Nieuwe Visitekaartjes van Studentendrukwerk!

Als blogger, ondernemer maar ook studenten hebben je wel eens visitekaartjes nodig. Soms voor de eerste keer en soms wil je wat anders. Het kan zijn dat je adres veranderd is, je logo of, en dat kan natuurlijk ook, je achternaam is niet meer (helemaal) hetzelfde. Je bent getrouwd of, it can happen, gescheiden. Ik wilde graag nieuwe kaartjes omdat mijn e-mailadres veranderd was en toen Studentendrukwerk met het voorstel kwam zei ik natuurlijk direct ja!

visitekaartjes studentendrukwerk

Ik vond mijn oude kaartjes wel oké maar toch niet helemaal Babs, of beter gezegd, beautybybabs. Ik had wel eens gezocht op Studentendrukwerk, want dat klinkt natuurlijk heel voordelig. Studenten studeren, werken en feesten hard. En hun budget is niet de grootste.

Studentendrukwerk speelt daar perfect in op deze doelgroep. Je kan daar ook je scripties, posters, schriften, notitieblokken en multomappen laten afdrukken, maar wat dacht je van t-shirts of bierviltjes?

Maar nu mijn kaartjes!

Ik was eerst heel tevreden over mijn eigen ontwerp, en later twijfelde ik weer. Eigenlijk was ik er zelf nog niet helemaal uit, maar wilde zo graag nieuwe kaartjes hebben. Met info@beautybybabs.com erop. In ieder geval wilde ik deze keer mijn logo/header erop hebben, maar ik ben niet meer tevreden over mijn huidige header. Het “beautybybabs” bekt niet lekker in letters. Tom zei ook dat het BY in beauty by babs nogal onduidelijk doorkomt voor de lezer. En dat klopt eigenlijk wel, dus nu maar voluit achter elkaar gezet.

`visitekaartjes

 

Meer kleurtjes

Ik wilde wat meer kleur erin, ik vond het oude ontwerp ook te zwart, te donker. En jullie weten dat ik van kleurtjes houd!

De lipstick, kwast en doosjes zijn rechtenvrije afbeeldingen. Ik zag veel leukere afbeeldingen op het internet maar ik durf het niet aan. Ik wil toch liever rechtenvrije, ik moet er niet aan denken dat ik gedoe krijg met een flinke claim van een fotograaf.

Het bestelproces en de kwaliteit

Het bestelproces vond ik super handig en snel. Je kan in PDF iets aanleveren maar ook zelf aan de slag gaan met de online editor wat ik gedaan heb.

Maar al met al ben ik helemaal happy met mijn nieuwe visitekaartjes, vooral vanwege de hoge kwaliteit. In dubbelzijdig glanslaminaat, op twee kanten met kleur bedrukt (full color) en dat voor maar €19,48 voor 100 visitekaartjes! Dan komen de verzendkosten er weliswaar nog bij, maar dan nog is het goed te doen.

visitekaartjes studentendrukwerk

En zo snel!

Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis. En via mail krijg je ook automatisch bericht over de voortgang van jouw bestelling bij studentendrukwerk.

visitekaartjes studentendrukwerk

100 Stuks in een stevig kartonnen brievenbuspakketje, perfect! Ik bestelde ze om 15.50 uur, dus vlak voor 16.00 uur en de volgende dag werden ze al bezorgd.

visitekaartjes studentendrukwerk

Het geweldige is dat ik nu weet dat deze kaartjes van topkwaliteit zijn en het geen pijn aan mijn knip doet als ik later alsnog een ander ontwerp zou willen.

Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden! Heb jij ook leuke visitekaartjes? Zo ja, plaats een foto onder het Facebook bericht. Een beetje reclame voor jezelf en wellicht kunnen we inspiratie op doen!

-Dit product heb ik gekregen-

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

11
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
IvonHeidiIreneJouvenceKool Family Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ivon
Gast

Mooi je nieuwe header/logo, inderdaad duidelijker zo!

Heidi
Gast

Wat mooi zijn ze geworden meid..

Irene
Gast

Wauw, wat gaaf. Ik wil ook ooit visitekaartjes, maar eerst het bloggen maar weer verder oppakken 😉

Jouvence
Gast

Erg mooi geworden, leuk!

Kool Family
Gast

Heel mooi resultaat! En fijn dat je dit kreeg…!

Deb
Gast

Wat een mooie visitekaartjes! En wat een mooie foto’s heb je er ook van genomen, leuk die achtergrond.. net of ze op water drijven. Ik heb ook andere visitekaartjes besteld nadat ik mijn site rigoureus had veranderd. Ik was toen helemaal klaar met m’n oude lay-out. Ik heb wel een paar oude visitekaartjes bewaard als herinnering, wel grappig om te zien hoe je smaak in de loop van de tijd veranderd.

Annette
Gast

Heel leuk zijn ze geworden.

bychristiana
Gast

Ah ja ik snap wat Tom bedoelt dat de ‘BY’ misschien onduidelijk overkomt voor sommige mensen. Maar ik moet zeggen dat dat voor mij persoonlijk niet geldt hoor, alhoewel ik natuurlijk ook wéét dat het Beauty by Babs is, ik vind je foto op de header altijd zo leuk, ‘echt Babs’. Mooie kaartjes. Ik heb zelf ook kaartjes en vooral op events vind ik het altijd handig.

Priscilla
Gast

Ze zien er mooi uit hoor! Die van mij zijn inmiddels ook wel aan vervanging toe.

chucky1012
Gast

Zulke mooie visitekaartjes!
Leuk dat jij ook een foto van jezelf erop hebt staan.
Dat had ik ook.
Wil ook nieuwe laten maken….

Xoxo

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten