Plexr, een ooglidcorrectie zonder snijden

Introductie ooglidcorrectie zonder snijden

Dokter Meulenaar van de Praktijk voor Injectables in Nijmegen, Sittard en Enschede introduceert in Nederland het Plexr Soft Surgery Systeem. Plexr is een nieuwe behandeltechniek in Nederland die het mogelijk maakt om een ooglidcorrectie zonder snijden uit te voeren. Het PLEXR® Soft Surgery System gebruikt hiervoor plasma energie en ionisatie om de huid te liften en strakker te laten worden.

RM lippen

 

 

“Soft surgery” systeem


Plexr beschrijft zichzelf als een “soft surgery” systeem maar er komt geen mes of injectie aan te pas. Er zijn geen incisies van de huid, geen hechtingen en geen injecties nodig. Plexr is een zeer goed alternatief voor mensen die een zo minimaal invasieve methode zoeken om hun beautyproblemen op te lossen. Het is daarom een uitstekend alternatief voor de chirurgische ooglidcorrectie, een face lift, nek lift, lijnen en rimpels. Het kan ook andere huidproblemen zoals acne, littekens, moedervlekjes, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeages en striae behandelen.

RM oog

 

De behandeling


PLEXR® bestaat uit een apparaat die plasma energie gebruikt om gas partikels in de lucht tussen de huid van de patiënt en de tip van het apparaat te ioniseren. Hierdoor komt er een soort elektrisch stroompje die ervoor zorgt dat de bovenste laag van de huid wordt gesublimeerd. Sublimatie is de toestand waarin weefsel van vast naar gas gaat. In dit proces lost de bovenste huidlaag op en zorgt ervoor dat de huid zich terug gaat trekken en strakker gaat worden. Na de behandeling zijn wel voor ongeveer 5-6 dagen kleine korstjes zichtbaar op het behandelde gebied die goed te camoufleren zijn. De behandelde huid moet voor 4 tot 5 weken goed beschermd worden tegen zonlicht. Het is daarom raadzaam om een zonnebrandcrème met SPF 50 te smeren.

 

Effect op kwetsbare huiddelen


De Praktijk voor Injectables was met name onder de indruk van het effect van PLEXR® op kwetsbare en dunne huid zoals die van de ogen en voorheen onbehandelbare gebieden zoals de nek. Dokter Meulenaar van de Praktijk voor Injectables legt uit:

Hals

 

‘’Een van de meest voorkomende problemen die we in onze praktijk tegenkomen is het gebied rond de ogen. Dit gebied is bekend om dat het gaat hangen en dat het vatbaar is voor flinke rimpeling. Tot nu toe konden we redelijke verbeteringen bieden door het gebruik van Light eyes, PRP en bepaalde crèmes maar meestal moest op een gegeven moment gekozen worden voor chirurgie. Het is geweldig dat we nu een goede optie hebben om een significante verbetering te realiseren zonder terug te grijpen op snijden. De resultaten die tot nu toe zijn behaald, zijn zeer goed en zonder complicaties.”

 

Over Dokter Meulenaar

Rogier Meulenaar


Dokter Meulenaar van de Praktijk voor Injectables is cosmetisch arts sinds 2008 en is in het verleden door de consumentenbond verkozen als 1 van de 10 beste cosmetisch artsen in Nederland. In 2013 introduceerde hij de draadjeslift in Nederland. De praktijk voor Injectables heeft vestigingen in Sittard, Nijmegen en Enschede. Sinds 2008 heeft dokter Meulenaar al duizenden behandelingen uitgevoerd en is zeer bekend om zijn vermogen om met zijn behandelingen een zeer natuurlijk resultaat te bereiken. Hierbij helpt het dat hij een achtergrond als portretschilder heeft. Alle consulten en behandelingen worden door dokter Meulenaar persoonlijk uitgevoerd.

 

Meer informatie:

Praktijk voor Injectables – www.praktijkvoorinjectables.nl/plexr

Ik ben altijd blij met nieuwe ontwikkelingen. Zeker omdat ik niet blij ben met mijn oogleden, mijn wallen en kaaklijn.

Alhoewel, als ik naar de prijs kijk, dan zou ik toch voor een ooglidcorrectie naar de chirurg gaan. Weg is weg denk ik dan met die overtollige huid. En voor datzelfde bedrag als de Plexr methode is dat mogelijk. Althans, ik heb een goed adres gevonden… en geen kamertje 3 hoog achter, een specialist. (vrouw)

Voor de kaaklijn en wallen vind ik deze methode voor mijzelf wel perfect, vooral wallen zijn lastig om te behandelen. Nu weet ik niet of dat voor vet- en vochtwallen geschikt is, maar dat hoor ik vast nog wel!

Ach, wie weet… als ik een loterij win dan doe ik alles in een keer 🙂

Waar zouden jullie voor kiezen? Natuurlijk als het je stoort, of nodig is (je blik wordt vertroebelt door overhangende oogleden) en je hebt de financiële middelen natuurlijk….

Aanvulling : mijn walen zijn inmiddels behandeld met fillers. Een fluitje van een cent en ziet er geweldig uit! Dit had ik eerder moeten doen, een blogpost hierover volgt nog. Met voor en na foto’s!

 

Geen update meer missen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

 1. Ik durf niet …Is nog niet zo lang bekend toch?
  Wat zijn de gevolgen op lange termijn.
  Teveel vragen bijv. waar komt het plasma vandaan erkende klinieken? etc. Houd het bij de cremes.

 2. Hallo allemaal,
  ik heb nu 10 dgn geleden een plexR behandeling ondergaan voor mijn boven-oogleden, en ik moet zeggen dat de korsten nu helemaal verdwenen zijn en het resultaat geweldig is. En i.d.d. de eerste 5 dgn zag het er niet uit. Nooit zo vroeg in de ochtend mijn hond uitgelaten ha ha!! Gelukkig een aantal dagen regen, dus kon heerlijk met mijn capuchon mijn gezicht bedekken LOL!!
  Maar heel blij dus met het resultaat, maar wat heb ik een pijn gehad pffff. Misschien de verdovende zalf te kort erop gezeten(15 min.) Ben benieuwd hoe lang er bij jullie op gezeten heeft, liever een spuit gehad hoor!!! En het resultaat op de lange termijn heeft puur met je huid te maken, kan wel 10 jaar of langer duren. Dus dat is ook fijne gedachten.

  • Hi Joyce, wat fijn om te horen dat het helemaal naar wens is! Alleen die pijn… Ik vind zo een verdovende crème ook nauwelijks werken, ik vraag mij af waarom ze het niet gewoon helemaal verdoven. (of zou de huid dan anders regeren op de behandeling?)
   Ik hoop dat anderen jouw ervaringen ook lezen, want niet iedereen abonneert zich op alle reacties. Maar als je bij anderen jouw reactie onder “beantwoorden” zet, dan krijgen zij wel bericht.
   In ieder geval, ik ben blij voor je dat het mooi geworden is. Zo zie je maar hoe hoe verschillend ervaringen kunnen zijn!

 3. Ik lees hier alle verhalen met veel interesse want ik ga op woensdag 1 maart mijn Plexr laten doen voor mijn boven en onder ogen en heb er toch wel gemengde gevoelens bij!
  Ik wil er misschien ook nog wel een blog/vlog over gaan maken, want het is vrij nieuw en er is nog niet zo veel over te vinden.

  • Ik overweeg ook een Plexr behandeling voor onder mijn ogen, daar zit overtollig huid. En eventueel ook kraaienpootjes.
   Als ik het zo lees, is het nogal verschillend, maar over het algemeen toch wel positief.
   Daarom zou ik graag reacties willen lezen over hoe het nu gaat na bv een half jaar of langer

 4. Ik heb de behandeling laten doen bij Skinject in Haarlem en de dermatoloog heet Willeke Kamphof.
  Ik moet wel eerlijk bekennen dat het eerste effect waar ik super enthousiast over was wel iets moet terug draaien., nu ik twee en een halve week verder ben. Ik zal het even onderbouwen. De eerste week dat de huid schoon was van de korstjes was mn huid zo glad als een spiegel en alles was strak getrokken, wat mede komt doordat het een week niet in beweging is geweest en heel langzaam komen er toch weer plooien in wat eigelijk best logisch is, ik vergelijk het een beetje als botox. Mn huid ging ook een beetje plooien waar ik voorheen geen plooien had. De huid is ook iets dikker en zie dat het genezingsproces nog steeds gaande is. Het werd na die week ook schraal en schilferig en het is ook nog steeds rood en gevoelig. Ik zie wel een gladdere huid en de structuur is veel fijner en ook iets strakker. Het is zeker zo dat ik nog steeds enthousiast ben maar ik ben er niet met één behandeling (wat ik eerste wel dacht) ik zal er zeker nog één moeten ondergaan en misschien nog wel een derde maar daar moet ik dan nog even goed overnadenken, want ik was echt een week niet aantoonbaar en kon ook niet werken. Ik denk dat het echte resultaat pas te zien is met een week of 6 als de huid weer helemaal rustig is en genezen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik deze behandeling behoorlijk onderschat heb. Hij is best pittig. Liefs Giorgia.

  • Dag dames ik heb een PlexR behandeling ondergaan bij betaalbaar mooier voor mijn onderkin-kippennek zoals ik het charmant uitdruk. Ik vindt het resultaat echt nihil en zou het dan ook niemand aanraden . Het is niet een strakker geworden. Mijn huid was na een week al weer hersteld , ik had bij de apotheek crme voor brandwonden gehaald en niet de Vichy camouflage crme die ze geadviseerd hadden , wat ik ook al niet goed snapte, deze is cosmetisch en vol met kleurstoffen . Gr Ellen

   • Hoi Ellen, ik heb dezelfde behandeling gehad bij dezelfde kliniek. Inmiddels 3 behandelingen gehad en nog geen strakke hals/kin wel heeel veel pijn en heeel veel hersteltijd. En ik weet t nu niet meer 🙁 Trouwens wel heel vervelend dat betaalbaar mooier mij steeds zegt dat ik ècht de enige ben die slechte en nare ervaring heb met deze behandeling en dat anderen die dezelfde behandeling hebben gehad bij betaalbaar mooier allemaal tevreden en na 1 behandeling klaar waren!

    • Ik ga in elk geval geen tweede keer meer , Mariska. En betaalbaarmooier is en blijft een commercieel bedrijf, dus ik had ook niet verwacht dat ze een eerlijk advies zouden geven . Maar na drie keer nog geen resultaat , blijkt het toch maar weer eens dat het te mooi is om waar te zijn.

     • Ja dat begrijp ik maar Ik heb weinig keus. Het is na de eerste behandeling erger / slapper geworden dan voor de behandeling. Tweede behandeling met de importeur van plexr erbij aanwezig was gelukkig minder pijnlijk en minder lange hersteltijd. Ik heb na de eerste behandeling dagen een ‘ in de brand staan gevoel ‘ gehad. 3 nachten niet geslapen van de pijn, ik weet niet hoeveel pijnstillers geslikt, het hielp niets. Brandwondenzalf, zinkzalf, ijskompressen, de pijn bleef en de verbrande huid lucht ook en enorme zwelling en veel wondvocht. Mijn hals was 3 x zo dik door vocht. Ik heb 3 maanden met sjaaltjes gelopen uit schaamte, pas na 3 maanden was m’n huid hersteld en kon de tweede behandeling worden gedaan. Gelukkig werd het na de tweede behandeling iets beter. Daarna weer 1 maand nodig gehad voor de derde. Het is nu een week na de 3de behandeling en waarschijnlijk zijn er nog 2 à 3 behandelingen nodig. Dan zou het totaal op 5 à 6 behandelingen komen. Had ik t allemaal geweten had ik voor een chirurgische verstrakking gegaan. De pijn, tijdens en na behandeling, de lange downtime, het vele mailen en bellen naar de kliniek, het is en nu afwachten wat ze gaan doen met de kosten, op 5 à 6 behandelingen had ik uiteraard niet gerekend, ook niet op zoveel tubes brandwonden zalf. Er was tijdens het consult gezegd dat ik er 2 nodig had, het was de kleinste/ goedkoopste hals zone. Ik hoop over een half jaar te kunnen zeggen dat betaalbaar mooier het netjes opgelost heeft en dat m’n hals mooier ( betaalbaar mooier ) en strakker is geworden dan voor de behandelingen, er geen sjaaltjes meer nodig zijn en dat ik niet al deze ellende heb gehad en alsnog naar een chirurg moet
      Wordt vervolgd….

   • Beste Ellen,

    Zou je ons je naam en een foto willen sturen? Als een klant niet tevreden is, wat helaas weleens kan gebeuren, zullen wij altijd eerlijk kijken wat er aan de hand is. Niet elk lichaam reageert hetzelfde en onze artsen zijn ook mensen dus ook die kunnen fouten maken. Maar de klant moet ons wel een eerlijke kans geven natuurlijk. Ook is het niet altijd handig een na behandelings advies zonder overleg niet te volgen uiteraard. Dat er geschreven wordt dat wij geen eerlijk advies zouden geven vind ik echt erg! Met mariska zijn wij in overleg omdat het een gecompliceerde situatie is, maar die wordt hoe dan ook opgelost. Zij heeft ons terecht benaderd. Zij schrijft wel hieronder dat wij zouden hebben gezegd dat iedereen tevreden is en na 1 behandeling klaar. Dat is absoluut nooit gezegd. Ik had haar vanmiddag aan de telefoon en toen zei ze zelf dat wij gezegd hebben 50% is na 1 behandeling klaar. Maar goed ook zij kan zich vergissen, jammer dat alles zo snel zomaar wordt opgeschreven. Zeker als het anoniem is. Maar meld je aub dan kunnen we kijken wat er aan de hand is en wat eventueel te doen.

    • Ik heb niet gezegd dat maar 50 % na 1 behandeling klaar is
     Dat zou ik een te groot risico hebben gevonden en die cijfers staan ook nergens op internet op geen enkele site, wel heb ik gezegd dat er op de Facebook pagina van betaalbaar mooier, toen er iemand kritisch op het onderwerp plexr reageerde en zei dat er altijd meerdere behandelingen nodig zijn, betaalbaar mooier daarop reageerde dat er in de meeste gevallen maar 1 behandeling nodig is
     Ik heb daar nog een screenshot van gemaakt met m’n telefoon
     Maar hoe dan ook, ik heb ondertussen heel veel geleerd door heeel heeeel veel te lezen en spitten op internet over deze methode, medische onderzoeken, verslagen van de fda, ervaringsverhalen, reviews in binnen en buitenland etc en gesprekken met de importeur en een persoonlijk consult met dr. Sotiris zelf
     De plexr methode werkt niet bij iedereen en op elk gebied hetzelfde
     In mijn geval zijn meerdere kortere behandelingen beter dan 1 of 2 uitgebreide, langere behandelingen
     Ik moet wel zeggen dat betaalbaar mooier zich er niet vanaf heeft gedaan met ” nou pech Mariska , het ligt aan niet aan plexr maar het werkt gewoon bij jou niet ”
     Waar ik wel even bang voor was
     Ze hebben intensief contact en overleg gehouden met de importeur, die ook ten alle tijde bereid was en nog steeds is, mijn vragen te beantwoorden en bij mijn tweede behandeling aanwezig is geweest en een consult met dr Sotiris heeft geregeld
     Betaalbaar mooier heeft me toegezegd dat de resterende behandelingen die nodig zijn kosteloos worden uitgevoerd ondat bij mijn eerste consult was gezegd dat ik 2 behandelingen nodig zou hebben dus vind dat ze het zeker heel netjes oplossen
     De methode is ook vrij nieuw in Nederland en met iedere nieuwe patiënt leren de artsen steeds meer
     Inmiddels heb ik deze week de 4de behandeling gehad, ben daarvan herstellende en kan nog weinig zeggen omdat er nog zwelling en vochtophping zit maar ik heb nog steeds vertrouwen dat er een zo goed mogelijk resultaat zal worden behaald

  • Hallo, ik herken veel in je verhaal en heb de behandeling een week geleden laten doen. Op zich is het me allemaal meegevallen en het ziet er goed uit. Alleen zie ik nu dat de hardnekkige groeven toch weer wat terug komen zoals jij ook beschreef. Ik ga zeker nog een x terug hoor want ga er niet vanuit dat ik de mazzel heb met 1x en dat geeft ook niet maar ik vroeg me af hoe het verder met jou is afgelopen ? Nog steeds tevreden? Grtjs Thanya

   • Hai Thanya,

    Ja redelijk tevreden,ik heb inmiddels de tweede behandeling ook gehad en alles is weer normaal, maar ik had aangegeven dat ik voor een derde x ook nog wel zou willen.
    Het resultaat is echt heel subtiel en de huid wat er gekrompen is ook heel subtiel.
    Eerlijk!!ik had er meer van verwacht…
    De huid is zeker gladder geworden en de structuur mooier. Maar ik had gehoopt op ietjes meer.
    Maar ik kan niet anders zeggen dat Willeke echt ontzettend goed meedenkt want ze wil ook een mooi resultaat en adviseert om een andere laser eroverheen te gebruiken maar dat ga ik nog bespreken.

    Groetjes Giorgia

    Groetjes

    • Hartstikke bedankt voor je snelle reactie. Ik heb deze week vrij genomen om alles te laten genezen en ook dat gaat best snel dus ja ik ben internet aan het afstruinen voor toch wel bevestiging want wat ik soms lees is best pittig en ook heel sneu voor die of gene.. Ik heb vorige week donderdag mn onderoogleden laten doen ivm met wat overschot zakje/wal en zoals ik al zei het viel me erg mee, ja je ziet er idd 3 dgn niet uit maar ik ben op zich al best tevreden. Tis niet gelijk strak en had ook niet de wauwfactor maar er is gewoon iets veranderd. Er werd mij ook gezegd dat ik zeer het waarschijnlijk nog een x moet/mag laten doen en misschien nog een derde x . Over nu 2 weken ga ik voor controle en kijken we verder en omdat ik overal al aardig informatie heb ingewonnen over bepaalde behandelingen denk ik dat voor mij persoonlijk een combinatie met wat fillers erbij misschien mooi zou zijn. Ik had ook bij deze arts een goed gevoel, mn probleem (voor mij) werd begrepen en had al een aardig lijstje met dingen die ik al had laten doen (zonder het gewenste resultaat). En weet je ik hoef geen strak getrokken barbie gezicht, vind dat zelfs eng maar ook al zou ik deze behandeling bv over een aantal jaar of jaren moeten herhalen dan zou ik dat geen probleem vinden. O ja en ik heb ook nog eens hyperpigmentatie op mn jukbeen dus dat maakte mn wallen/zakjes nog erger maar ook dat is minder geworden.

     Nou gtjs Thanya

     • En je zal zien dat als de huid helemaal korstvrij is het nog steeds aan het genezen is. De twee weken daarna werd mijn huid schraal en bleef een beetje gezwollen. En kwamen er ineens plooitjes bij maar die trekken langzaam weer weg na een aantal weken. Geduld moet je wel hebben en na 6 weken is de huid weer redelijk rustig.
      Wat heel goed hielp bij mij om het te verzorgen was de rozenbottel olie van pai, die trok de roodheid eruit en maakte de huid rustig en zacht. Dat is echt een aanrader. Nou succes verder en hoop dat je er ook plezier van hebt. Ik heb btw ook mn traangootjes erbij laten opvullen vorig jaar. Wat een uitgerust gezicht geeft dat zeg. Ik zou eigelijk zo langzamer hand weer een refill moeten hebben. Maar goed dat terzijde.

      Groetjes Giorgia

      • Goedemorgen, bedankt voor de tip van de olie ga em gewoon proberen, altijd lekker rond de ogen .. En ben nog steeds erg tevreden en mn man is ook opgelucht dat er iig iets gelukt is want het maakte me best onzeker….

       O en ik ben niet bij deze arts Willeke geweest hoor maar een andere en die was ook heel bertokken.

       Wordt vervolg ????

       Grtjs Thanya

 5. Ook ik heb een plexr behandeling laten doen, maar dan onder de ogen.
  De eerste twee dagen leek ik wel een karikatuur!!… Zo veel zwelling!!!!.. En idd zorg dat je een week vrij bent en de eerste twee dagen de deur niet uithoeft want poeh hee. Dat was wel even afzien. Na vijf dagen begonnen er wat korstjes los te laten en na 7 dagen was het helemaal schoon. Maar in een woord WAUW!.dit effect had ik niet verwacht. Ik heb door eczeem vroeger een rommelige, rimpelige huid overgehouden en stoorde me hier al jaren aan en heb het een en ander geprobeerd maar dat had allemaal geen effect(fillers,co2 laser,cremes).plus dat we natuurlijk allemaal ouder worden dat er wallen zachtjes bijkomen en iets losser huid?
  Maar jeejtje zeg!!..nu als ik smorgens wakker word is het gewoon helemaal glad. Rimpeltjes glad, wal weg en traangoot veel minder zichtbaar. Het is nu nog beetje roze en nog gevoelig de huid maar het is het dubbel en dwars waard en ik mag nog een x terugkomen om de puntjes op de i te zetten en dat zit bij de prijs in. Paar dames in mijn omgeving hebben mij nauwlettend in de gaten gehouden en hebben afgewacht wat het effect was en die hebben gelijk een afspraak gemaakt.
  Ja ik vind het een uitvinding!!…waar ik echt superenthousiast over ben en dan druk ik het nog zacht uit haha.
  Fijn weekend allemaal.

 6. Zelf was ik ook op zoek naar deze info!
  Omdat ik niet wilde “laten snijden” in mijn oogleden en botox voor mij geen optie was omdat dit een toxine(gif) is!
  Een aantal dagen geleden dus deze behandeling laten doen, waar ik last van had was dat overtollige huid( bovenooglid) vooral
  ‘s avonds en bij moe zijn op mijn wimpers hing. Ook een paar vetbultjes op wangen en neus konden verwijderd worden!
  Ik kreeg een verdovende creme op de plaatsen waar de puntjes gezet werden. Eigenlijk komt het niet op de huid maar word het iets boven de huid gehouden en een klein plasmastraaltje brand als het ware kleine puntjes op de huid.
  De behandeling was in principe pijnloos door de verdovende creme, alleen blijkt achteraf dat ik allergisch ben voor deze creme( net zoiets als een verdoving bij de tandarts) krijg ik ook een dikke wang van en wat naar na de behandeling.!
  Een half uur na de behandeling had ik een branderig gevoel op de behandelde plekken( vooral ogen) dus wanneer je overweegt dit te laten doen adviseer ik om in een koelbox koelpads( voor na een sportblessure) mee te nemen en gelijk te beginnen met koelen, dit ook tegen de zwelling. Op div. site’s staat dat je een lichte zwelling kunt verwachten maar ik zag er uit alsof ik een boxwedstrijd had gedaan( behoorlijk dus) 2 a 3 dagen. Als vrouw zijnde ga je zo echt niet naar buiten!!!. Op dit moment zitten de korstjes er nog op ( 4e dag) en je mag ze er absoluut niet afhalen, ze moeten er vanzelf afgaan ter voorkoming van littekens!dus een week vrij nemen is geen overbodige luxe wanneer je niet raar aangekeken wilt worden. Ik merk dat ik erg ongeduldig ben om de huid onder de korstjes te zien, het begint te jeuken maar krabben mag natuurlijk niet! De huid van de oogleden hangt niet meer op mijn wimpers nu, dus als dit het resultaat is ben ik wel tevreden. Wanneer ik het van te voren had geweten had ik ook om een meer liftend effect van de wenkbrauwen gevraagd. Ik zal dit niet als vervolgbehandeling gaan doen omdat ik dus allergisch voor de verdovingscreme ben.
  De behandeling heeft 550 euro gekost plus een camouflage foundation van lycogel 65 euro – plus een zonnecreme factor 50 a 24,95 tegen overpigmentatie – plus calendulacreme voor 6 euro, dus al met al zo rond de 650 euro totaal!. wanneer je niet tevreden bent met het resultaat kunnen er nabehandelingen plaats vinden ) 4 behandelingen voor 950 euro) ligt er ook aan hoe groot de zone is die gedaan word. Zelf hou ik het denk ik bij 1 x of er zou een verdoving mogelijk moeten zijn waar ik niet allergisch voor ben, dit ga ik nog even uitzoeken. Zou ik het nog een keer laten doen!; ja, het resultaat is bevredigend. vrijwel pijnloos en er komt geen mes spuit o.i.d. aan te pas.

  • Hi Johanna

   Klinkt toch behoorlijk heftig, zeg! Goed dat je dit deelt met ons.
   Er zijn veel mensen die zich afvragen hoe zo een behandeling verloopt en wat het effect is. Ben wel blij dat het resultaat naar tevredenheid is.
   Bedankt voor je aanvulling!

 7. Nou dat ziet er veelbelovend uit . Ik heb natuurlijk geen idee wat zoiets kost maar als het zonder snijden kan en het resultaat blijft ook een aantal jaar dan zou ik zeker de oogcorrectie laten doen. Ik moet eerlijk zeggen dat de lijn op de wang op foto 3 er ook heel netjes uit ziet . Sterk verminderd. Ik zelf zou als ik het financieel zou kunnen betalen en het niet voor maar een korte periode is zeker allemaal overwegen. Zelf heb ik echt moeite met mijn diepe lijnen van neus naar mond. Ze maken je gezicht toch een stuk minder vriendelijk.
  Diana onlangs geplaatst…De spiegels van de zielMy Profile

 8. Jammer dat dit soort behandelingen altijd zo duur zijn. Ik begrijp soms niet waarom. Het ziet er wel heel goed uit en vooral fijn dat er geen operatie aan te pas komt. Misschien dat het in de loop van de tijd wel goedkoper wordt;) Je weet maar nooit!

 9. Wow! Ik vind dit echt super interessant! Ik heb ook last van hangende oogleden (zit bij ons in de familie). En mocht dat in de toekomst erger gaan worden dat zou ik er wel wat aan gaan willen doen. Dus dit artikeltje ga ik zeker onthouden! -x-
  Marushi onlangs geplaatst…OOTD | Summer FestivalMy Profile

 10. Mijn zus moest om medische redenen, ze zag niks meer door haar overhangende oogleden, ooit een ingreep doen. Kijk dat vind ik dan ook echt nodig.
  Zelf heb ik nog geen problemen met de oogleden, mocht dit bij mij (ben een tweeling) ook gebeuren dan kies ik liever hier voor, klinkt beter dan snijden!

  • Vandaag behandeling gehad met plexr . De behandeling was pijnlijk ! Na de behandeling voelt het branderig ! Me ogen zijn wat opgezet .. om 2 uur koel ik dat .. Ik heb hiervoor een speciale koelbril gehad .. Ik ben benieuwd wat dag 2 brengt