Mijn Favoriete Parfum! Killian- I Don’t Need a Prince by my side to be a Princess!

Wat een geinige naam voor een parfum, vinden jullie ook niet? Kennen jullie het niche merk Killian? Killian was eerst alleen exclusief te koop bij o.a Skins en nu heeft Douglas het ook!  En wauw, ik ben helemaal verliefd op deze geuren! Wat zijn ze lekker! Ik heb mijzelf getrakteerd op zo een geur bommetje en ruik tegenwoordig naar marshmallows!

Killian- I Don't Need a Prince by my side to be a Princess (9)

Ik ging eigenlijk kijken voor een heel ander parfum bij Douglas. Lancôme Trésor Nuit leek mij heel lekker nadat ik daar een tijdje geleden een sample van had gehad. In ieder geval wilde ik mijzelf een lekker winters parfum cadeau doen, want die had ik nog niet. Voor de zomer heb ik Sun van Jill Sander waar ik heel blij mee ben. Een geur die andere mensen ook ruiken en herkennen. Ik vind het geen punt als mensen een parfum herkennen en benoemen, ik weet dan in ieder geval dat het lekker ruikt.

Bij Douglas wezen ze mij op de nieuwe lijn van niche merk Killian en ja, ik was direct verkocht.

Geurstrookjes

Ik kreeg eerst 2 geurstrookjes mee naar huis met 2 verschillende geuren van Killian. Plus een miniatuur versie. Het leuke was dat ik op het event van Care Cosmetics veel complimentjes kreeg toen ik dit parfum droeg. Dat ik zo lekker rook. Toen wist ik het zeker, dit is mijn parfum!

Killian- I Don't Need a Prince by my side to be a Princess (10)

I Don’t Need a Prince by my side to be a Princess of Let’s settle this argument like adults in the bedroom, naked…

Alleen was de keuze tussen “ I Don’t Need a Prince by my side to be a Princess” en “Let’s settle this argument like adults in the bedroom, naked” best lastig. In eerste instantie vond ik “Let’s settle this argument like adults in the bedroom, naked” het lekkerst ruiken maar op de geurstrip bleef de Princess versie het langst hangen. Nu moet je een parfum natuurlijk ook op je huid testen, wat ik ook kon doen met de sample die ik meekreeg.

 I Don’t Need a Prince by my side to be a Princess

 • Topnoot: Citroen
 • Hartnoot: Gember, groene thee, hedione, appel, jasmijn, perzik
 • Basisnoot: Marshmellow, benzoine en vanille

Het ruikt echt zalig! Zoet, ietwat poederig, en in eerste instantie vond ik het ook naar chocolade ruiken. Vanille is sowieso een ingredient waar ik altijd heel blij van word. Je moet hem gewoon gaan ruiken, het is best lastig uit te leggen hoe je deze geur ervaart!

Let’s settle this argument like adults in the bedroom, naked

 • Topnoten: Bergamot en citroen
 • Hartnoten: Vijgennektar, groene noten en hedione
 • Basisnoten: Ceder, vanille, orris (wortelextract), sandelhout, amberhout en viooltje

Deze “bedroom geur” staat op mijn verlanglijstje, die wil ik ook in de loop der tijd erbij hebben. Het eerste wat je ruikt is die heerlijke zoete geur van vijgen. En geloof mij, die is goddelijk!

Ik vind de flessen ook zo gaaf. De parfumfles zet je dus ondersteboven in de houder. Leuk met die maffe tekstjes  en prachtig afgewerkt. It’s all in the details, check de binnenkant eens hoe mooi met de sierlijke letter K van Killian.

Killian- I Don't Need a Prince by my side to be a Princess (2)

Killian eau de parfum 30ml/ €54 (ook verkrijgbaar in 50ml en 100ml) te koop bij Douglas.

 

 

Geen update meer missen?

  1. bychristiana 24 januari, 2019
  2. Evelien 22 januari, 2019
  3. Deb 22 januari, 2019
  4. Mariska 19 januari, 2019
   • BeautyByBabs 19 januari, 2019
  5. Tessa 19 januari, 2019
  6. Natascha - Beautyopinie 19 januari, 2019
   • BeautyByBabs 19 januari, 2019
  7. Annette 19 januari, 2019
  8. chucky1012 19 januari, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten