Mijn nieuwe sieraad… Een naamketting of ring?

Ik werd benaderd door www.names4ever.nl en ik mocht  een speciaal voor mij gemaakt zilveren sieraad uitkiezen. Eerst ga ik natuurlijk naar de website om te kijken of het mij aanspreekt. Ik draag weinig tot nooit sieraden, maar al snel kwam ik toch uit op iets wat goed bij mij past en ook bij mijn blog! Benieuwd wat het geworden is?

doosje ring

Bij Names4ever kan je zilveren en gouden sieraden bestellen, zoals een naamketting, charms, oorbellen, armbanden, maar ook ringen.

Een ring draag ik al tijden niet meer. Mijn trouwring zat te strak en ik weet niet eens meer waar hij gebleven is. Een mooie ring aan mijn vinger mis ik eigenlijk wel,  kettingen heb ik wel, maar die vergeet ik altijd te dragen. Een ring kan ik dag en nacht dragen. Mits ik hem niet verlies natuurlijk…

Ik zag 2 soorten ringen (bolle en platt ) en je kan zelf kiezenmet welk lettertype je hem wilt laten graveren. Dat kan overigens ook met naamkettingen en Infinity sieraden. De lettertypen waaruit je kan kiezen zijn Stencil, Kristen, Palazzo, Digital, Viva  en Typewriter..(op de site kan je zien hoe deze eruit komen te zien)

 

Stencil is ook wel mooi….

ring stencil

 

Maar ik koos voor het lettertype Typewriter en de naam van mijn blog: BeautyByBabs!

 

Mijn blog is mijn onderhand mijn tweede kindje ik zorg dag en nacht voor hem, voedt hem iedere dag met nieuwe content en ja, ik ben best trots op. mijn spruit van 3 jaar!

Ik had natuurlijk ook de naam van mijn zoon erin kunnen laten zetten maar ik denk dat hij dat nogal over de top vindt, Als ik al een foto van hem inlijst, vindt ie dat snel too much. Haha, wacht maar af tot je zelf kinderen krijgt, hoop je dan nog een keer te kunnen spreken!

Je kan natuurlijk ook kiezen voor de naam van je partner, zo ook een betekenisvolle uitspraak /quote, net wat je leuk vindt.

zilveren ring

Deze tekstring was de beste keus voor mij. De breedte van de ring varieert van 4mm tot 8mm. Ik heb gekozen voor 6mm, er net tussenin. Toen ik het doosje openmaakte was ik direct heel enthousiast. Een ring is een ring, denk je… maar deze vind ik toch heel bijzonder! Ook omdat mijn naam erin staat. En een mooi, strak model.

 

ring met schaduw letters beautybybabs

Hoe weet je wat je ringmaat is?

Op de website zie je voorbeelden hoe je het best je ringmaat kan opmeten, en ik moet zeggen… ik heb goed gemeten want de ring zit prima. Misschien had hij ietsje losser mogen zitten. Met het warme weer zijn mijn vingers wat dikker, maar aan de andere kant zijn ze in de winter ook weer smaller en dan kan de ring er weer af glijden. 16mm is de kleinste maat, de grootste ringmaat is 21,5 mm.

 

Sieraden voor mama

 

Ik lees af en toe ook mamablogs, ik vind die steeds leuker. Dan komen veel herinneringen ook weer naar boven. De eerste stapjes, de eerste verkoudheid van je baby… ik leef helemaal mee met de kersverse moeders. Names4ever heeft ook leuke mamasieraden!

 

Als laatste deze tip, wat ik heel leuk vind is dat je ook een tekst met je eigen handschrift kan gebruiken.  Schattig als je zoon of dochtertje zelf de tekst schrijft…dat is een leuk cadeau voor vader, moeder, oma of opa!

 

Ja, ik ben heel happy met mijn nieuwe ring en bij de kassa’s in de winkel betaal ik ietsje trager, zodat iedereen hem kan bewonderen 🙂

handtekening Babs

.

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Evelien 21 juni, 2016
  2. Annette 17 juni, 2016
  3. Melike 17 juni, 2016
  4. Robin Valentine 16 juni, 2016
  5. Deb 16 juni, 2016
  6. Danielle 16 juni, 2016
  7. Yvonne 16 juni, 2016
  8. Lisa 16 juni, 2016
  9. Astrid 16 juni, 2016
  10. jeapiebel 16 juni, 2016
  11. Marushi 16 juni, 2016
  12. Shannon Sheila 16 juni, 2016
  13. Daenelia 16 juni, 2016
  14. YuSt 16 juni, 2016
  15. Hennie 16 juni, 2016
  16. chucky1012 16 juni, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten