Provocalips- Eindelijk een lipstick die ik niet direct verorber!

Bam! Rimmel London Provocalips lijkt wel voor mij gemaakt te zijn…

Bij de 1+1 gratis actie van het Kruidvat heb ik 2 lipsticks meegenomen. Ik barst thuis van de lipsticks, maar ik denk dat er meer kilo’s in de loop der jaren door mijn maag verteerd zijn dan wat ik nu heb liggen als je het op een weegschaal zou leggen.

Ik ben DE grote lipstick-eater. (Niet te verwarren met Maneater van Hall & Oates) En ik hoef daarvoor niet eens een maaltijd te nuttigen of mijn lippen aan een glas te zetten. Ja, ik weet het, het is een gave… Eens kijken of deze eens wat langer blijft zitten!

lipstick Rimmel provocalips

 

Claim

Up to 16 Hours of lip liberation. Wild without a trace!

• Kiss proof, transfer proof, food proof high impact endless colour.
• No tight feeling or dry lips. Lips feel smooth and moisturized all day long.
• Easy removal with Oil based makeup remover

STEP 1: Apply colour and keep lips apart for 60 seconds until the product sets.
STEP 2: Apply topcoat to lock the colour, moisture and add shine.

Ik had er wat reviews over gelezen natuurlijk. En ondanks dat ik las dat je behoorlijk moet poetsen om het goedje weer te verwijderen, dacht ik…hell.. dan doorbloed ik mijn lippen ook weer mooi. Wil je vriendelijker doen, neem dan een zachte baby/peuter tandenborstel, en borstel daarmee over je lippen, succes gegarandeerd!

provocalips- Rimmel

Ik heb dus 2 kleuren gekocht, laten we eens kijken!

Hier zie je nummer 700 met de ondeugende naam: Skinny Dipping.

Full face

rimmel -provocalips

Skinny Dipping

De andere heeft de uitdagende naam: Soo Kiss Me You Fool

 

Full Face

provocalips -Rimmel

Soo Kiss Me You Fool

Haha, wat zit mijn haar hier gek, maar let op: Deze foto komt weer terug in een andere blogpost.

Perfect trouwens dat die lipsticks zo goed geseald zijn. Het was wel even pielen om het plastic eraf te halen, maar dan weet je dat er niemand mee heeft zitten spelen. (ik wilde wat anders typen, maar zal het netjes houden)

Mascara mishandeling: a.u.b ook verpakken…

De laatste keer dat ik bij het Kruidvat was, stond een meisje werkelijk alle mascara borstels te bekijken. Floep, ze trok ze eruit, bestudeerde de borstel en op de naar de volgende. Ja, zo heb je meer kans dat je thuiskomt met een uitgedroogde mascara als iedereen dat gaat doen.

[bctt tweet=”Tip voor de fabrikanten die dat nog niet doen: vóór op het schap de test-borstel uitstallen en de rest dan maar verpakt.”] Waardeloos voor het milieu, maar wel zo hygiënisch. En beter voor reviews. de kans is er natuurlijk dat wij schrijven dat de mascara wel erg droog uitviel.

 

Conclusie:

Een lipstick zoals Provocalips is perfect als je een avondje uitgaat. Het blijft gewoon zitten. Nadeel is wel dat het lip-gevoel niet de fijnste is. Je lippen voelen wel droog aan. En dan moet je weer het laagje gloss, wat aan de andere kant zit, blijven opbrengen. (en die smak ik er weer vanaf)

Ik was ook niet van plan om zoiets dagelijks te gaan dragen. Dan ga ik liever zonder of ik kies voor een product die mijn lippen ook verzorgd.

Ik zie nu Maybelline ook een toppertje heeft. Daar ga ik mij natuurlijk ook in verdiepen en ze eens vergelijken.

Rimmel London Provocalips 16HR kiss proof lip colour kost €12

Welke kleur vinden jullie het mooist of het meest bij mij passen?

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 686 andere abonnees

3
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AnneliesDebbieAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Annelies
Gast

Die rode staat je heel mooi!

Debbie
Gast

De rode, definitely! Ik heb ‘vroeger’ een hele tijd zo’n andere gebruikt, weet niet meer hoe die heet. Was een losse kleur en een losse balsem. Bleef goed zitten wel, maar je had ongeveer 3 balsem sticks nodig per tube kleur.

Annette
Gast

Ik heb ook nog zo’n lipstick maar dan van de vorige collectie. De kleur is inderdaad prachtig maar het lipgevoel een stuk minder. Ik draag hem graag met een feestje want dan heb je er geen omkijken meer naar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten