Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTD

Ik zocht een simpel jurkje die vooral niet te duur was. En ik werd op mijn wenken bediend. Bij de Action vond ik een effen zwarte jurk en een blauwe met print. Achteraf vind ik de zwarte jurk er wel uitzien alsof ik zo in een restaurant in de bediening kan gaan werken, maar hij blijft leuk en zit lekker!

Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTD 1 action Mijn nieuwe jurkjes van de Action- OOTD

Ze kosten ook geen drol als ik het zo mag uitdrukken. (oei, dat klinkt wel heel gek) . Ze waren rond de €10 en ik heb dit soort modellen wel eens gezien voor een bedrag waar je dus meer dan 10 jurken van de Action voor kan kopen.

Ze zijn prima te combineren met een truitje of blouse eronder, colbertje of vest erover en je hebt weer een totaal andere outfit..

Zwarte jurk met blouse

Ik ben sowieso dol op little black dresses, zoek je nog een leuk jurkje check dan jurken.com , daar vind je nog veel meer!

Zwart met streepjes trui

 

Jurkje met print

 

Ik ben er blij mee, de stof is ook ietwat stretchy, alleen wil de ceintuur wat lastig door de lusjes gaan. Maar een kniesoor die daar op let.

Kopen jullie wel eens kleding bij de Action?

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

18
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
16 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
VanessaMelikeCharelArmandeRebecca Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Vanessa
Gast

Het jurkje met print is mijn favoriet! Ik heb eens een paar t-shirts gekocht bij de Action, maar de ene was te nauwsluitend en de andere was dan weer veel te groot, ondanks dat ik allemaal dezelfde maten had gekocht. Dat was toch een tegenvaller en sindsdien heb ik geen kleding meer gekocht bij de Action.

Melike
Gast

Heel af en toe snuffel ik ook tussen de kleding van de action. Ze hebben soms echt leuke dingen. Beide jurkjes zijn echt super leuk! Staan je prachtig!

Charel
Gast

Wauw super leuk! Staat je goed, wist niet dat Action dit had! De eerste vind ik je het allerbeste staan! Fijne dagen Babs! X

Armande
Gast

Ik wist niet eens dat Action jurkjes had! Ik kijk er duidelijk niet goed. Ik vind ze allebei erg leuk en zwart kan altijd!

Rebecca
Gast

Vooral het laatste jurkje vind ik er leuk. En er is niks mis met kleding van de Action hoor! Ik heb meerdere vestjes er van en draag ze erg graag ^^

YuSt
Gast

Yes, eindelijk iemand die ook kleding bij Action koopt. Ik kreeg van mijn collega’s gehuld in duurdere merken altijd opmerkingen van ‘wat heb je toch veel leuke kleding’… dan zei ik van de Action.
Vaak is het iets wat tijdelijk hip is en daar ga ik geen bult geld aan uit geven. Dit is dan echt een uitkomst. En wat jij ook super gedaan hebt,… combineren!

Deb
Gast

Mooie jurkjes! Staan je allebei goed. Het eerste jurkje heb je ook erg leuk gecombineerd. Ik wist niet dat ze bij de Action jurkjes verkochten (wat verkopen ze er niet 😉 !). Ik wil alleen altijd passen (ruilen vind ik zo’n gedoe) en dat kan volgens mij niet bij Action dus ik zal er niet snel kleding kopen. Leuk is dat als je zo goed slaagt voor weinig. Had ik maar meer tijd dan zou ik er een sport van maken ;-). Laatst wel super goed geslaagd bij de Zara voor een zwart jurkje. Kostte me 17 euro en dat… Lees verder »

priscilla
Gast

Oh wat leuk zeg!! Ik kijk eigenlijk nooit bij de kleding van de Action, haha. Zou ik wel eens moeten doen 🙂 Fijne feestdagen!

Annette
Gast

Leuk hoor, ik heb een jumpsuit van 2 jaar terug die draag ik nog steeds wel eens was 5 euro en elke keer als ik hem draag krijg ik weer complimentjes dat ik zo’n leuk pak aan heb hahaha kan ook gewon hup in de wasmachine en niet strijken of niks Me Like!

Danella
Gast

Ze staan je mooi! Ik koop alleen thermokleding bij de Action, maar verder nog nooit iets gekocht.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten