Persdag House of Rebels Valentijn

De persdagen bij House of Rebels zijn altijd gezellig en zeer informatief. Leuke merken en presentaties waar je al je vragen kan stellen, hapjes, drankjes en altijd een warm welkom! Ik neem jullie mee op de dag vóór Valentijnsdag en zij hadden er een sfeervolle romantische setting van gemaakt. Dat kan je wel aan hen overlaten!

event house of rebels valentijn

Eetbare skincare, biologische highlighters, mocktails (zonder alcohol), DIY huidverzorging en geurige crèmes waren aanwezig op 13 februari in het nieuwe pand waar de Rebels nu gehuisvest zijn. Ik vertel en laat zien wat ik daar tegenkwam, later komen alle reviews en meer informatie.

Persdag House of Rebels Valentijn 2 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Er waren verschillend ingerichte kamers, waaronder de ontvangstruimte waarin een grote tafel stond met  prachtig vormgegeven en lekkere taarten van Oh My Pie en als je dorst had, dan maakte de bartender een heerlijke mocktail voor je klaar. Cheers!

Fever-Tree

Event Rebels

Wat een lekkere drankjes stonden er. Een tonic die iets van “smokey” heette vond ik heel bijzonder smaken! (en ik ben de exacte naam natuurlijk weer vergeten)

Persdag House of Rebels Valentijn 5 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Mocktail

mocktail

Oh My Pie

Ik kan op een event mij nooit ertoe zetten om rustig daar iets te eten en ook haast ik mij om weer naar de auto te gaan waar Jeroen op mij wacht… Zit hij dus altijd heel relaxt een boek te lezen of  te werken in de auto. Dus hebben Nicoline en ik een soort “doggy-bag” gemaakt zodat ik thuis ervan kon genieten. En dat deden wij zeker! Alle taartstukken werden in drieën gedeeld. Het was zo lekker, niet te zoet en glutenvrij. Daar lust ik wel pap van 😉

oh my pie

en koekjes van Jules De Strooper!

Persdag House of Rebels Valentijn 9 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Abloom organic skin food; laat je huid het werk doen

Event Rebels Abloom

Revolutionaire, 100% natuurlijke gezichtsverzorging. Abloom skincare is een revolutionair merk op het gebied van huidverzorging. Waar producten met synthetische, onnatuurlijke bestanddelen de huid lui maken, laat Abloom met 100% natuurlijke bestandsdelen de huid zelf het werk doen.

Een heel leuk gesprek gehad met de “meneer” van Abloom. Wist je dat de producten in ons eigen Zwolle worden gemaakt? Ik begrijp dat deze man heel trots was en hij wist enorm veel te vertellen over skincare.

DIY Soap

diy soap

Wellicht hebben jullie al iets gelezen van DIY Soap op mijn blog. Je kan daar 100% natuurlijke ingrediënten vinden om je eigen huidverzorging te maken. Ook enorm leuk natuurlijk om cadeau te doen!

DIY soap ingredienten

Inika

Event Rebels inika (2)

Over Inika heb ik het ook een keer gehad op beautybybabs. Een sprankelende highlighter van Inika heb ik al mogen testen en daar was ik zeer content over namelijk de Light Reflecting Cream die in een tube zit.  Maar nu ben ik helemaal in mijn nopjes, zij hebben nu een prachtige blush en een crème highlighter. Ik vind een crème highlighter net iets fijner dan poeders, ideaal als je huid wat droog en vochtarm is zoals die van mij.

Persdag House of Rebels Valentijn 20 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Nieuwe blush en highlighter!

 

The Body Shop

Als ik aan House of Rebels denk, denk ik aan The Body Shop en vice versa. Dat komt waarschijnlijk door het event in 2016, The Wildest Christmas Ever Dat blijft mij zeker bij!

the body shop

Ik kijk ook zo uit naar de producten die ik mag gaan testen! Ik houd het nog even geheim, maar het is iets met bouncy, bouncy…

Pilot

Pilot heeft op complimentendag op 2 grote Nederlandse stations gestaan waar je een complimentje op een wall mocht achterlaten. Zelf ben ik niet het huis uit geweest, maar wellicht een van jullie hun stand gezien?

pilot Mika

Mooie (Mika) pennen, lekker vrolijk om te zien en ze schrijven perfect. Nu nog mijn handschrift verbeteren 😉

 

Stockton

Deze stand heb ik gemist… Ben ik er nu zo langs gelopen? Stockton is een boodschappendienst met een handige app waarmee je tweewekelijks je boodschappen thuis kan laten bezorgen. Waardoor je nooit meer zonder zit. Denk bijvoorbeeld aan wc papier, die wil je altijd wel in huis hebben… 😉

Stockon - bezorger post nl + klanten

Haal de lente in huis met Stylerz24!

Overal stonden prachtige zijden boeketten, het gaf mij direct het lentegevoel! En ze zien er behoorlijk echt uit, heel mooi!

Persdag House of Rebels Valentijn 34 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Vision

Vision heeft fijne producten tegen zonnebrand en voor kinderen helemaal iets leuks bedacht. (wordt vervolgd!). Zij vertelden mij dat een SPF factor 30 goed moet blijven na 2 keer een duik in het water te hebben genomen en factor 50 na 4 keer. Leuk om te weten. En dan vertel je dit aan manlief, vraagt hij zich af of er een verschil is met een zwembad of strand, want de zandkorrels op het strand schuren ook langs je huid. Je kan merken dat hij én vaak meegaat én dat ik hem ook van alles over dit soort dingen thuis vertel!

vision

 

vision 2

Last but not least… Nugi

Tot mijn grote verrassing stond Babita van Nothing but Nugi er ook! Wat leuk dat zij (hopelijk) ook een Rebel wordt want zoals jullie gelezen hebben ben ik groot fan van haar heerlijke geurige creams.

Persdag House of Rebels Valentijn 38 house of rebels Persdag House of Rebels Valentijn

Babita vertelde mij dat sommige bloggers van Nothing but Nugi al hadden gehoord via mijn blog. Dat vind ik echt heel leuk om te horen!

 

Het was een leuke dag! Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

De complete persberichten en/of reviews volgen nog, so stay tuned!

handtekening Babs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 6 maart, 2018
   • BeautyByBabs 6 maart, 2018
  2. Marielle 4 maart, 2018
  3. Sarah 3 maart, 2018
  4. Annette 3 maart, 2018
  5. Rory 3 maart, 2018
   • BeautyByBabs 3 maart, 2018
    • Rory 3 maart, 2018
  6. Jolanda 3 maart, 2018
  7. Vanessa 3 maart, 2018
  8. Wendy 3 maart, 2018
   • BeautyByBabs 3 maart, 2018
  9. Sonja 3 maart, 2018
  10. chucky1012 3 maart, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten