Postcodeloterij- Doe maar lekker duurzaam- wat heb ik gekocht?

Lekkerder dan die vieze stroopwafels

Soms win je een klein prijsje bij de Postcodeloterij. Ijs van Ben & Jerry, een bloemetje of stroopwafels. Die laatste vond ik echt niet te eten. Het nostalgische blik waar ze in zaten was leuk, maar de wafels zelf… kurkdroog alsof ze uit de vorige eeuw kwamen. (ah, vandaar het nostalgische blik!)

Nu viel er een cadeaukaart door de brievenbus…beter! Wat heb ik gekocht bij Albert Heijn?

AH doe maar lekker duurzaam

Ook ik kreeg een tegoed van €12,50 om te besteden bij Albert Heijn. Samen met nog 2,5 miljoen huishoudens..

Als je lid bent van de Postcodeloterij dan heb je vast ook zo een kaart in de bus gehad. Ik heb de kaart geactiveerd en eens gaan kijken wat er allemaal te koop is op duurzaam gebied.

Eigenlijk wordt ik best dol van al die stickertjes op producten, Fair Trade, gezond klavertje, goede keuze, uitloop eieren, biologische eieren en dergelijke. Je ziet door de gekapte bomen soms het bos niet meer.

Maar toen ik door AH liep kwam ik door deze actie wel langs producten die ik helemaal nooit opgemerkt had.

Wat dat betreft een slimme actie van AH, je loopt heel bewust te speuren naar spullen met kaartjes waarop staat dat je het met je cadeaukaart mag meenemen.

Nu doe ik bijna nooit de dagelijkse boodschappen, wat eigenlijk wel goed is. Ik zie gewoon te veel lekkere en aparte dingen. En ik wil alles proberen. Waar de man eerst naar het vlees gaat, loop ik het liefst naar alles wat er gezond, eco, bio en anders dan anders uitziet. Jullie zagen het al aan de koffie die ik laatst van de 50 plus beurs meenam, weer eens wat anders (en duurder) dan die van de LIDL/Aldi…

Ik zag dat Denise van BlogByDenisee haar aankopen liet zien en ik dacht direct: Dat is een leuk idee! Dus bij deze mijn aankopen…

AH doe maar lekker duurzaam

Ik was hiervoor  €9,34 kwijt, dus er staat nog een tegoed van €3,16 op mijn kaart.

En dit kwam ik tegen en heb ik ook maar meegenomen…

AH boodschappen

De Skyr Yoghurt is overigens niet zoet, eigenlijk een beetje zurig van smaak. Ik vind het altijd lekker om iets met een bite erdoor te doen, zoals de krokante havermout muesli. Omdat ik nooit bij een Starbucks kom, dacht ik… ach, eens kijken hoe deze smaakt. Ik heb deze zomer zelf in mijn blender Frappuccino’s gemaakt. Oei, zo lekker! Hallo calorieën! 😉

De Postcodeloterij durf ik maar niet op te zeggen. Blijft een lastig ‘dingetje’. Het idee dat de hele straat feest viert… en wij niet. Ik denk dat ik dan onder de dekens ga liggen en nooit meer tevoorschijn kom…Ook hoop ik ooit die (kale) meneer bij de voordeur te treffen met zo een grote envelop. Ach, de kans is 0,0000000000000001% , maar een kans is een kans.

Hebben jullie ook zo een kaart in de bus gekregen en zo ja, wat hebben jullie gekocht?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Annelies 25 september, 2015
   • BeautyByBabs 25 september, 2015
  2. Annette 24 september, 2015
  3. chucky1012 24 september, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten