Mijn favoriete zilveren sieraden, casual, feestelijk en gepersonaliseerd!

Ik hou van bijzondere sieraden en het liefst zou ik ze iedere dag allemaal willen dragen. Maar ik ben natuurlijk geen kerstboom, dus kies ik een sieraad wat ik het best vind passen voor de gelegenheid of gewoon waar mijn hoofd naar staat op dat moment. Ik heb wat bling-bling in huis, gekocht in een opwelling door de verleiding van de felle lampen in de winkel, ,minimalistische sieraden, gepersonaliseerde sieraden . Kijk je mee?

oNecklace 10

Zilveren ring

Deze zilveren ring draag ik dagelijks. Mijn mooie “beautybybabs” ring. Het ontwerp is strak en natuurlijk ben ik trots op mijn blog. Mijn blog is mijn dagelijkse dosis inspiratie en ik doe het nog steeds met veel plezier!

ring met schaduw letters beautybybabs

Ketting

Deze ketting draag ik ook dagelijks. Hij past overal bij. Of ik nu een casual outfit draag of iets feestelijks, het maakt niet uit, hij past erbij. Met de blauwe lapi lazulis steen, die een helende werking schijnt te hebben en de letter T van Tom.

lapis-lazuli

Parels

Deze statement oorbellen bewaar ik meer voor speciale gelegenheden, zij zijn groot en behoorlijk opvallend. Staat mooi met een sprankelende witte outfit!

Princess Glam Statement Earrings (chandelier earrings)

Mijn Beauty By Babs halsketting

Mijn laatste aanwinst is deze bijzondere gepersonaliseerde ketting met 3 rechthoekige plaatjes.  De Personalized Vertical Bar Necklace van oNecklace is gemaakt van sterling zilver en zoals jullie zien heb ik er beauty by babs in laten zetten.

oNecklace (8)

Je kan kiezen tussen een box chain en een rolo chain, ik heb gekozen voor de box chain, die vond ik het mooist bij deze ketting passen. Wat ook heel handig is dat je ook kan kiezen in welke lengte je de ketting wil hebben, zo hoef je nooit bang te zijn dat hij te strak om je hals zit.

Mooi, hé!

Mijn favoriete zilveren sieraden, casual, feestelijk en gepersonaliseerd! 6 sieraden Mijn favoriete zilveren sieraden, casual, feestelijk en gepersonaliseerd!

 

Tip! Hoe houd je zilveren sieraden mooi?

Op de website van oNecklace staan ook handige tips om je zilveren sieraden schoon te maken, zoals deze met baking soda en aluminiumfolie. Een kommetje bedek je eerst met aluminiumfolie, daarna strooi je er een eetlepel baking soda bij plus kokend water. Leg je zilveren sieraad in het water en na 3 minuten ziet het er weer schoon en glanzend uit!

Ik heb het natuurlijk direct getest en het werkt als een malle! Ik kreeg uit een erfenis deze 2 identieke ringen van mijn schoonmoeder. Volgens mij is het Djokja zilver, mijn schoonmoeder was daar dol op.

Weer als nieuw!

Op de rechter foto zie je de schoongemaakte ring aan mijn ringvinger, aan mijn pink draag ik de ring die nog schoongemaakt moet worden.

De Personalized Vertical Bar Necklace is ook verkrijgbaar in een 24K gold plated versie en voor de fans, ook in een roségouden kleur!

De ketting doet mij ook een beetje denken aan die nametags uit het leger wat het ook heel stoer maakt, en natuurlijk kan je ook de namen van je kinderen erin laten graveren. Je kan kiezen van één vertical bar tot vier bars.

-deze producten heb ik gekregen-

Welke namen zou jij erin laten zetten?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Annette 3 augustus, 2018
  2. bychristiana 2 augustus, 2018
   • BeautyByBabs 2 augustus, 2018
  3. Rory 2 augustus, 2018
  4. Deb 31 juli, 2018
  5. chucky1012 31 juli, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten