Review- ArtDeco bronzer, eyepencil en blush- Paradise Island

De ARTDECO Paradise Island collectie is geïnspireerd op witte stranden, turquoise zee, tropische palmbomen en de kleuren van een mooie zonsondergang. Lichte producten voor een glanzende en gebronsde teint. Ik ontving 3 prachtige producten en die laat ik jullie zien!

artdeco

ARTDECO… ik kende het merk allang, maar pas toen ik deze collectie zag en met name de glow bronzer ging er pas een lichtje bij mij branden! Ach natuurlijk! ARTDECO! Wij kijken momenteel naar alle afleveringen van Hercule Poirot en wat zie je daar? ARTDECO dus. die prachtige kleding, de inrichting van de huizen, met name die van Monsieur Hercule himself. En ik ben fan van deze stijl. Mijn hele huis mag wat mij betreft in die stijl ingericht worden!

 

Wat heb ik getest?

Glow Bronzer

glow bronzer

De sunny glow glow bronzer combineert twee subtiel glanzende tinten voor een natuurlijke, gebruinde gloed. De minerale olie- en parabeenvrije bronzer is met haar exclusieve ontwerp en driedimensionale patroon een ware eyecatcher.

Wat vind ik ervan?

artdeco

Deze bronzer is zeker een eyecatcher! En niets te klagen over de pigmentatie en shimmer, die is helemaal goed. Ik moet nog wel oefenen met het opbrengen, dat blijft toch wel een dingetje voor mij.

€24,95

Cushion Rouge

cushion blusher artdeco

Deze is ideaal voor onderweg. De romige, vloeibare blusher in tubevorm met zachte spons- applicator zal je wangen doen stralen! De kleurintensiteit kan je versterken door meerdere lagen aan te brengen en de micro pigmenten zorgen voor een heldere kleur. Drie tinten zorgen voor een perfect zomerlook:

  • Paradise Parrot
  • Tropical Tucan
  • Bamboo Bronze

Mineraal- en parabeenvrij.

 

Wat vind ik ervan?

Ik heb de kleur Paradise Parrot. Ik denk dat de twee andere tinten beter bij mij gepast zouden hebben. Het is een behoorlijk opvallende kleur. Maar wat is dit een handig en snel systeem! De pigmentatie is heel sterk, dus oppassen dat je geen indiaan met oorlogskleuren wordt! En smudge en waterproof. Ik had het eerst op mijn hand opgebracht en ik kon wrijven als een malle, het bleef gewoon zitten! Mooie blusher!

€22,95

 

High Performance Eyeshadow Stylo

Dit is een allrounder die in no time een smokey look creëert. De gepigmenteerde stylo kan gebruikt worden als eyeshadow, highlighter, eyeliner of kohlpotlood. Het pigment is zo intens dat het wel tot 10 uur blijft zitten en waterproof is een paar minuten na het opbrengen. Ook zorgt de puntenslijper aan het uiteinde ervoor dat je altijd een strakke lijn kan zetten. 

In drie kleuren beschikbaar:

  • Coconut bronze (nummer 23, een warme bruine tint)
  • Acai Berry (nummer 43, kersenkleur)
  • Palm Tree (nummer 63, groen)

stylo liner stylo liner artdeco

Wat vind ik ervan?

Ik kreeg de groene stylo, de Palm Tree. Het pigment is inderdaad behoorlijk intens. En absoluut waterproof. Als highlighter vind ik  de kleuren niet erg geschikt en de punt vind ik te breed, te stomp om als eyeliner te gebruiken. Maar als je van goed gepigmenteerd en waterproof houdt, is dit jouw match!

€11,95

De look met deze make-up!

artdeco makeup

Conclusie:

Mooie en zeer goed gepigmenteerde make-up en ik denk dat iedere make-up liefhebber de bronzer een parel vindt om te zien!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten