Oliveway Bodyscrub Lefki & Handcrème

Ik heb in december twee producten van Oliveway getest namelijk de bodybutter Stella en de handcrème voor ruwe en droge handen. Beide zeker topproducten maar ik gaf in mijn review al aan dat de geur niet helemaal mijn favoriet was en dat Oliveway ook andere varianten verkocht. Met een minder overheersende geur van olijven maar met onder andere sinaasappelolie erin. Lees maar snel verder!

oliveway handcrème

Ik kreeg van Oliveway spontaan 2 nieuwe producten opgestuurd namelijk de bodyscrub en een handcrème. Ik ben best hoteldebotel, want deze zijn echt heerlijk!

 

Over de exfoliërende bodyscrub (Lefki)

  • Deze exfoliërende crème verwijdert dode huidcellen van de hoornlaag en herstelt de natuurlijke glans van de huid
  • Natuurlijke granulaten van sinaasappel en druiven stimuleren de bloedsomloop en verwijderen giftige stoffen
  • Biologische shea- en cacaoboter zorgen voor de romige textuur waardoor de huid gehydrateerd blijft.
  • Sinaasappel essentiële olie biedt een gevoel van euforie.

oliveway scrub

Ik ben dol op scrubben. En dat doe ik in de zomer, maar ook in de winter. Om de douche uit te stappen met zo’n zacht en glad huidje is heel verslavend, dus als het even kan, scrub ik erop los.

Deze bodyscrub heeft een stevige textuur. De scrub korrels zijn niet te groot, en het fijnst is dat deze scrub best stevig is (daarmee bedoel ik dat er minder olie op drijft), waardoor het goed aan de huid blijft “hangen”. Soms heb je wel eens een scrub die je snel moet verdelen, anders glijdt de helft er weer vanaf. (Die kunnen overigens ook heel fijn zijn, maar je moet die dan wat zorgvuldiger opbrengen en verdelen)

oliveway scrub

Het is een heerlijk volle, romige scrub en na het douchen heb ik die zachte en gehydrateerde huid waar ik zo van hou. Het fijnst is om daarna je huid af te deppen met je handdoek, zodat je de verzorgende bestanddelen niet wegveegt. Je huid voelt daarna niet vet aan, je kan zo je kleding weer aantrekken.

 

En dan de geur…

De heerlijke milde geur van sinaasappel ruik je direct. Onderzoeken hebben bewezen dat de geur van sinaasappels rustig maakt, maar ook een “uplifting” gevoel geven. Het staat mij bij dat ze ooit een sinaasappelgeur in een gevangenis hebben verspreid en het viel op dat de gevangenen rustiger werden en er minder onrust/vechtpartijen waren. Dat vind ik zo mooi aan geur, dat het wat met je gemoedstoestand doet, met je emoties.

oliveway scrub

Ik vind het ook altijd heerlijk ruiken als iemand een sinaasappel of mandarijn naast mij zit te pellen. Herkenbaar?

Conclusie:

Goede scrub, lekkere, natuurlijke geur en zoals jullie hieronder lezen qua ingrediënten helemaal oké!

Bevat geen: Minerale oliën, petrolatum/paraffine, Siliconen, parabenen, propyleenglycol, ethanolamine, SLES, ALES, synthetische kleurstof, Alcohol, retinol

Bevat wel: Fragrance, PH Neutraal

200ml/ €16,50

 

Handcrème voor intensieve hydratatie

oliveway handcrème

  • Kalmeert, hydrateert en beschermt de droge en vermoeide handen.
  • Olijfolie, kamille en amandelboter verzachten en hydrateren droge en vermoeide handen.
  • Provitamine B5 herstelt de schrale huid en magnolia -extract beschermt tegen irritatie.
  • Bevat een unieke liposomale euphrasia, citroenmelisse en magnolia complex dat rijk is aan fenolen met kalmerende en anti-oxiderende eigenschappen.
  • In combinatie met olijfboter en amandelolie blijven de handen en het gebied rond de nagels gehydrateerd en zacht.

Deze handcrème is net zo verzorgend als die ik eerder besproken heb, namelijk de handcrème voor droge en ruwe handen. De crème is ook ietwat romig en trekt goed in. De geur vind ik persoonlijk lekkerder, frisser met een ietwat zoete touch!

handcreme

 

Geen: Minerale oliën, petrolatum /paraffine, parabenen, siliconen, propyleen, glycol, ethanolaminen, SLES, ALES, PEG, synthetische sleurstoffen, ftalaten, alcohol, retinol, dierlijke bijproducten, dierproeven, tarwe/noten (toegevoegd of sporen).

Wel: Geur, PH neutraal, geschikt voor veganisten.

40ml/ €6,50

 

Over Oliveway:

Oliveway is een Grieks bedrijf in natuurlijke cosmetica. Met passie in het exploiteren van de kostbaarste schat van de natuur, resulterend in effectieve, innovatieve, hoogwaardige, natuurlijke beauty en wellness-producten.

Onze inspiratie is het kostbaarste geschenk van de natuur, de olijfboom. Het universele symbool van vrede en van de eeuwige macht, het brengen van geluk, zuiverheid en harmonie.

The only way is Oliveway

Meer producten vind je op de website van Oliveway

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
3 jaren geleden

Lijken me fijne producten en de geur van sinaasappels vind ik ook heerlijk. Ik val ook vaak voor geuren waar citrusnoten in verwerkt zijn. Ik houd van dat frisse, dat geeft echt energie vind ik. Ingrediënten zien er ook top uit! Ik ben zelf niet zo’n scrubber, ik vergeet dat altijd te doen. Wanneer ik het 5x per jaar doe is het veel voor mij hihi. Maar handcreme is hier niet aan te slepen. Dus ik ga zeker naar deze van Oliveway kijken!

Natasja
3 jaren geleden

Oh dit klinkt heerlijk, vooral de bodyscrub ziet er hemels uit! Maar ik ben dan ook net als jij gek op scrubben!

chucky1012
3 jaren geleden

Dit ziet er heel goied uiut!
Ik ben niet bekend met dit merk.
Goede handcremes zijn een must.
In de winter voelen de handen kurkdroog aan.
Fijne website waar men dit kan kopen….

Xoxo

Charel
3 jaren geleden

Wat een lekkere producten zeg, hmm rond deze periode heb ik zoveel behoefte aan lekkere verzorgende producten

Sonja
3 jaren geleden

Ik hou wel van een lekkere scrub. Vooral nu het mooie weer er aan komt en de benen weer gezien mogen worden, ga ik voorbereidend aan de slag. Binnenkort ook de zonnebank op, wil gaan kijken hoe ik mijn uv allergie wat kan triggeren om er vanaf te komen.

Vanessa
3 jaren geleden

De body scrub ziet er heerlijk uit. Ik hou van romige substanties!

Fabienne, enjoyyourownbeauty

De scrub lijkt mij zo fijn! Hij ziet er inderdaad op de foto al super romig uit, heerlijk! 😀

Liefs
X

Anne - YouStyle.nl
3 jaren geleden

Ik snapte nooit dat mensen handcreme gebruikten, maar nu begin ik er zelf ook behoefte aan te krijgen haha. En inderdaad: ik hou ook van citrus geuren!

Sarah
3 jaren geleden

Twee van mijn favoriete producten, scrub en handcreme! En ook ik ben gek op citrusgeuren dus ben erg benieuwd naar de geur van deze lijn. Ik kende het merk nog niet, ga eens even een kijkje nemen op de website.

bychristiana
3 jaren geleden

Ah, ik snap helemaal wat je bedoelt met de scrub, dat hij een beetje een plakkerige textuur heeft. Dat is inderdaad erg fijn; anders spoelt het er tijdens het douchen zo weer af. Naar de handcreme ben ik ook benieuwd. In die goodiebag zat toen een kleine handcreme en daar was ik dol op; heel erg voedend en een onwijs lekkere geur.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten