Persevent De Tuinen/Holland& Barret

It was A Beauty Full Day!

In het kader van de Dag van de Duurzaamheid had De Tuinen een persevent georganiseerd in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Leuk om ook weer wat bekende gezichten te zien, bloggers die ook aanwezig waren bij de presentatie van de producten van Dr. Organic in de Hortus Botanicus.

Ik laat een korte preview zien van de merken zien die aanwezig waren, een uitgebreidere blogpost volgt nog. Over de dag zelf en de producten die ik ga reviewen voor jullie.

persevent de tuinen

15 topmerken onder 1 dak.

Deze merken dragen een mooie belofte in zich: de toekomst van onze planeet zo veilig mogelijk te stellen, door duurzaam te produceren. En niet alleen dat: al deze beautymerken zijn gegarandeerd ‘vrij van’ SLS, parabenen en microplastics en niet getest op dieren. Daarmee is De Tuinen/ Holland&Barrett de eerste retailer in Nederland die helemaal ‘vrij van’ is.

Lloyd Hotel

Lloyd Hotel in Amsterdam

Over welke Beauty FULL brands hebben wij het?

 • De Tuinen
 • Jacob Hooy
 • Weleda
 • Dr. Organic
 • Decubal
 • Zarqa
 • Nature’s Choice
 • Yes to
 • North American Hemp
 • Himalaya
 • Rio Rosa Mosqueta
 • Earth.Line
 • Sea.Line
 • Agriletz
 • Aleppo

Ik zag merken die ik al ken, maar ook merken mij nog nooit waren opgevallen bij de Tuinen. En toch kom ik er best regelmatig.

de_tuinen_treets _traditions

Ik heb door tijdgebrek (onze auto sloeg natuurlijk weer af in het drukke Amsterdam) niet alle merken goed kunnen bekijken, zoals Decubal en Earth Line (notabene het eerste merk wat ik ooit kocht toen ik interesse kreeg in eco/bewuste/biologische/natuurlijke crèmes zonder toevoegingen).

de_tuinen_weleda

Weleda

goodiebag_de_tuinen

Maar geen ramp, ik ging naar huis met een schattige rieten “Roodkapje” mandje en tas vol met prachtige spullen. Zowel voor mijn huid, maar ook voor de innerlijke mens. En dan heb ik het over producten waarvan ik hoop dat zij bijdragen aan mijn gezondheid en helpen in verband met mijn chronische pijnklachten.

Hemp

 

de_tuinen_argiletz_klei

Bij iedere stand kreeg je een topproduct mee van dat merk. Het was bijna gênant hoeveel producten wij meekregen. Ik kan echt jaren vooruit. En zo worden wij bloggers nog mooier en mooier … Ja, toch?

Voor de innerlijke mens was overigens ook goed gezorgd, hapjes en drankjes in overvloed. Ik heb in de haast snel een plak cake naar binnen gewerkt en een kop koffie, want er was zoveel te zien.

hapjes_drankjes_de_tuinen

En zoveel informatie dat het op een bepaald moment duizelde, maar gelukkig hebben we de folders en de foto’s nog….

 

pakket persevent de tuinen

Jacob_Hooy-anti_wallen_crème

 

Het eerste wat ik direct gebruikt heb was de anti-wallen crème van Jacob Hooy en de oogdruppels Visiodoron Malva van Weleda. Ik had last van branderige ogen toen ik mijn make-up verwijderde en zij zorgden ervoor dat mijn ogen weer fris en goed aanvoelden. Weg irritatie, topspul!

Bedankt voor de BeautyFullDay Marja, Jacqueline, Lana en Nadine!

Zie je er een product tussen staan waar je graag een review van terug wilt zien? Let me know!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Veertig Plus 15 oktober, 2015
  2. Natascha 12 oktober, 2015
  3. Natasja 11 oktober, 2015
   • BeautyByBabs 11 oktober, 2015
  4. Annette 11 oktober, 2015
   • BeautyByBabs 11 oktober, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten