Review- Babor Refine Cellular Couperose Serum

Bepaalde emoties zoals verlegenheid of verliefdheid laten ons gezicht op een natuurlijke manier rood worden. Wanneer de huid echter op basis van verwijde bloedvaten voortdurend rood is, spreekt men van couperose. De Präzisionsformule van het DOCTOR BABOR REFINE CELLULAR COUPEROSE SERUM helpt bij die roodkleuringen en doorschijnende adertjes.

 Babor Refine Cellular Couperose Serum

Couperose is een genetisch bepaalde zwakte van het bindweefsel. Ze verwijdt de oppervlakkige, fijne bloedvaten. En juist die worden dan roodachtig en zichtbaar door de tere, lichte huid.

Het serum van DOCTOR BABOR is hiervoor het ideale redmiddel. Het versterkt en stabiliseert de capillairwanden met 2% van een antiroodkleuringscomplex uit tijgergras. Tegelijkertijd beschermt het complex de vaten door haar hoge werking tegen antioxidanten en vermindert roodheid. Paardenkastanje ondersteunt de microcirculatie en versterkt bovendien het bindweefsel als een mini-workout.

Babor Refine Cellular Couperose Serum 1

De zeer nauwkeurige stoffen werken bijzonder effectief samen als een snel in de huid doordringend serum. En alarmfase rood behoort tot het verleden.

Wat vind ik ervan?

Ik was blij dat ik dit serum mocht testen, want de rode vlekjes in mijn gezicht lijken steeds meer toe te nemen. Te pittige gerechten, mijn leeftijd? Het kan ook komen door de wisselingen met alle huidverzorgingsproducten die ik test, dat is heel goed mogelijk.

De Refine Cellular Couperose Serum zit in een stevige glazen ronde pot inclusief pipet. Het serum lijkt in eerste instantie op een olie, maar is niet zo vet als een echte olie. Dit serum ruikt aangenaam en trekt redelijk snel in de huid.

Babor Refine Cellular Couperose Serum

Het duurt even voordat de olie opgenomen is en het voelt in het begin ietwat plakkerig aan. Eenmaal ingetrokken is het plakkerige gevoel weer verdwenen. Good!

Couperose

Ik heb last van couperose op mijn wangen, bij mijn neusvleugels en op mijn voorhoofd heb ik wat rode vlekjes. Geen idee waar die vlekjes vandaan komen maar ik denk dat het wat anders is dan couperose. Geen zichtbare adertjes daar voor zover ik het kan beoordelen.

collage voor en babor

Deze foto’s heb ik een keer gemaakt toen ik een product van Paula’s Choice getest had en tegelijkertijd gebruikte ik het serum van Babor. Het valt mij op dat de roodheid op mijn wangen iets minder is. Niet verdwenen, maar iets minder rood.

De Babor Refine Cellular Couperose Serum bevalt mij prima en ik blijf ermee doorsmeren. Het is enorm zuinig in gebruik en ik denk dat ik over een paar maanden het flesje pas op is.

50ml/€60

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 1 augustus, 2017
  2. Joanne 1 augustus, 2017
  3. Kayla 1 augustus, 2017
  4. Annette 1 augustus, 2017
   • BeautyByBabs 1 augustus, 2017
  5. Jolanda 1 augustus, 2017
  6. chucky1012 1 augustus, 2017
  7. Gonny 1 augustus, 2017
  8. Hennie 1 augustus, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten