Review- Arganolie met Oranjebloesem

Ik heb nog nooit echte arganolie in mijn handen gehad. Wat ik wel overal lees is dat arganolie niet zo heel lekker ruikt. Dus heb ik voor de zekerheid een arganolie gekozen met een heerlijke geur namelijk oranjebloesem!

argan olie supernaturals

 

Van Supernaturals had ik al deze speciale zeep getest,een verwen zeep met arganolie en ghassoun. Een zeep die ook een peelende werking heeft. Daarna was mijn hele lijf lekker zacht, maar wil je je huid extra verwennen, dan kan je je daarna nog lekker met deze arganolie insmeren.

En dat deed ik af en toe. Niet direct na het douchen, want dan vind ik het heerlijk om het gladde gevoel van de zeep te ervaren, maar ‘s avonds als ik voor de televisie zat pakte ik het flesje erbij.

Arganolie:

Argan olie is een rijke, voedzame olie die gewonnen wordt uit vruchten van de Arganboom. De Arganolie wordt gewonnen uit de pitten in de vrucht en is al eeuwen een waardevol product voor de Berberstammen in Marokko. Arganolie kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Door de unieke samenstelling is Arganolie een zacht, subtiel ingrediënt wat van nature een verzorgende werking bevat.

Biologische Argan Olie bevat nuttige voedingsstoffen voor je huid én haar. Zo dragen onder andere vitamine E en antioxidanten bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Op deze manier helpt Biologische Argan Olie vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

 

Arganolie met oranjebloesem :

De heerlijke geur van Oranjebloesem (Fleur d’ Orange) gecombineerd met de natuurlijke werking van Argan Olie, zorgt voor een heerlijk geurende en verzorgende verzorgingsolie. De olie heeft een kalmerende werking op de huid en het gemoed. Een droge huid wordt verwend door deze heerlijk geurende Arganolie met Oranjebloesem.

Deze cosmetische Arganolie met toevoeging van Oranjebloesem komt rechtstreeks uit Marokko en is vervaardigd op traditionele wijze.

Het flesje en de geur

argan olie

Het flesje is van plastic met een pompje. Handig. Geen verspilling van dit kostbare goedje.

 

Deze arganolie met oranjebloesem ruikt goddelijk lekker, ik heb hem soms op mijn gezicht gesmeerd en op mijn onderbenen. (altijd droog die onderdanen!)

Sinsaasappelbloesem olie ofwel neroli vind je ook vaak terug in parfums. Het is een heerlijke exotische bloemengeur. De geur verbetert je humeur, en je voelt je gelukkiger doordat er serotonine vrij komt. (geluks-neurotransmitter, wetenschappelijk bewezen) Ook helpt het bij angst, slapeloosheid en piekeren!

Je voelt gewoon dat deze olie van hoge kwaliteit is. Ik hou van de pure ingrediënten rechtstreeks uit het land van herkomst.

Er zijn meer soorten arganolie zoals:

  • Arganolie met Jasmijn
  • Arganolie met Aloe Vera
  • Arganolie met Arnica
  • Arganolie met Gardenia
  • Arganolie met Lavendel
  • En natuurlijk de 100% pure arganolie

 

arganolie op hand

 

De olie is vrij dun van substantie. Op de foto zie je het nauwelijks en moest snel klikken voordat de olie tussen mijn vingers weg vloeide. Deze olie vind ik wel lekker om op mijn gezicht te doen. Ik heb er een van L’ Oreal maar die vind ik best zwaar geparfumeerd, dat hoeft ook weer niet voor mijn gezicht. (en dan geef ik mijzelf ook altijd even een gelaatsmassage). Ook mijn handen en nagelriemen smeer ik ermee in.

 

Conclusie:

Een mooie beauty olie, ruikt heel lekker, trekt goed in de huid. Je kan het gebruiken als haarmasker, of je doet een druppeltje bij bodylotion of gezichtscrème. Kortom: The Real Thing!

Op het moment van schrijven in de aanbieding bij Arganolie.nl: 60ml voor €17,95 i.p.v  €20,95

approved by BeautyByBabs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten