Reminder: Doen jullie al mee met de winactie?

Nog 2 dagen en dan kies ik de winnaar. Dus je hebt nog even de tijd om mee te doen!

Deze prachtige ketting draag ik zelf ook, dag en nacht zelfs. Hij zit zo lekker dat ik hem gewoon constant om heb. 

kaya-sieraden

 

En de Lapis Lazuli lijkt mij ook een beetje geluk te brengen. ik ben eigenlijk heel bijgelovig met sommige dingen. Zo zal ik het liefst niet onder een ladder door lopen, want als ik kind kreeg ik toen keihard een bal inmijn gezicht. (je ziet trouwens weinig glazenwassers meer) Scherven brachten mij ook geluk. Niet dat ik nu met mijn servies ga smijten…

 

Afijn, klik op deze link voor de winactie en je hoeft er weinig voor te doen dit keer!

Succes en de winnaar, tot zaterdag!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

1
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
chucky1012 Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
chucky1012
Gast

Ja, en wat een leuke actie 😉

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten