Miskoop van de week- essence nagellak

Soms heb je iets gekocht waar je later spijt van hebt.

Ik denk dat iedereen daar wel eens last van heeft, Het kunnen dure spullen zijn en gelukkig, in mijn geval, gaat het om een budget nagellak van essence.

Ik heb het over essence trend edition “Hidden Stories” en dan de witte lak, namelijk Enter Wonderland The Matte, waar ik al eerder over schreef. Ik had nog geen matte nagellak in mijn stash en wilde die graag toevoegen. Weer eens wat anders dan alle hoogglans en glittervarianten.

Maar deze viel mij echt tegen. Ik zal jullie vertellen waarom…

ess_Hidden Stories_Nail Polish

 

Volgens essence:

Deze nagellakken geven fabelachtige effecten! Van frosted en iced tot een geweldige schittering. Elke nagellak geeft een verrassend winterse finish. Je hebt keuze uit vijf hoogdekkende pasteltinten waaronder trendy frosted mint en metallic ijsblauw. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint, 03 mauve-llous fairy en 04 where did I park my unicorn?

Zoals jullie op de foto’s zien kreeg ik de lak er met de beste wil ter wereld er niet mooi op. De lak droogde razendsnel op en voelde krijt-achtig aan.

essence hidden stories the matte

 

Strepen, gaten die erin vielen,Deze lak pakte en verdeelde gewoon niet mooi. het kan ook aan mijn vaardigheid liggen, maar ik heb al zo vaak mijn nagels gelakt, dus dat kan het bijna niet zijn. Ik ben 9 van de 10 keer erg tevreden over de nagellak van essence, maar deze zal het niet worden.

 

Hebben jullie tips voor mij van een goed merk voor matte nagellak?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Julie 9 februari, 2015
  2. Mieke 7 februari, 2015
  3. Nicolette 7 februari, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten