Mijn nieuwe Sony camera en… Ik heb jullie hulp nodig!

Ken je dat ? Dat je niet kan kiezen? Ik heb wat foto’s gemaakt voor een nieuwe profielfoto die ik overal wil doorvoeren. Op Linkedin, Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest. En die heb ik gemaakt met mijn “nieuwe” Sony camera. Nou ja, nieuwe…

sony camera

Jeroen was op marktplaats camera’s aan het kijken. De Nikon (ook oud, werkt nog op batterijen) die ik nu gebruik wil bij minder licht geen goede foto’s maken. Dan komt er steeds een rood puntje in beeld en dat gebeurde zo vaak. Frustrerend…

sony camera DSC-717

Toen zag hij een camera voor maar €25. Is dat wat, denk je? Voor de €25 kan je geen bult vallen, toch? Het is echt een oud model (2002), maar doet het prima. Een boekje met beschrijving en tas zat erbij, keurig! En het leuke is dat ik met deze Sony ook kan spelen met ISO, diafragma en sluitertijd. De belichtingsdriehoek. Dat wordt dus alles uitproberen, best een klus, maar wel heel leuk dat het nu kan!

 

Mijn meest leuke en intelligente blik?

Ik heb weer wat nieuwe foto’s gemaakt voor mijn blog en social media. Gewoon in de huiskamer met een laken op de achtergrond. Ik heb de foto’s (die Jeroen overigens geschoten heeft) eerst voorgelegd aan de heren en het aparte was dat zij andere foto’s iets leuker vonden dan dat ik zelf in mijn hoofd had. Grappig is dat hoe andere mensen jou (het liefst) zien.

Ik wil nog steeds een keer foto’s laten maken door een professionele fotograaf, maar voorlopig is dit ook wel oké.

Ik heb ze genummerd om het wat makkelijker te maken, ik ben benieuwd welke jullie de leukste vinden als nieuwe profielfoto!

beautybybabs collage 2

Ik moet nog kijken of ik ze kan bewerken, zag achteraf pas dat ik een glimworm was. Poederen voortaan dus!

beautybybabs collage 1

Wat chiquer…

beautybybabs collage 3

Eehhh… Mijn meest intelligente blik? Foto 12 op Linkedin, zie het voor je?

beautybybabs collage 4

Goed gezien, sommige foto’s zijn dubbel. Ik wilde blokken van 4 maken of zal ik jullie (on)bewust naar mijn favoriete foto leiden?

Deze vind ik zelf zo schattig!

beautybybabs en marie soft

Wat een snoezepoes is het toch!

Reuze benieuwd welke jullie het leukst vinden! Let me know! En alvast hartstikke bedankt!

 

handtekening Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Romy 3 augustus, 2017
  2. carola 3 augustus, 2017
  3. Astrid 3 augustus, 2017
  4. rory 3 augustus, 2017
   • BeautyByBabs 3 augustus, 2017
  5. Irene 3 augustus, 2017
  6. Marsha 3 augustus, 2017
  7. Jouvence 3 augustus, 2017
  8. Gonny 2 augustus, 2017
  9. chucky1012 2 augustus, 2017
  10. Kayla 2 augustus, 2017
  11. Annette 2 augustus, 2017
   • BeautyByBabs 3 augustus, 2017
  12. Marielle 2 augustus, 2017
  13. Deb 2 augustus, 2017
   • BeautyByBabs 3 augustus, 2017
  14. Sylvia 2 augustus, 2017
  15. Hennie 2 augustus, 2017
  16. Jolanda 2 augustus, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten