My “Angry” Cat in the Spotlights- Marie op canvas!

Toen  CanvasCompany voorstelde om een foto bij op canvas te laten zetten, twijfelde ik even of ik ditmaal een (oude) foto van mij samen met mijn moeder zou kiezen. Waarom ik hierover twijfel wordt duidelijk in het artikel. Maar ik ben gegaan voor “my angry cat” Marie omdat zij zo een typische donkere blik kan hebben. Kijk maar mee!

achterkant canvas

De foto van mini-me en mijn moeder is mij heel dierbaar, en ik mis haar natuurlijk iedere dag. Mijn vader ook natuurlijk. Deze foto is gemaakt toen ik nog heel klein was, dus vóór het digitale tijdperk. En in zwart-wit, wat ik overigens ook heel mooi vind! De tijd dat je je foto’s nog moest laten ontwikkelen en vol spanning ze op ging halen in de hoop dat ze gelukt waren kan ik mij nog als de dag van gisteren herinneren. Ja, zo oud ben ik inmiddels…

ma en ik

Ik zou dus een foto van een foto moeten sturen. En ik weet niet in hoeverre dat mooi op canvas eruit gaat zien. Misschien op aluminium zal het beter uitkomen, ik ga daar nog over nadenken.

Deze foto van Marie vinden wij nog steeds geweldig, ook vanwege de intens blauwe kleur.

marie

Ik zeg het direct, de foto die ik gemaakt heb is niet scherp, dus op het canvas ook niet. Maar als je je huisdier wilt fotograferen dan moet je vaak heel snel zijn, voordat je het weet liggen ze weer anders of zijn ze alweer wat anders aan het doen. Maar ach, heb je wel eens met je neus vlak voor een schilderij van een van de oude meesters gestaan? Op een afstand ziet het er flawless uit, maar een met je neus op een Rembrandt is het een vaag stippenspel.

Hoe heb ik deze foto gemaakt?

Marie lag altijd graag bovenop de was op het wasrek en die dag had ik ons blauwe hoeslaken overheen gelegd om te drogen. Er achter staat de prachtige foto van een verlaten pand, die ik had gewonnen via Astrid (Miss Sentinelli) Zij maakt bijzondere foto’s van verlaten panden en die zijn stuk voor stuk echte kunstwerken!

Marie kan soms een best chagrijnige/ ontevreden/ boze blik hebben waar wij altijd enorm om moeten lachen. Zo een blik van:

“Wanneer denken jullie mijn diner op te gaan dienen?”

canvas marie

Bij CanvasCompany kan je je foto’s op diverse maten canvas bestellen, maar je kan ook kiezen tussen verschillende framediktes. (2 cm of 4 cm)

Meer mogelijkheden:

 • Canvas voor buiten (weerbestendig)
 • fotocollage op canvas
 • Panorama canvas (drieluik of meerluik)
 • De grootste maat die je kan bestellen is 300 cm bij 140 cm!

Kijk eens hoe geweldig het eruit ziet!

canvas marie (2)

Mijn foto op foto op canvas  was netjes verpakt, snelle levering en van een prima kwaliteit. Ik ben reuze blij met Marie die zo het geheel mooi compleet maakt. Nu ik weet dat je ook drieluiken kan bestellen ben ik al aan het bedenken wat ik daar voor een foto voor zou nemen. Ik zou natuurlijk ook de letters Beauty By Babs op een drieluik kunnen zetten!

marie op canvas watermeloen instagram

Wat hebben jullie aan de muur hangen?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Annette 3 mei, 2018
  2. Elke 3 mei, 2018
  3. Kool Family 3 mei, 2018
  4. Deb 3 mei, 2018
   • BeautyByBabs 3 mei, 2018
    • Deb 3 mei, 2018
     • BeautyByBabs 3 mei, 2018
  5. bychristiana 3 mei, 2018
  6. chucky1012 3 mei, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten