Mijn favoriete webshop

Vandaag laat ik een van mijn favoriete webshops zien. Online winkelen (en rondneuzen) is altijd zo’n heerlijk tijdverdrijf. En dan de pakjesman aan de deur! Herkenbaar? Wil je weten welke webshop een favoriet van mij is? Lees dan snel verder…

Laatst vertelde ik dat Tiel steeds leuker werd, we hebben er een Douglas bijgekregen en nu is er zelfs een ICI Paris! Ik was zaterdag in de stad en ik hou ervan als een stad bruist. Gezellig druk, zonnetje, terrasjes… heerlijk.

Het blijft jammer dat er hier nog veel leegstand is maar tot mijn verbazing zag ik dat er ook een Esprit winkel bij is gekomen, echt te gek. Dit soort winkels geven een stad cachet.

De webshop van Esprit kende ik al een tijd, omdat mijn oudere zus daar vaak haar kleding besteld, en de kwaliteit is gewoon goed. De stoffen blijven mooi, ook na tig keer wassen. Slimme zus heb ik toch 😉

Ik zie nu dat er Sale is bij Esprit, en mijn handen jeuken… check dit shirtje.

Esprit longsleeve streepjes

Deze katoenen Longsleeve met streepjes vind ik helemaal top. Wil je geloven dat ik jaren geleden mij een pukkel zocht naar een simpel shirt  met streepjes? Was nergens te krijgen. Later zag je ze overal hangen. Ik heb dat zo vaak gehad; dan wil ik persé dat kledingstuk hebben en dan wordt het bijna een queste om het te vinden. Ik heb nu een rood-wit gestreept topje, maar ik ga hem bestellen. Leuk bij mijn spijker of zwarte broek! (€19,95)!

ik ben ook echt dol op jurkjes, en ‘A little black Dress’ mag niet ontbreken in je kast. Het mooie van de webshop is dat alle informatie er duidelijk bij staat. Hoe vinden jullie dit jurkje, de zichtbare rits aan de achterkant vind ik zow sexy!

Dit setje is ook mijn favoriet: Materiaalmix-rok met wikkeleffect. (van € 59,95 voor €24,95)

Vandaag is het Secretaressedag, jazekers, dit setje zou niet verkeerd staan op je werk! Nice!

Esprit Rok met wikkeleffect

Deze is in de kleur Black Colorway, maar je kan hem ook in Delft Blue krijgen. Samen met die blouse, waar is de blouse? ik ga even verder shoppen!

Hebben jullie iets in de kast hangen van Esprit?

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

3
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Rosan BosZoë-AmberJoli Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Rosan Bos
Gast

Ja fijn merk, ik heb er een aantal items van! In amsterdam zuidoost zit een outlet van Esprit.

Zoë-Amber
Gast

Die laatste rok is echt superleuk!

Must-have!

Joli
Gast

Ik was vroeger een groot Esprit fan, de laatste jaren niet vaak meer geshopt.
Moet ik toch weer eens doen als ik dit zie!
Leuk!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten