Mijn favoriete zilveren sieraden, casual, feestelijk en gepersonaliseerd!

Ik hou van bijzondere sieraden en het liefst zou ik ze iedere dag allemaal willen dragen. Maar ik ben natuurlijk geen kerstboom, dus kies ik een sieraad wat ik het best vind passen voor de gelegenheid of gewoon waar mijn hoofd naar staat op dat moment. Ik heb wat bling-bling in huis, gekocht in een opwelling door de verleiding van de felle lampen in de winkel, ,minimalistische sieraden, gepersonaliseerde sieraden . Kijk je mee?

oNecklace 10

Zilveren ring

Deze zilveren ring draag ik dagelijks. Mijn mooie “beautybybabs” ring. Het ontwerp is strak en natuurlijk ben ik trots op mijn blog. Mijn blog is mijn dagelijkse dosis inspiratie en ik doe het nog steeds met veel plezier!

ring met schaduw letters beautybybabs

Ketting

Deze ketting draag ik ook dagelijks. Hij past overal bij. Of ik nu een casual outfit draag of iets feestelijks, het maakt niet uit, hij past erbij. Met de blauwe lapi lazulis steen, die een helende werking schijnt te hebben en de letter T van Tom.

lapis-lazuli

Parels

Deze statement oorbellen bewaar ik meer voor speciale gelegenheden, zij zijn groot en behoorlijk opvallend. Staat mooi met een sprankelende witte outfit!

Princess Glam Statement Earrings (chandelier earrings)

Mijn Beauty By Babs halsketting

Mijn laatste aanwinst is deze bijzondere gepersonaliseerde ketting met 3 rechthoekige plaatjes.  De Personalized Vertical Bar Necklace van oNecklace is gemaakt van sterling zilver en zoals jullie zien heb ik er beauty by babs in laten zetten.

oNecklace (8)

Je kan kiezen tussen een box chain en een rolo chain, ik heb gekozen voor de box chain, die vond ik het mooist bij deze ketting passen. Wat ook heel handig is dat je ook kan kiezen in welke lengte je de ketting wil hebben, zo hoef je nooit bang te zijn dat hij te strak om je hals zit.

Mooi, hé!

Mijn favoriete zilveren sieraden, casual, feestelijk en gepersonaliseerd! 6 sieraden Mijn favoriete zilveren sieraden, casual, feestelijk en gepersonaliseerd!

 

Tip! Hoe houd je zilveren sieraden mooi?

Op de website van oNecklace staan ook handige tips om je zilveren sieraden schoon te maken, zoals deze met baking soda en aluminiumfolie. Een kommetje bedek je eerst met aluminiumfolie, daarna strooi je er een eetlepel baking soda bij plus kokend water. Leg je zilveren sieraad in het water en na 3 minuten ziet het er weer schoon en glanzend uit!

Ik heb het natuurlijk direct getest en het werkt als een malle! Ik kreeg uit een erfenis deze 2 identieke ringen van mijn schoonmoeder. Volgens mij is het Djokja zilver, mijn schoonmoeder was daar dol op.

Weer als nieuw!

Op de rechter foto zie je de schoongemaakte ring aan mijn ringvinger, aan mijn pink draag ik de ring die nog schoongemaakt moet worden.

De Personalized Vertical Bar Necklace is ook verkrijgbaar in een 24K gold plated versie en voor de fans, ook in een roségouden kleur!

De ketting doet mij ook een beetje denken aan die nametags uit het leger wat het ook heel stoer maakt, en natuurlijk kan je ook de namen van je kinderen erin laten graveren. Je kan kiezen van één vertical bar tot vier bars.

-deze producten heb ik gekregen-

Welke namen zou jij erin laten zetten?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

6
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AnnetteBeautyByBabsbychristianaRoryDeb Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Annette
Gast

Leuk hoor, vooral je ketting met de blognaam kan ik waarderen 🙂

bychristiana
Gast

Ik vind die blauwe ketting erg mooi! En wat lief dat je ook de letter T van Tom draagt;-) Die tip van de baking soda kende ik nog niet! Ik heb heel lang in een bijouterie gewerkt en daar moesten we ook wel eens het zilver poetsen (haha, dat klinkt alsof het in 1900 was…) maar dat deden we gewoon met zilverpoets en dat werkt ook gewoon als een t**t;-) Zelf draag ik nu naast mijn verlovingsringen eindelijk mijn trouwring, ik kan er wel de héle dag naar kijken. Ach, dat wordt uiteindelijk vast minder….

Rory
Gast

Wat leuk! Hartstikke leuk dat je blognaam zo in de tags zijn gegraveerd. Ik zag dat vorig jaar ook bij de houten snijplank van de Hema. Uiteindelijk heb ik onze drie namen erin laten graveren. Toch gebruik ik ‘m alleen maar voor de sier (om hapjes erop te zetten), want snijden in je eigen naam is toch wel een dingetje, hahaha.

Deb
Gast

Prachtige sieraden Babs! Vooral die met de lapi lazulis steen, die vind ik heel bijzonder. Je nieuwe ketting van oNecklace vind ik ook erg mooi. Leuk met die 3 plaatjes, dat zie je niet vaak. Bedankt voor de tip v.w.b. het schoonmaken van silveren sieraden. Ik heb nog een paar zilveren oorbellen in de kast hangen die ik niet meer draag omdat ik tegen het poetsen op zie ;-). Ik ga zeker deze tip uitproberen! Daarmee moet deze DIY (anti) held het zeker ook lukken 😉

chucky1012
Gast

Prachtige jewelz!
Vooral de laatste ketting.
Handige schoonmaaktips 👌
Zulke prachtige sieraden in de overzichtelijke webshop.

Xoxo

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten