Review- Andrélon Kokos Boost verzorgende spray

Van “Het Testpanel” kreeg ik deze kokos boost. Zij bestaan nu 3 jaar, ik had meegedaan met een memory spel en katjing… prijs! Ik ben dol op kokos en deze dame houdt wel van een boost, so let’s spray!

andrelon kokos boost

Soms doe ik wel eens een memory spelletje op het internet. Ik vind het leuk om te doen en zo train in weer mijn grijze hersencellen. Ik weet dat ik nooit de snelste tijd zal halen, daar is mijn pc te traag voor. En ik ook.

Nu toch een heel leuke prijs gewonnen! De aanhouder wint zeg ik altijd maar…

Andrélon Kokos Boost

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om een luchtige volume boost en glans te geven aan fijn haar. Deze verzorgende spray, met kokosolie, geeft volume aan je haar en zorgt ervoor dat je je haar makkelijker kunt kammen. De spray verzorgt en geeft een gehydrateerd gevoel zonder je haar te verzwaren. Andrélon Kokos Boost is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen.

Resultaat: intense voeding en een luchtige volume boost vol glans.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Was en verzorg je haar met shampoo en eventueel conditioner.
 2. Spray het product op handdoek droog haar.
 3. Ga met een kam of met je handen door je haar om het te product te verdelen en je haar te ontwarren. Niet uitspoelen.
 4. Breng je haar in model zoals je gewend bent. Föhn je haar voor een extra volume boost.

Wat vind ik ervan?

 

Allereerst moet ik zeggen dat het heerlijk ruikt! Mijn haar geurt naar een tropische verrassing. Echt zo cocktail op het strand gevoel krijg ik er van!

En de werking is zeker goed. Als ik daarna mijn haar föhn heeft het zichtbaar meer volume. Ik moet alleen oppassen dat ik het goed verdeel, als ik te veel kokos boost op 1 plek spray wordt mijn haar weer heel stug.

Pluspunten:

 • Mijn haar wordt niet verzwaard
 • Volume is prima. Maar dan moet je ook op de juiste manier föhnen, vanzelf gaat het niet boller staan.
 • Je hoeft het niet uit te spoelen.

Minpuntje:

Makkelijk doorkambaar? Mijn haar wordt er juist stroever van, dus voor mij minder gemakkelijk doorkambaar . Noteer er wel bij dat ik veel haar heb, dus in zijn totaliteit ook vrij dik. Bij dunner haar kan dat dus een heel ander effect geven.

Andrélon kokos boost is o.a. te koop bij de Etos en kost €4,99 (125 ml)

Ik zou die hele kokos lijn wel willen kopen, ik ben fan!

approved by BeautyByBabs

 

Geen update meer missen?

  1. Melike 25 mei, 2016
  2. Miss 25 mei, 2016
  3. Yvonne 25 mei, 2016
  4. Astrid 25 mei, 2016
  5. Marushi 25 mei, 2016
  6. Shannon Sheila 25 mei, 2016
  7. Shannon Sheila 25 mei, 2016
   • BeautyByBabs 25 mei, 2016
  8. Sandra 25 mei, 2016
  9. jeapiebel 25 mei, 2016
  10. Annette 25 mei, 2016
  11. Mariska 25 mei, 2016
  12. Deb 25 mei, 2016
  13. Jolanda 25 mei, 2016
  14. chucky1012 25 mei, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten