Pas op, de Teckels en Uilen-gekte slaat toe!

Via Instagram kom ik bijna dagelijks twee supermodellen tegen. Verleidelijk kijkend naar de camera, vrolijk, funny liggend op hun rug met hun korte teckelpootjes gekromd, of slaperig in bed met een knuffel. Soms met een blik van: “Can I take a break, please?” Want een fotoshoot is natuurlijk hard werken en heel vermoeiend, zeker als je er zo oogverblindend uit wilt zien. En zo zien ze er ook uit, natural beauties, no make-up! Die trouwe en o zo lieve blik waar je niemand omheen kan. Ik heb het over Oscar& Babette.

Teckels kus

Zoals de dames van Trendbubbles het zo mooi verwoorden : ” Een teckel hebben, “That’s a way of life!”

Teckels zijn geinig om te zien en er schijnen héél veel teckel-lovers te zijn. Ik heb  een teckel knuffel besteld bij DaWanda, gewoon om cadeau te geven aan iemand die dol is op haar honden, teckels dus. En ik hou weer van mensen die van dieren houden. Ik weet dat ze haar cadeautje inmiddels al heeft ontvangen 😉

Uilen

Ik wil nog steeds uilen gaan sparen en het zal niet, overal waar ik kijk duiken ze op! Zelfs in Purmerend! Na terror Jaap (blij dat die van de buis is, al keek ik er nooit naar) is er de Terror Oehoe, hilarisch!  😉

Sinds ik die mooie uilentas  in Madrid zag, en niet gekocht, (dom, dom , dom) smacht ik naar allerhande uilen hebbedingen. Noem het maar een tic, maar die grote ogen van een uil, ze prikkelen mijn nieuwsgierigheid. Dit is overigens bewezen, als je een poster ophangt van een personage/dier met grote ogen, dan schijnt dat ook je creativiteit te stimuleren.

Gelukkig hebben we de foto’s nog… Van de uilentas… kon ik maar een retourtje boeken naar Madrid. Ik weet nog exact waar die winkel zat. Als hij er nog is…

uilen tas in Madrid

Bij de webwinkel Dawanda, waar ze unieke en handgemaakte producten verkopen, zag ik nog meer uilen en zelfs bij de Big Bazar heerst het uilenvirus. Niet zo heel veel als bij bovenstaande webshop, maar ik zie ze overal ‘vliegen’ tegenwoordig.

De collectie wisselt dagelijks, ze zijn allemaal handgemaakt en soms is er maar 1 item. Het is dus mogelijk dat je een van onderstaande beauties niet meer tegenkomt.

 

Ik vind ze echt zo leuk, uilen én teckels. Maar voorlopig is een uilenkussen of schilderij wat praktischer. Over een jaartje ben ik weer jarig… wie weet 🙂

En…psssstt… binnenkort mag ik een cadeaubon van Dawanda verloten 🙂

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

    1. chucky1012 7 maart, 2015
    2. Desiree 7 maart, 2015

    Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten