Nikki test Essence Metal Glam, Essence lipstick

nikki

Nikki test

Ik heb twee kleuren oogschaduw van Essence geprobeerd van de Metal Glam lijn, deze pakte echter heel slecht. Alleen wanneer ik het met mijn vinger toppen aan bracht was het enigszins zichtbaar, maar dan zag je ook alleen glitters en geen kleur.

Swatch Essence

Essence Lipstick  

Essence

Ook heb ik van Essence de lipstick geprobeerd in de kleur ‘Barely There‘ ; daar was ik wel heel tevreden over. Hij houdt lang en het is een prachtige natuurlijke kleur!

 Deze ooglook heb ik gemaakt met het palette van H&M.

palette H&M

Ik hou van natuurlijke tinten, dus deze kleuren vind ik geweldig.

De make-up pakt heel goed (zelfs zonder primer), vervaagt niet in de loop van de dag en is zeer betaalbaar.

Ik heb dit Nude setje gehaald voor €4,95

Het donkerbruine palette van H&M heb ik al een tijdje, die gebruik ik nog steeds, zoals jullie zien mijn favoriet!

palette H&M

Liefs, Nikki

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

    1. Mirjam 23 januari, 2014

    Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten