NIVEA introduceert de NIVEA Hairmilk Collectie

Herstellende shampoos, conditioners en verzorgende wondersprays die passen bij jouw haardikte.

NIVEA Hairmilk_range_uitg

Mooi haar is gezond en verzorgd. Ons haar wordt echter dagelijks op de proef gesteld door factoren, zoals haarverf, airconditioning, het weer en hete stylingapparaten die het haar kunnen beschadigen. Voor het herstellen van droog en beschadigd haar is het van belang dat de verzorging aansluit bij de haarstructuur. NIVEA introduceert daarom nu de NIVEA Hairmilk Collectie, bestaande uit shampoos, conditioners en verzorgende wondersprays, die zich niet alleen richt op het herstel van droog en beschadigd haar, maar tevens de beste verzorging voor elke haarstructuur biedt. Fijn, normaal en dik haar vragen namelijk allemaal om een gerichte verzorging en daarmee een specifieke hoeveelheid werkzame ingrediënten. Met de NIVEA Hairmilk Collectie geef je daarom nu je haar de verzorgende boost die het nodig heeft.

NIVEA Hairmilk Shampoos en Conditioners

NIVEA Hairmilk Shampoos & Conditioners voor fijn, normaal en dik haar geven droog en beschadigd haar de verzorging die het nodig heeft, zonder het te verzwaren. De formules bevatten melkproteïnen die het haar een boost geven en het van binnenuit versterken. NIVEA’s verzorgende bestanddeel Eucerit® is aan de formule toegevoegd om het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf te beschermen.

Formule en werking

De nieuwe NIVEA Hairmilk Collectie is geïnspireerd op de Hairmilk die NIVEA in 1912 ontwikkelde voor de dagelijkse reiniging van het haar. Met de nieuwe Hairmilk Collectie combineert NIVEA meer dan 100 jaar expertise met de laatste innovaties. Daarmee biedt deze lijn de beste verzorging voor fijn, normaal en dik haar dat droog en beschadigd is. Door de toevoeging van melkproteïnen wordt de haarstreng tot in de vezels versterkt en het haaroppervlak verzacht, zonder het haar te verzwaren. De innovatie is daarnaast verrijkt met NIVEA’s verzorgende bestanddeel Eucerit®; deze vormt een beschermend laagje om het haar, om het tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Het resultaat: zacht, soepel en veerkrachtig haar voor elke haarstructuur.

 

Marion Detert, R&D expert voor NIVEA Hair licht de werking van de range shampoos en conditioners toe: “Fijn, normaal en dik haar vragen allemaal om een gerichte verzorging. Daarom ontwikkelde NIVEA een uitgebreide range van shampoos en conditioners voor fijn, normaal en dik haar. De unieke formule biedt een specifieke verzorging die aansluit bij de dikte van de haarvezels.”

 

Verkoopinformatie
De NIVEA Hairmilk Shampoo (250 ml) en Conditioner (200 ml) kost € 2,99

 

NIVEA Hairmilk Verzorgende Wonderspray

 

Met de NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays voor fijn en normaal haar geef je jouw haar een ultieme boost na het wassen of tijdens het stylen. De formule combineert zeven effectieve oplossingen voor droog en beschadigd haar in één spray.

De formule

Dankzij de unieke samenstelling en de toevoeging van Eucerit® bieden de NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays de ultieme verzorging voor de fijne en normale haarstructuur. De sprays bevatten een bijzondere formule met een zevenvoudige werking. Het haar wordt intensief verzorgd, is beschermd tegen de hitte van stylingapparaten en is makkelijk door te kammen. De nieuwe NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays geven het haar daarnaast volume en glans, versterken het haar, waarbij de variant voor de normale haarstructuur voedt en de variant voor de fijne haarstructuur haarbreuk tegengaat.

NIVEA introduceert de NIVEA Hairmilk Collectie 2 hairmilk NIVEA introduceert de NIVEA Hairmilk Collectie

Verkoopinformatie

NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays: consumentenadviesprijs van € 5,99

Social media

Volg NIVEA op social media:

 

  1. Annette 24 maart, 2017
  2. Vanessa 24 maart, 2017
  3. Natascha 24 maart, 2017
  4. chucky1012 24 maart, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.