Nieuwe Visitekaartjes van Studentendrukwerk!

Als blogger, ondernemer maar ook studenten hebben je wel eens visitekaartjes nodig. Soms voor de eerste keer en soms wil je wat anders. Het kan zijn dat je adres veranderd is, je logo of, en dat kan natuurlijk ook, je achternaam is niet meer (helemaal) hetzelfde. Je bent getrouwd of, it can happen, gescheiden. Ik wilde graag nieuwe kaartjes omdat mijn e-mailadres veranderd was en toen Studentendrukwerk met het voorstel kwam zei ik natuurlijk direct ja!

visitekaartjes studentendrukwerk

Ik vond mijn oude kaartjes wel oké maar toch niet helemaal Babs, of beter gezegd, beautybybabs. Ik had wel eens gezocht op Studentendrukwerk, want dat klinkt natuurlijk heel voordelig. Studenten studeren, werken en feesten hard. En hun budget is niet de grootste.

Studentendrukwerk speelt daar perfect in op deze doelgroep. Je kan daar ook je scripties, posters, schriften, notitieblokken en multomappen laten afdrukken, maar wat dacht je van t-shirts of bierviltjes?

Maar nu mijn kaartjes!

Ik was eerst heel tevreden over mijn eigen ontwerp, en later twijfelde ik weer. Eigenlijk was ik er zelf nog niet helemaal uit, maar wilde zo graag nieuwe kaartjes hebben. Met info@beautybybabs.com erop. In ieder geval wilde ik deze keer mijn logo/header erop hebben, maar ik ben niet meer tevreden over mijn huidige header. Het “beautybybabs” bekt niet lekker in letters. Tom zei ook dat het BY in beauty by babs nogal onduidelijk doorkomt voor de lezer. En dat klopt eigenlijk wel, dus nu maar voluit achter elkaar gezet.

`visitekaartjes

 

Meer kleurtjes

Ik wilde wat meer kleur erin, ik vond het oude ontwerp ook te zwart, te donker. En jullie weten dat ik van kleurtjes houd!

De lipstick, kwast en doosjes zijn rechtenvrije afbeeldingen. Ik zag veel leukere afbeeldingen op het internet maar ik durf het niet aan. Ik wil toch liever rechtenvrije, ik moet er niet aan denken dat ik gedoe krijg met een flinke claim van een fotograaf.

Het bestelproces en de kwaliteit

Het bestelproces vond ik super handig en snel. Je kan in PDF iets aanleveren maar ook zelf aan de slag gaan met de online editor wat ik gedaan heb.

Maar al met al ben ik helemaal happy met mijn nieuwe visitekaartjes, vooral vanwege de hoge kwaliteit. In dubbelzijdig glanslaminaat, op twee kanten met kleur bedrukt (full color) en dat voor maar €19,48 voor 100 visitekaartjes! Dan komen de verzendkosten er weliswaar nog bij, maar dan nog is het goed te doen.

visitekaartjes studentendrukwerk

En zo snel!

Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis. En via mail krijg je ook automatisch bericht over de voortgang van jouw bestelling bij studentendrukwerk.

visitekaartjes studentendrukwerk

100 Stuks in een stevig kartonnen brievenbuspakketje, perfect! Ik bestelde ze om 15.50 uur, dus vlak voor 16.00 uur en de volgende dag werden ze al bezorgd.

visitekaartjes studentendrukwerk

Het geweldige is dat ik nu weet dat deze kaartjes van topkwaliteit zijn en het geen pijn aan mijn knip doet als ik later alsnog een ander ontwerp zou willen.

Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden! Heb jij ook leuke visitekaartjes? Zo ja, plaats een foto onder het Facebook bericht. Een beetje reclame voor jezelf en wellicht kunnen we inspiratie op doen!

-Dit product heb ik gekregen-

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Ivon 19 mei, 2018
  2. Heidi 17 mei, 2018
  3. Irene 16 mei, 2018
  4. Jouvence 16 mei, 2018
  5. Kool Family 16 mei, 2018
  6. Deb 15 mei, 2018
  7. Annette 15 mei, 2018
  8. bychristiana 15 mei, 2018
  9. Priscilla 15 mei, 2018
  10. chucky1012 15 mei, 2018
  11. Jolanda 15 mei, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten