Review- Batiste Oriental (en hoe staat grijs haar bij mij?)

Batiste droogshampoo heb ik zo vaak voorbij zien komen, maar zelf nooit gebruikt. Volgens de meeste bloggers de nummer 1 onder de droogshampoo’s. Vet haar wordt weer luchtig, de geur schijnt goddelijk te zijn en geen witte waas te bespeuren. Gaat mij dat ook lukken met mijn donkere haar?

batiste

Voor vrouwen die zich willen wanen in oosterse sferen met prachtige Geisha’s,  fruitige aroma’s en volumineus haar, is nu Batiste Oriental toegevoegd aan het vaste assortiment.

batiste-droogshampoo

Met Batiste creëer je direct volume en versteviging aan vet of futloos haar.

De Oriental heeft een trendy en warme geur van appel, grapefruit en wilde bessen. Om de oriëntaalse beleving compleet te maken is er een licht aroma van jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout toegevoegd.

Klinkt toch helemaal goed!

Mooi pakket!

Batiste heeft kleurige, opvallende flacons. In het drogisterij schap herken je ze meteen.

Het pakket wat ik ontving was heel leuk samengesteld. Helemaal Geisha- proof met een goudkleurige haarspeld, houten poppetjes en een bijzondere thee!

houten-poppetjes

De grappige poppetjes heb ik aan mijn sleutelbos gehangen. Geen idee of dat de bedoeling is… Je kan ze ook in je haar hangen denk ik, maar ik ben vrij onhandig op het gebied van hairstyling.

En check deze mooie thee- bloem! Zodra er heet water op komt, gaat hij helemaal open als een bloeiende bloem , prachtig! De smaak is heel apart, een beetje parfumachtig….

 

Beautiful!

thee-1

 

Gebruiksaanwijzing Batiste:

1. Schud goed voor gebruik

2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de bus ongeveer 30 cm van het haar en spray de droogshampoo licht en gelijkmatig over de haarwortels

3. Masseer in met je vingertoppen

4. Style je haar op de manier waar jij je het mooist bij voelt

 

Let’s do this!

De geur (appel, grapefruit,wilde bessen en een licht aroma van jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout) is lekker, absoluut. Maar niet zo sterk als ik vermoedde dat hij zou zijn.

Ik ben niet behendig in het sprayen, al snel spoot ik teveel op één plek. Het is even oefenen voor mij.

Op deze foto zie je een enorm witte waas. Not good! Maar zodra ik het poeder door mijn haar masseer (meer met een dwarrelende beweging) is die witte waas nauwelijks meer te bespeuren. En ik zeg erbij, die lange witte pieken, dat zijn dus mijn eigen grijze haren! Vreselijk, het gaat nu wel heel snel allemaal…

 

Mijn haar voelt inderdaad luchtiger en fris aan. En krijgt ook meer volume!

Ik kon het niet laten, ik wilde toch even kijken hoe ik eruit zou zien als ik helemaal los zou gaan met deze droogshampoo.

Zo, ik vind het stiekem nog leuk ook! Enne, mijn lipstick zit gek, en wel hierdoor: Ik was toch bezig met de foto te bewerken, dus die “lipstick” is nep, hahaha)

babs-grijs-haar-1

 

Deze haarclip zat erbij, hij is leuk!

 

Conclusie:

Een heel fijne droogshampoo. Ik was even huiverig dat ik jeuk zou krijgen op mij hoofdhuid maar gelukkig niet gebeurd. Dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon.

Als je donker haar hebt zoals ik moet je wel enorm uitkijken… blondines zullen er meer fun uit halen denk ik!

 

Over batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. In een handomdraai is jouw haar frisser en bovendien volumineus. Perfect voor vrouwen met een actief en druk leven die opgewassen moeten zijn tegen spontane situaties

 

Verkoopinformatie

Batiste Oriental is te koop bij Etos en Douglas online (www.douglas.nl).

Verkoopadviesprijs €4,89 – 200 ml.

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Debbie 31 oktober, 2016
  2. Melike 31 oktober, 2016
  3. Lifeaholic.nl 30 oktober, 2016
   • BeautyByBabs 30 oktober, 2016
  4. YuSt 29 oktober, 2016
  5. Anna Gerrie 29 oktober, 2016
  6. Annette 29 oktober, 2016
  7. foryourstyle.nl 29 oktober, 2016
  8. Mariska 29 oktober, 2016
  9. Johanna 29 oktober, 2016
  10. chucky1012 29 oktober, 2016
  11. Jolanda 29 oktober, 2016
  12. Deb 29 oktober, 2016
  13. Susan 29 oktober, 2016
  14. Babita 29 oktober, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten