Nieuwe, kleurrijke HEMA waterproof volume mascara’s

Ah… dit vind ik leuk! Eigenlijk ik al een tijdje naar een donkerblauwe mascara maar paars is ook wel apart. en ik ga hem kopen, als hij er ligt.  Ik las dat blauwe mascara je oogwit witter laat lijken, of dat ook met paars gebeurd weet ik niet…

mascara kleur hema

Kleur tot in de puntjes

HEMA introduceert nieuwe trendy en kleurrijke oogmake-up producten. De populaire waterproof volume mascara van HEMA is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren; lichtblauw, paars en mint. Het unieke fiberborsteltje in de mascara zorgt voor ultiem volume en kleur tot in de puntjes. De drie nieuwe kleuren worden vast opgenomen in het HEMA beauty assortiment.

Daarnaast introduceert HEMA drie limited edition eye pencils, in dezelfde kleuren als de mascara. De eyepencils zorgen voor een frisse oogopslag en hebben een sterke kleurintensiteit. Daarnaast zijn ze longlasting en waterproof. Maak je look af met de drie zelfde kleuren eye mousse, perfect voor een kleurrijke nazomer.

 

De HEMA waterproof volume mascara’s zijn vanaf vandaag in alle HEMA filialen en via hema.nl verkrijgbaar voor €4,- per stuk. De eyepencils (€2,50 per stuk) en eyemousse (€3,50 per stuk) zijn limited editions en komende weken in beperkte oplage verkrijgbaar in de HEMA filialen en via hema.nl.

 

Geen update meer missen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

  1. Ik weet dat er in de 80s veel felblauwe mascara’s te koop waren. Of ik het nu zo dragen? Nee ik denk het niet hoewel ik wel graag paarstinten als oogschaduw draag. Ik ben benieuwd hoe je het vindt.

  2. Dat ziet er leuk en mooi uit!
    Ik denk dat ik dit zeker zal gaan kopen.
    Heb nl. altijkd alleen veel nagellakjes daar geshopt.
    Ik hou van kleurrijke mascara’s en eyepencils.
    Jammer dat dit niet in iedere filiaal te koop zal zijn.