Mijn nieuwe Sony camera en… Ik heb jullie hulp nodig!

Ken je dat ? Dat je niet kan kiezen? Ik heb wat foto’s gemaakt voor een nieuwe profielfoto die ik overal wil doorvoeren. Op Linkedin, Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest. En die heb ik gemaakt met mijn “nieuwe” Sony camera. Nou ja, nieuwe…

sony camera

Jeroen was op marktplaats camera’s aan het kijken. De Nikon (ook oud, werkt nog op batterijen) die ik nu gebruik wil bij minder licht geen goede foto’s maken. Dan komt er steeds een rood puntje in beeld en dat gebeurde zo vaak. Frustrerend…

sony camera DSC-717

Toen zag hij een camera voor maar €25. Is dat wat, denk je? Voor de €25 kan je geen bult vallen, toch? Het is echt een oud model (2002), maar doet het prima. Een boekje met beschrijving en tas zat erbij, keurig! En het leuke is dat ik met deze Sony ook kan spelen met ISO, diafragma en sluitertijd. De belichtingsdriehoek. Dat wordt dus alles uitproberen, best een klus, maar wel heel leuk dat het nu kan!

 

Mijn meest leuke en intelligente blik?

Ik heb weer wat nieuwe foto’s gemaakt voor mijn blog en social media. Gewoon in de huiskamer met een laken op de achtergrond. Ik heb de foto’s (die Jeroen overigens geschoten heeft) eerst voorgelegd aan de heren en het aparte was dat zij andere foto’s iets leuker vonden dan dat ik zelf in mijn hoofd had. Grappig is dat hoe andere mensen jou (het liefst) zien.

Ik wil nog steeds een keer foto’s laten maken door een professionele fotograaf, maar voorlopig is dit ook wel oké.

Ik heb ze genummerd om het wat makkelijker te maken, ik ben benieuwd welke jullie de leukste vinden als nieuwe profielfoto!

beautybybabs collage 2

Ik moet nog kijken of ik ze kan bewerken, zag achteraf pas dat ik een glimworm was. Poederen voortaan dus!

beautybybabs collage 1

Wat chiquer…

beautybybabs collage 3

Eehhh… Mijn meest intelligente blik? Foto 12 op Linkedin, zie het voor je?

beautybybabs collage 4

Goed gezien, sommige foto’s zijn dubbel. Ik wilde blokken van 4 maken of zal ik jullie (on)bewust naar mijn favoriete foto leiden?

Deze vind ik zelf zo schattig!

beautybybabs en marie soft

Wat een snoezepoes is het toch!

Reuze benieuwd welke jullie het leukst vinden! Let me know! En alvast hartstikke bedankt!

 

handtekening Babs

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 686 andere abonnees

23
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
16 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
BeautyByBabsRomycarolaAstridrory Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Romy
Gast

Superleuk dat je een nieuwe camera hebt! Gave foto’s allemaal! Wat sta je er steeds prachtig op. Mijn favoriet is 16 of 13.

carola
Gast
carola

Ik zou voor 6 gaan 🙂

Astrid
Gast

Hey Babs,

Jaaaaaa super tof dat je die camera hebt! Geweldig hihi.
En super mooie foto’s zeg! Nummer 6 is mijn favoriet. Echt tof!

Liefs!

rory
Gast

4 en 16! Altijd in beeld kijken. Je gezichtsuitdrukking vind ik ook mooi!

Irene
Gast

Ojee je maakt het me lastig om te kiezen tussen de foto,s! Ik vind 2,3 en 15 heel leuk!

Marsha
Gast

Wat een leuke foto’s heb je allemaal gemaakt! 😀 Ik ga voor nummer 16 ^^

Jouvence
Gast

Erg mooie foto’s, zelf vind ik nummer 7/16 en 15 het leukst! xx

Gonny
Gast
Gonny

Voor mij nummer 2 of 14.
14 is trendy… en maakt nieuwsgierig !

PS alle foto’s zijn leuk hoor. Xxx

chucky1012
Gast
chucky1012

Dat is nog eens een prachtig koopje!
Persoonlijk is nr. 12 mijn eerste keuze.

Kayla
Gast

Mooie foto’s! Ik ga voor twee en zes. Nummer zes is mijn favoriet!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten