
Gast

Dat ziet er weer heerlijk uit! 😬

Natascha
Gast

Ik vind hem ook heel fijn! Alleen vriendlief vroeg of ik iets me ingesmeerd had met Citroenella haha, hij vond het niet zo’n succes. Hij heeft inderdaad een behoorlijke citroengeur.

Chantal | Beauty VS Dumasy
Gast

Oh dit ziet er heerlijk uit! Ik heb eigenlijk nog nooit een body souffle gebruikt.. Maar ben nu wel heel benieuwd!

Chantal | Beauty VS Dumasy
Gast

Oh dit ziet er heerlijk uit! Ik heb eigenlijk nog nooit een body souffle gebruikt.. Maar ben nu wel heel benieuwd!

Astrid
Gast

Ik vind het zo lekker klinken, body souffle. En een citrusgeur vind ik ook altijd wel kunnen! Leuke potjes hebben ze ook!

Anna Gerrie
Gast

Het klinkt erg lekker! Al hoorde ik dat ‘ie wel heel sterk naar citroen ruikt.. Ben benieuwd 🙂

YuSt
Gast

Ooooh lekker! Ik heb denk ik zoiets van Wat maakt je mooi… is dat ook zoiets? Ik gebruik het niet te vaak, best luxe voor mij 😉

R&R
Gast

Klinkt veelbelovend!

Elana
Gast

Ooh dit klinkt echt heerlijk!! Ik heb het nog nooit gebruikt, maar lijkt me leuk eens te proberen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten