Mijn muur wordt steeds mooier met deze foto op canvas!

Ik ben dol op foto’s. Het liefst foto’s van degenen die ik het meest lief heb. Ik mocht een foto op canvas bestellen bij Albelli en eigenlijk wist ik direct wie ik daarop wilde hebben.

foto op canvas albelli

Vakantie herinneringen op foto’s vind ik ook prachtig om af te laten drukken op canvas, bij een vakantiefoto ervaar je de sfeer weer en soms “proef” je de geur weer even van je vakantieland. Alleen zijn onze vakantiekiekjes nog van vóór de tijd van de smartphones. Dus een mooie afbeelding van een vakantie ging het niet worden. Maar wat wel?

Onze lieverds door de jaren heen

Livius Drusus Claudius Nero (onze eerste kat), Bloempje Whippet (Bloempje naar het stinkdier uit de film Bambi, want Whippet is een windhond/Greyhound. Snap je hem?), Vinkie( boerenfox), Remy, Mattie, Siep (katten van de buurman die bij ons kwamen wonen), en nu Marie en Toulouse…

 

whippet vinkie

Livius is nog uit de pre-smartphone periode, de andere dieren niet, maar vooral Marie en Toulouse zijn uit de periode dat de camera op een smartphone echt goed is.

Dus de keuze is snel gemaakt: ik ga voor mijn katjes, die vervelen nooit en dit keer is het:

Toulouse in het groot

Toulouse

.Deze foto had ik genomen toen ik in bed lag en Toulouse koekeloerde door het gordijn naar mij. Vanuit een heel onhandige positie heb ik de foto met mijn smartphone gemaakt. En volgens mij was ik toen ook nog herstellende van die longontsteking.

Stevig verpakt en netjes afgeleverd, met gratis ophangsysteem.

foto op canvas albelli (2)

Er zat zelfs nog folie omheen, keurig!

foto op canvas albelli (3)

De foto is niet heel scherp, maar dat geeft mij juist op canvas een beetje een schilderij gevoel. Verder ga ik voor het moment, de blik van Toulouse die zo typerend van hem is!

toulouse foto op canvas albelli

Nu krijgt Toulouse ook een mooi plaatsje aan de wand van mijn alles-jes. Het formaat is 50 cm bij 70 cm en kost €44,99 (excl. verzendkosten)

Tijdens het schrijven kwam ik op een mooi idee, mocht ik weer een foto op canvas of aluminium gaan bestellen. Ik bedenk mij dat ik nog 2 bijzondere foto’s van mijn ouders heb die ik koester. Alleen zijn dat foto’s gemaakt van een foto… Dus qua kwaliteit weet ik niet of dat goed gaat lukken. Maar leuk om over na te denken!

Wil je ook zo een leuke wanddecoratie, een foto afdrukken op canvas? Heb je geen huisdier, dan kan je denken aan een leuke baby foto of de mooiste trouwfoto. Op canvas, forex, aluminium, plexiglas of in een fotoboek, kalender, op een mok, hartstikke leuk!

Check de website van Albelli.nl voor alle mogelijkheden.

-Dit product heb ik gekregen-

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Aileen 22 maart, 2018
  2. bychristiana 16 maart, 2018
  3. karin 15 maart, 2018
  4. Vanessa 14 maart, 2018
  5. Annette 13 maart, 2018
  6. Sonja 13 maart, 2018
  7. Kool family 13 maart, 2018
  8. Wendy 13 maart, 2018
  9. Deb 13 maart, 2018
  10. chucky1012 13 maart, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten