Mijn gepersonaliseerde Kleenex tissuebox

Na mijn artikel: Ontwerp nu gratis je unieke eigen Kleenex tissuebox cover, ben ik daarna direct mijn een eigen tissuebox gaan samenstellen en na een paar weken lag hij in de brievenbus.

Het is een kartonnen plaat, die ze zelf moet vouwen en zo heb je een eigen om-box voor je tissues.

Het was best lastig kiezen, zoveel leuke prints, zoveel keuze. Klik maar op de link hierboven!

Maar dit is hem dan geworden!

kleenex kleur 900

 

Onwijs leuk, vind ik hem.

Er zat ook een coupon bij om een gratis doos Kleenex tissues te kunnen kopen, je moet wel de kleine versie hebben.

waardecoupon kleenex

Nu pronkt er een echte “BeautyByBabs” doosje op mijn kaptafel. mijn eigen “schatkistje” noem ik hem. En tissues is iets wat ik altijd bij de hand wil hebben. Voor mijn gezicht, om mijn neus te snuiten of om mijn bureau even snel schoon te maken.

 

Waar kunnen jullie niet zonder?

Tissues, schoonmaakdoekjes, watjes of wattenstaafjes?

 

Geen update meer missen?

    1. chucky1012 19 maart, 2015

    Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten