Oriflame colour drop lipstick

#Oriflame

Deze lipstick van Oriflame, die volgens het persbericht zijn vorm niet verliest, maakt mij meer dan nieuwsgierig. Zeker als je wat ouder wordt, is het toch steeds lastiger om binnen de lijntjes te ‘tekenen’… een lipstick die met precisie mijn lippen inkleurt, daar word ik heel blij van!

Kijk ook even naar het prachtige filmpje, meer dan de moeite waard. Ik heb de smaak al te pakken! Jij ook al?

Persbericht

HOUD JE LIPPEN ÉN JE LIPSTICK PERFECT IN VORM MET ORIFLAME’S INNOVATIEVE COLOUR DROP LIPSTICK

Ontdek eindeloze lipperfectie met Oriflame’s nieuwe Colour Drop Lipstick. Dankzij het innovatieve design van de lipstickhuls verliest Colour Drop nooit zijn vorm, waardoor de formule de lippen keer op keer met grote precisie voorziet van een sublieme glans, intense kleurpracht én hydratatie.

Colour Drop Lipstick combineert vrouwelijkheid en glamour met uitgesproken kleuren. Het speciale design volgt nauwkeurig de contouren van de mond.

Innovatief design voor eindeloze perfectie

Oriflame heeft een nieuwe wereldprimeur met Colour Drop Lipstick. Het slimme mechanisme van de verpakking duwt de lipstick omhoog uit de huls en zorgt dat de mooie druppelvorm van de formule behouden blijft. In tegenstelling tot andere lipsticks die al snel hun vorm verliezen, blijft Colour Drop na iedere applicatie perfect intact, voor een lipstick waarop je altijd kunt vertrouwen!

Jonas Wramell, make-up expert voor Oriflame zegt erover:

“Vrouwen vertellen me vaak dat het ze frustreert dat hun lipstick zijn vorm verliest en slijt. Daarom heeft Oriflame dit slimme nieuwe product ontwikkeld dat keer op keer precisie biedt. Het nieuwe mechanisme voorkomt dat de lipstick draait bij het openen, waardoor een perfecte applicatie nog nooit zo eenvoudig en effectief was.”

oriflame drop colour

 Uitzonderlijke glans, dynamische kleuren

Colour Drop Lipstick van Oriflame is verkrijgbaar in acht weelderige tinten die de lippen voorzien van een uitzonderlijke glans en ze een zijdezacht gevoel geven. Deze verleidelijke kleuren zorgen ervoor dat je je de hele dag glamourous en mooi voelt, zonder dat je je lipstick steeds opnieuw aan hoeft te brengen. Al je lipstickwensen komen samen in dit product!

  Zachte, gladde én goed gehydrateerde lippen!

Oriflame Colour Drop Lipstick laat zich niet alleen moeiteloos aanbrengen, de formule geeft ook een streeploze dekking en een intense kleur. De samenstelling bevat het ‘Dew Drop Complex’ met jojobaolie en vitamine E, en sinaasappelbloesemolie. Maar liefst 91% van de vrouwen was het er over eens dat de lippen onmiddellijk gehydrateerd aanvoelden*.

*Consumententest door 62 vrouwen

 Oriflame Colour Drop Lipstick is verkrijgbaar vanaf 27 september 2013 voor € 10,00/stuk (met een tijdelijke introductieaanbieding van € 5,99 ! ) in de volgende 8 rijke tinten:

• Beige Dew • Rose Elixir • Peach Sensation • Melting Pink • Drop of Fuchsia • Liquid Red • Glossy Berry • Brown Fusion De producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl

Geen update meer missen?

  • Add Your Comment

    CommentLuv badge