Nikki test: Syoss Supreme Selection Restore 10 in 1 Essential wonder

Nikki test: Syoss Supreme Selection Restore 10 in 1 Essential wonder

Nikkki

Nikkki

Syoss Supreme Selection Restore 10 in 1 Essential Wonder

Ik heb Syoss 10 in 1 Essential Wonder getest. Het beloofd voeding, herstel, soepelheid, anti-frizz, glans, hitte bescherming, doorkambaarheid, veerkracht, bescherming tegen gespleten haar punten en hydratatie. En dat bied het ook.

Syoss

Ik heb door mijn Russische roots onhandelbaar kroezig haar dat ook nog eens flink beschadigd is door het iets te vaak verven en stijlen, dus ik geloof dat ik ieder product dat herstel beloofd wel eens geprobeerd heb, maar vaak had het weinig effect.

Ik ben persoonlijk geen grote Syoss fan, maar dit product overtrof al mijn verwachtingen.

Ik heb het drie keer na het douchen in mijn handdoekdroge haar gespoten en ik merk nu al een wereld van verschil.

Mijn haar is zo glad!  ik heb niet meer van die droge punten, het glanst heel mooi, het breekt niet meer zo snel en wat voor mij een hele grote plus is: Het product ruikt heerlijk!

Prijs: 7,99 euro voor 100 ml.

Ik geef dit product een dikke 9 en ik raad het zeker aan!

  Een unieke wonderkuur voor sensationele haarkwaliteit in tien dimensies:

  • 1. Herstel & voeding
  • 2. Kracht
  • 3. Soepelheid
  • 4. Anti-Frizz
  • 5. Glans
  • 6. Hittebescherming*
  • 7. Perfecte doorkambaarheid
  • 8. Veerkracht & vitaliteit
  • 9. Bescherming tegen gespleten punten
  • 10. Behoud van de vochtbalans                                  *Tijdens het föhnen

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 110 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten