OOTD-Get me to the church on time

I’m gettin’ married in the morning
Ding, dong, the bells are gonna chime …!

Kennen jullie dit liedje uit MY Fair Lady? Vond het een heerlijke film/ musical! Kerken zijn enorm fotogeniek, dus een mooie plek om daar een OOTD te maken…

OOTD kerk

Ik had nog een zwart hesje en bijpassende rok liggen (fluweel)  en een ietwat vreemd, maar kek hoedje die ik vorig jaar op Appelpop had gekocht  Toen vond ik hem best hip, achteraf vond ik hem behoorlijk tja… hoe en waarbij  draag je zo een hoed?

Volgens mij draag ik 2-3  verschillende kledingstijlen… misschien wel 4,  zeker samen mijn  chique, moderne  tas, die ik gewonnen had via WE LIKE FASHION.

OOTD kerk

Maar ik vind het leuk om voor dit soort shoots een beetje uit de bocht te schieten. Zeker met die  John Lennon- achtige bril 😉

Gelovig?

Ik ben dol op kerken  ( de rust, de geur, de koelte in de zomer, de architectuur, de sfeer die er hangt). Ook op vakantie wil ik alle kerken bezichtigen en soms brand ik er een kaarsje.  Dat heb ik overgehouden aan mijn jeugd, bijna elke zondag met mijn vader naar de kerk, daarna alleen met Kerstmis (nachtmis)  en nu alleen voor de sfeer.

OOTD kerk

OOTD kerk

OOTD kerkDeze blouse en rok komen van H&M De blouse was €5 , de rok €10 … volgende keer een kort topje erop dragen. Denk dat de rok dan beter tot zijn recht komt.

OOTD kerk

Zoek je nog een leuke lange rok? Kijk dan even op rokken.com.

Hoop dat jullie het leuk vonden! Tot de volgende keer!

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 683 andere abonnees

1
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ceetje Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ceetje
Gast

Je schoenen vind ik echt leuk! En de ketting herken ik nog 😉

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten