Nuxe Sun Lait Fraicheur Apres-Soleil – Review

Nuxe… weer zo een merk die ik niet ken. Maar nu wel natuurlijk! Voorlopig kan ik deze  après-soleil wel in de kast laten staan. Er is nog nauwelijks zon te zien en een zonvakantie zit er niet in. Maar ik vertel jullie wel mijn eerste indruk en die is zeker niet slecht!

nuxe sun apres soleil

Après soleil / aftersun gebruik je na het zonnen. Deze verkoelt de huid en brengt de vochtbalans op orde.

Après soleil kocht ik altijd als ik van plan was om een dagje naar zee te gaan. Na een dagje strand of op een boot (bij water dus) heb ik een après soleil product echt nodig. Ik verbrand snel als ik in de buurt van water ben.

 

Nuxe Sun Lait Fraicheur Apres-Soleil.

Verfrissende Aftersunmelk, met Waterhyacint en Zonnebloem. Deze zijdezachte verzorging hydrateert en verlengt de zongebruinde teint met 2 weken. Gebruik: Aanbrengen na het zonnen..

nuxe apres soleil crème

De Nuxe lait fraicheur heeft een zalige geur! Ik had geen idee wat erin zat  Maar verder kijkend bleek dat van de waterhyacint te zijn. Jeetje, wat is dat lekker zeg! ik heb gezocht op waterhyacint, want het zegt mij weinig…. Zit het ook in andere producten? Yep, het zit ook in een body cream van Chanel.

De lait smeert lekker uit, is niet te vloeibaar maar er net tussenin en trekt ook prima in.  Een mooi glansje plus een zacht en heerlijk ruikend velletje krijg ik ervan.

De geur blijft heel lang hangen.Dus je moet er echt van houden want je ruikt hem heel goed!

De zon laat zich maar niet zien. dus ik heb de crème (nog) niet kunnen testen op verkoeling of het behouden van een zomers kleurtje, Ik kan hem bewaren, maar ik denk dat ik gewoon af en toe mijn handen/benen of een ander lichaamsdeel ermee insmeer. Ik vind hem namelijk zo lekker ruiken, zoals een parfumed body cream die direct een zomers vakantiegevoel geeft!

200 ml €15,95

Producten van Nuxe zijn te koop bij Viata.nl de online apotheek. Zij hebben meer dan 25.000 producten in hun assortiment. Van verzorgingsproducten tot voedingssupplementen. Genoeg keus dus!

approved by BeautyByBabs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Gonny 9 augustus, 2016
  2. Beauty Treasures 1 juli, 2016
  3. Linda 29 juni, 2016
  4. Melike 26 juni, 2016
  5. Annette 23 juni, 2016
   • BeautyByBabs 23 juni, 2016
  6. Hilde 23 juni, 2016
  7. jeapiebel 23 juni, 2016
  8. Evelien 23 juni, 2016
  9. Rachel Kromdijk 23 juni, 2016
  10. Astrid 23 juni, 2016
  11. Mariska 23 juni, 2016
  12. chucky1012 23 juni, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten