Mijn nieuwe oranje handtas van Duifhuizen Tassen en Koffers.

Tassen en schoenen. Deze twee woorden maken iets in de vrouw los. Tenzij je vicepremier Hugo de Jonge heet, die houdt ook veel van schoenen. Een mooie handtas is een sieraad aan de arm van de vrouw. Zij stopt er haar portemonnee, smartphone, pasjes, make-up, zakdoekjes, snoepjes, eigenlijk alles waar zij onderweg niet verlegen om wilt zitten in. Ik mocht een handtas uitzoeken bij Duifhuizen Tassen en Koffers en laat jullie mijn nieuwe aanwinst zien. Zij gaat vanaf nu overal met mij mee naar toe!

Duifhuizen

Vorige week ben ik flink gaan shoppen omdat het overal uitverkoop is. Ik doe dat ieder jaar in januari. En dan koop ik geen winterkleding maar juist alvast zomerkleding. Wat dat betreft is het ideaal om in te slaan voor de komende lente en zomer. (Op de foto’s onderaan zie je mijn nieuwe aanwinsten!)

En een nieuwe tas hoort bij een nieuwe zomer! De zon komt af en toe even een paar uurtjes kijken maar wat mij betreft mag hij snel ons landje weer flink opwarmen. Van Duifhuizen Tassen en Koffers mocht ik mijn zomerwens compleet maken door een nieuwe tas uit te zoeken in hun webshop.

Ik hou van kleur, en mijn garderobe en accessoires worden steeds fleuriger. Een tijdje geleden had ik een felgroene tas en deze winter liep ik rond met een gele tas. Dus wat voor kleur zal ik nu eens kiezen?

Toen ik op de website van Duifhuizen Tassen en Koffers keek, zag ik zoveel mooie exemplaren, ook de chique zwarte tassen vond ik echte beauty’s om te zien. Maar “stick to the plan” is mijn motto, dus ging ik op kleur zoeken.

Deze mooie handtas is het geworden, is het geen plaatje?

Duifhuizen Leather Collection handtas Orange

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

Eigenschappen:

 • Overslag met schuifsluiting
 • Hoofdvak
 • Insteekvak
 • Handvat
 • Verstelbare en afneembare schouderband
 • Vier nopjes aan onderkant
 • Platina details
 • Leer

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

Wat ik zo enorm leuk vind is de (afneembare) schouderband, die ziet eruit zoals een guitar strap. Toen wij nog onze muziekwinkel hadden, verkochten wij ook guitar straps. En nooit over nagedacht dat dat ook heel goed geschikt is voor een tas. Vooral Jeroen (basgitarist) vond het een leuk detail bij deze tas.

De platinakleurige sluiting vind ik ook heel apart. Hij sluit ook gemakkelijk. Dat vind ik handig in een winkel, soms zit ik namelijk enorm te klungelen om mijn tas dicht te krijgen.

Wat ik graag terugzie bij een tas zijn die metalen nopjes aan de onderkant. Zij beschermen je kostbare tas als je hem op de grond zet.

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

Mooi detail: Het insteekvak aan de binnenkant is ook oranje, like!

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

Deze tas ruikt ook heerlijk! Nee, ik heb het niet over een bodycream dit keer, maar ik ben ook bij tassen gevoelig voor geur. Mijn tas is uit de Duifhuizen Leather Collection en dat het echt leer is, dat ruik je ook direct.

Je kan de tas meer volume geven door de drukknoop los te klikken.

Ik merk dat ik vaak complimenten krijg qua kleur keuze van tassen. Mijn gele en groene tas kreeg altijd veel bekijks. Waarschijnlijk omdat veel vrouwen op safe gaan. Net zoiets als met zwarte kleding. Maar ik hou van de lente, de zon en kleur, dat maakt direct vrolijk.

Duifhuizen Leather Collection handtas orange

 

Het fijne van de webshop is dat je snel gericht kan zoeken op kleur, merk, materiaalsoort, details (strik, glitter, franjes, studs etc.), style, seizoen, duurzaam, fairtrade, wel of geen (vaste) schouderband en bij de laptop tassen op formaat.

Zoals jullie zien ben ik helemaal happy met mijn nieuwe handtas 😉

Deze mooie lederen tas is ook beschikbaar in het wit en in het zwart, beide met de kleurige guitar strap. Ben je op zoek naar een andere tas, dan is er zeker keus genoeg!

Mijn oranje tas uit de Duifhuizen Leather Collection is momenteel in de aanbieding: Van €99,95 voor €59,97!

 

 • Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Astrid 23 januari, 2018
  2. Vanessa 23 januari, 2018
  3. Bianca 19 januari, 2018
  4. Anna Gerrie 19 januari, 2018
  5. chucky1012 19 januari, 2018
  6. Hennie 18 januari, 2018
   • BeautyByBabs 18 januari, 2018
  7. Sonja 17 januari, 2018
  8. Charel 17 januari, 2018
  9. Jouvence 17 januari, 2018
  10. Esra 17 januari, 2018
  11. Annettea 17 januari, 2018
  12. Rory 17 januari, 2018
   • BeautyByBabs 17 januari, 2018
  13. Julie 17 januari, 2018
  14. VWillemse 17 januari, 2018
   • BeautyByBabs 17 januari, 2018
  15. Jolanda 17 januari, 2018
  16. Simone 17 januari, 2018
  17. Deb 17 januari, 2018
   • BeautyByBabs 17 januari, 2018
    • Deb 17 januari, 2018
  18. Wendy 17 januari, 2018
  19. Natascha - BeautyOpinie 17 januari, 2018
  20. bychristiana 17 januari, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten