Review- Andrélon Kokos Boost verzorgende spray

Van “Het Testpanel” kreeg ik deze kokos boost. Zij bestaan nu 3 jaar, ik had meegedaan met een memory spel en katjing… prijs! Ik ben dol op kokos en deze dame houdt wel van een boost, so let’s spray!

andrelon kokos boost

Soms doe ik wel eens een memory spelletje op het internet. Ik vind het leuk om te doen en zo train in weer mijn grijze hersencellen. Ik weet dat ik nooit de snelste tijd zal halen, daar is mijn pc te traag voor. En ik ook.

Nu toch een heel leuke prijs gewonnen! De aanhouder wint zeg ik altijd maar…

Andrélon Kokos Boost

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om een luchtige volume boost en glans te geven aan fijn haar. Deze verzorgende spray, met kokosolie, geeft volume aan je haar en zorgt ervoor dat je je haar makkelijker kunt kammen. De spray verzorgt en geeft een gehydrateerd gevoel zonder je haar te verzwaren. Andrélon Kokos Boost is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen.

Resultaat: intense voeding en een luchtige volume boost vol glans.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Was en verzorg je haar met shampoo en eventueel conditioner.
  2. Spray het product op handdoek droog haar.
  3. Ga met een kam of met je handen door je haar om het te product te verdelen en je haar te ontwarren. Niet uitspoelen.
  4. Breng je haar in model zoals je gewend bent. Föhn je haar voor een extra volume boost.

Wat vind ik ervan?

 

Allereerst moet ik zeggen dat het heerlijk ruikt! Mijn haar geurt naar een tropische verrassing. Echt zo cocktail op het strand gevoel krijg ik er van!

En de werking is zeker goed. Als ik daarna mijn haar föhn heeft het zichtbaar meer volume. Ik moet alleen oppassen dat ik het goed verdeel, als ik te veel kokos boost op 1 plek spray wordt mijn haar weer heel stug.

Pluspunten:

  • Mijn haar wordt niet verzwaard
  • Volume is prima. Maar dan moet je ook op de juiste manier föhnen, vanzelf gaat het niet boller staan.
  • Je hoeft het niet uit te spoelen.

Minpuntje:

Makkelijk doorkambaar? Mijn haar wordt er juist stroever van, dus voor mij minder gemakkelijk doorkambaar . Noteer er wel bij dat ik veel haar heb, dus in zijn totaliteit ook vrij dik. Bij dunner haar kan dat dus een heel ander effect geven.

Andrélon kokos boost is o.a. te koop bij de Etos en kost €4,99 (125 ml)

Ik zou die hele kokos lijn wel willen kopen, ik ben fan!

approved by BeautyByBabs

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Wat grappig dat dit via een spelletje gaat! Super leuk ook dat je dit won! Ik ben altijd dol op kokos geurtjes dus ik snap heel goed dat je hier blij van wordt. Producten met kokos doen het ook altijd goed op mijn haar;) Wel jammer inderdaad dat je haar niet beter doorkambaar wordt. Dat zou ik wel verwachten. Maar volgens mij zijn de pluspunten veel belangrijker als ik dit zo lees. Fijne review!!

Miss
5 jaren geleden

Leuk dat je gewonnen hebt! Klinkt best wel als een fijn product! Enkel jammer dat het je haar wat stroef maakt!

Yvonne
5 jaren geleden

Kokos is altijd goed, ik word altijd zo gelukkig van die geur.

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Wat super leuk dat je deze gewonnen hebt 🙂 . Lijkt me een zeer fijn product.
Goede tip inderdaad om het goed te verdelen, ik heb ook enorm dik haar en zal het ook inderdaad goed moeten verdelen. Anders wordt het bij mij ook te stroef denk ik 🙂 .

Liefs!

Marushi
5 jaren geleden

Ik heb hem ook! Ik vind het een heel fijn product! -x-

Shannon Sheila
5 jaren geleden

Haha zoals je hier beneden inderdaad al leest!

Shannon Sheila
5 jaren geleden

Lijkt me in ieder geval heerlijk ruiken! Wel apart dat het jouw haar iets stroever maakt, maar er zijn er ook genoeg die dat juist een pluspunt vinden.

Sandra
5 jaren geleden

De geur lijkt mij sowieso al fijn aan dit product! Het klinkt wel als een goed product. Ik vind het juist wel een pluspunt dat het haar wat stroever wordt, althans, bij mij is dat juist beter want ik heb heel sluik haar haha.

jeapiebel
5 jaren geleden

Ik ben dol op Andrelon producten, olie en shampoo bevalt goed. Dit Andrélon Kokos Boost verzorgende spray heb ik ook gezien in de winkel door je review overtuig het mij dat het proberen waard is van dit product. Dat je haar stroever wordt en lastiger om te kammen, vind ik wel iets minder. 😉

Annette
5 jaren geleden

Leuk Babs dat je gewonnen hebt 🙂

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten