Producten met de lekkerste geuren – Bath, Body & Skincare!

Je hebt van die crèmes en doucheproducten die zo een heerlijke geur hebben dat ze je altijd bijblijven. Daarnaast heb je producten die geen of een minder lekkere geur hebben, en dat maakt mij niet uit als zij een meer specifieke functie hebben. Denk aan anti-aging of crèmes die voor een geïrriteerde huid/eczeem bedoeld zijn. Die hoeven van mij niet per se lekker te ruiken, al is dat natuurlijk wel meegenomen. Ik heb mijn stash er eens bij gepakt en een top 5 gemaakt van de meest zalig geurende bath, face & body producten!

sothys-2

1- The Body Shop Body Butters:

De body butters van The Body Shop ruiken altijd onwijs lekker. Vooral de kerstcollecties! Vanilla Chai en Frosted Berries waren perfect om in de kerststemming te komen, jammie!

Frosted Berries Body Butter

Met vanille geuren kan je mij sowieso altijd blij maken!

 

 

vanilla-chai-bodybutter

En wat dacht je van amandel? body_butter_almond_milk_honey-1

Ook de Body Yogurts ruiken heerlijk!

Producten met de lekkerste geuren - Bath, Body & Skincare! 5 geur Producten met de lekkerste geuren - Bath, Body & Skincare!

2- Dr. Pierre Ricaud Chrono Active:

Alle crèmes van Dr. Pierre Ricaud ruiken heerlijk. Vaak zijn het mild bloemige geuren, die maken dat hun huidverzorging heel luxueus aanvoelt. De Chrono Active lijn is echt een topper qua geur, zalig gewoon!

Dr.-Pierre-Ricaud-Chrono-Active-0007

Dr. Pierre Ricaud Chrono Active 0003

3- Treets Traditions

Soms vergeet ik Treets, maar deze ruiken ook altijd heel fijn. Niet te overheersend maar precies goed!

Nourishing Spirits heeft een warme, zoete en spicy geur. Basisingrediënten van de lijn  zijn Baobab olie, Kalahari meloen, marula olie en shea boter.

Healing in Harmony ruikt weer heerlijk naar lavendel. De basisingrediënten van deze lijn zijn druivenpitolie, lavendel, rozemarijn en bijenwas.

 

4- Sothy’s Paris

Bij toeval kreeg ik een goodiebag op de beauty trade beurs in mijn handen geduwd. En wat ben ik blij dat ik hem aangenomen heb! Alles ruikt zalig zoet en poederig maar dan lekker zoet. Mocht je ergens Sothy’s tegenkomen dan moet je zeker gaan snuffelen aan deze hemelse producten!

Producten met de lekkerste geuren - Bath, Body & Skincare! 11 geur Producten met de lekkerste geuren - Bath, Body & Skincare!

5- Nothing but Nugi

Babita van Nothing but Nugi maakt al haar producten zelf in haar geurenatelier in Schiedam. Babita legt al haar herinneringen om in geuren. Er worden alleen pure plantaardige oliën en plantenextracten gebruikt. Ze zijn 100% puur en handgemaakt. Met veel liefde. I know. 😉

body-cream-nugi

 

Ik denk dat er een deel 2 gaat komen. Al schrijvende komen er steeds meer producten naar boven en die zijn ook zeker het vermelden waard!

Wat pak jij als eerste qua geur als er meer variaties te verkrijgen zijn?

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 686 andere abonnees

7
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
DebAnna Gerrie - beautyonthefarm.nlAnnetteMariskabychristiana Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Deb
Gast

Ik ken Sothy’s nog niet maar ben benieuwd geworden! Ook de geuren van The Body Shop zijn hemels. Rituals kan er wat dat betreft ook wat van. Ik vind de geur van hun Ritual of Sakura heerlijk, kreeg ik afgelopen zondag met Sinterklaas een handcreme van.

Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl
Gast
Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl

Ik pak ook altijd The Body Shop producten voor lekkere geuren! Vooral de Chai lijn vind ik heerlijk in dit seizoen.

Annette
Gast

Mooi Lijstje, ik houd van frisse geuren, citrus of juist met houtnoten niet te zwaar. Musk vind ik vaak heel vies dus als dat erin zit is het niets voor mij. Ook kokosnoot kan me niet bekoren.

Mariska
Gast

The Body Shop producten ruiken inderdaad echt super lekker. Mijn favoriete geur van The Body Shop is toch nog wel steeds de Shea lijn 🙂 Heb daar al best vaak wat opnieuw van gekocht.

bychristiana
Gast

Ik ben ook heel gevoelig voor geuren en ik vind ook snel iets lekker ruiken! Ik ben ook echt dol op de geuren van The body shop! Van Sothys heb ik tot nog toe alleen gezichtsverzorging gebruikt, ik ben wel benieuwd naar hun lichaamsproducten.

Iris
Gast

Leuke merken. Ik vind Sothys ook een heel fijn en lekker merk.

chucky1012
Gast
chucky1012

Mooie producten 👌
Ik zal er zeker iets van op mijn wishlist zetten….

Een fijne dag 😉

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten