My new party dresses from Light in The Box!

Ik kreeg een verrassende mail van Light in the Box waarin stond dat ik wat mooie jurken mocht gaan uitzoeken in hun shop. Wow, dat vind ik super gaaf! Het is lang geleden dat ik iets met kleding deed dus het kwam perfect uit! Zeker met de feestdagen in aantocht. Ik had jullie in de KeeK op de Week 46 al verteld dat ik altijd een beetje opzag naar van die “fashion poses” maar na het schieten van 200 foto’s moest er toch iets bij zitten?

clutch-light-in-the-box

Bij Light in The Box verkopen ze werkelijk van alles. Voor spotprijzen. En de meest aparte kleding, die je hier alleen in speciaalzaken vind. (als je ze vindt) . Oké, de stof/textiel is het niet de duurste kwaliteit, maar tegenwoordig is zoveel synthetisch.

Ik heb bewust gekozen voor kleding die ik niet dagelijks zal dragen, die echt leuk voor een uitje zijn. Of voor de kerstdagen. En ik hou van jurken. Ook qua kleur ben ik uit mijn comfortzone gegaan. Het bordeauxrode jurkje heb je ook in het zwart, en de lange jurk is ook in een polkadot versie beschikbaar. Jeroen vond de zeegroene kleur beter passen bij het model.

De levering was helemaal netjes geregeld. Je kreeg een mail zodra mijn kleding in Nederland aan kwam en wanneer het bezorgd werd.

De kleding ziet er goed uit. Ik hoefde het alleen te strijken en dat ging hartstikke goed. Ik ging het eerst persen met een vochtige handdoek omdat ik bang was dat de stof erin zou branden maar dat gebeurde gelukkig niet.

Ik heb voor maat 2 XL  gekozen. Je moet bij dit soort webshops heel goed kijken wat je maat is, want ze zijn klein gesneden. Ik vermoedde het al toen ik het fragiele Chinese model met de jurk zag op de foto.

De zeegroene jurk is zelfs ietwat te groot in mijn taille en ook wat te lang, maar kleiner had ik hem niet moeten nemen omdat ik vrees dat mijn stevige armen niet lekker in de mouwen zouden passen.

 

Trompet/zeemeermin Jurk

Ik ben dol op dit soort modellen qua jurken, je ziet ze altijd in die films uit de jaren ’50!  De trompet/zeemeermin jurk. 

Deze is ook beschikbaar in een polkadot versie, die is ook heel gaaf. Zwart/wit en stippen natuurlijk!

Deze jurk kost €14,69. Ik vind het geen geld.

 

Mooi kerstrood…

Deze korte jurk vond ik zo lief om te zien! Mijn eerste jurkje met kant. Ik kijk vaak naar dit soort jurkjes maar de drempel om ze te kopen ligt nogal hoog voor mij. Geen idee waarom, hij is toch super leuk?

 

 

Hij is wel wat korter dan ik had verwacht. Ik draag er nog wel een extra onderjurk/rok onder voor de zekerheid.

 

samen-met-toulouse-1

Je kan hem natuurlijk ook met een mooie broek dragen of een legging.

 

Ik doe even een klein dansje, ik was het poseren even zat 😉 (overigens leuk om te doen, gewoon de camera op “sport” zetten en dan klikt ie als een malle door… dan moet er wel eentje tussen zitten die er wel oké uit ziet)

dancing-dress

 

Deze jurk kost maar €9,79!

 

Avondtasje/Clutch

Deze kleur vond ik wel mooi bij de “zeemeermin” jurk passen. Ik had nog geen clutch, ik sjouw altijd rond met van die oversized tassen. De clutch zit mooi in elkaar, ritsje aan de bovenkant en een lange schouderriem zat in de tas.

clutch-light-in-the-box

Clutch/avondtas €5,87

 

Omdat het uit het buitenland komt heb je wel douanekosten. Je krijgt een mail wat de kosten zijn en zodra je die betaald hebt gaat het richting jouw adres. Het bedrag was deze keer 27 dollar, omgerekend ongeveer €25 . Dus als ik het bereken heb ik 2 jurken plus een handtas voor €30,35 (Ik heb alles gekregen, ook de douanekosten. Was heel netjes en goed geregeld. ( voor meer informatie, zie mijn disclaimer)

De korte jurk past ietsje beter bij mij, zeker gezien mijn lengte. En ik moet of wat kilo’s aankomen of hem iets innemen…

Bij Light in The Box verkopen ze niet alleen kleding, maar ook tassen, gadgets, electronica, telefoons, haarproducten, cosmetica, alles voor huis en tuin, dieren en nog veel meer voor budget prijzen.

Als je daar gaat rondkijken ben je voorlopig wel even zoet, ik was het althans wel! En ik heb zo ontzettend veel leuke spullen gezien, ik ga er zeker nog een keer uitgebreid rond snuffelen!

 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Blog & Beauty 22 november, 2016
   • BeautyByBabs 22 november, 2016
  2. Deb 22 november, 2016
   • BeautyByBabs 22 november, 2016
  3. Melike 21 november, 2016
  4. Lifeaholic.nl 20 november, 2016
  5. Jouvence 20 november, 2016
  6. Mariska 19 november, 2016
  7. Astrid 19 november, 2016
  8. Elana 19 november, 2016
  9. Hennie 19 november, 2016
   • BeautyByBabs 19 november, 2016
  10. Astrid 19 november, 2016
  11. armande 19 november, 2016
  12. YuSt 19 november, 2016
  13. Claudia 19 november, 2016
  14. Fleur 19 november, 2016
  15. Annette 19 november, 2016
  16. Natasja 19 november, 2016
  17. Anna Gerrie 19 november, 2016
  18. Gonny 19 november, 2016
  19. Lodi 19 november, 2016
  20. Debbie 19 november, 2016
  21. Aileen 19 november, 2016
  22. Charel 19 november, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten