Mijn Favoriete Blogs- Collega Bloggers in het zonnetje!

Het wordt tijd dat ik mijn favoriete bloggers eens in het zonnetje ga zetten..

Ik heb een vast rijtje van bloggers die ik volg. En het worden er steeds meer. Deze bloggers volg ik omdat ik ze leuke artikelen schrijven, goede tips hebben (ja, naar die DM drogist moet ik toch echt een keertje!) , maar vooral omdat ik ze ook sympathiek overkomen. En dat is belangrijk.

Héél soms lees ik een blogpost van de Big 3 ofwel de grote , bekendere beautybloggers, maar dat is sporadisch.

Ik zal vertellen welke blogs ik dit jaar heb gevolgd en ontdekt heb…

 

Ann Ages Gracefully

Ik ‘ken’ Anette volgens mij al vanaf dat zij begon met bloggen. Ik genoot van haar verhaal hoe zij haar ouders in Turkije ging verrassen, vond het zelf ook spannend. Dit soort initiatieven, daar hou ik zelf ook van. Door haar wil ik steeds afreizen naar Duitsland, naar de DM drogist. Wat scheelt dat met de Hollandse prijzen!

Fijne reviews, heel eerlijk, en ook haar reviews van de boeken die zijn leest zijn de moeite waard!

Debbie Schrijft

Debbie ken ik al een tijdje. Samen zijn wij naar de Fashion Week geweest en dat was reuze gezellig. Debbie schrijft over van alles. Haar liefde voor Zweden is groot. Het is ook een prachtig land, helemaal mee eens.

Debbie is heel creatief, ze ontwerpt leuke wallpapers voor je smartphone en Dan is het Zondag is een van mijn favoriete items. Leuk dat ze ook beauty reviews maakt als ze wat gekocht heb. Vooral die van Shiseido vond ik interessant, een merk waar je eigenlijk veel te weinig over leest.

Haar recept van Limburgs Zuurvlees is volgens mij (maar dat kan ik fout hebben) het eerste wat ik bij Debbie las. Debbie is ook iemand die je direct probeert te helpen als je een WordPress vraag hebt of ergens niet uitkomt.

Kijk, that’s the spirit! (ik ben ook iemand die altijd probeert te helpen, indien mogelijk).

Choose Beautiful

Jaepiebel is een Thaise beauty, die over beauty en over zichzelf schrijft. Ik vind haar openhartig, en als ze een reactie achterlaat op andere blogs, is dat nooit in (maar) 3 woorden. Je kan zien dat zij echt je blog leest en niet alleen de tekst scant. Ik geef het toe, er zijn blogs die ik zelf heel snel scan, dus vind ik het bewonderenswaardig dat zij de tijd ervoor neemt.

Heel Gewoon Dagelijks

Petra woont in Utrecht en hey… ik hou van Utrecht. Toen ik het artikel las van haar avonturen in het Huis van Sinterklaas samen met Smurfje, was ik verkocht. Ik vond het zo geinig gescheven!

Petra is ook dol op make-up en maakt weleens een omzwerving. De stad in voor iets totaal anders, maar een geheimzinnige magneet trekt haar soms het Kruidvat in. The Force, the Force!

Een grand dame die prachtige nailart maakt. Ja, zij schrijft heerlijk, ik kijk altijd uit naar haar nieuwe blogpost! En zij houdt heel veel van roze, hoe leuk is dat?

Miss Sentinelli

Astrid kwam ik tegen op het persevent van Carmen. Soms klikt het direct met een persoon en zo was dat bij haar ook. Ik vind haar lekker zichzelf zonder al te veel opsmuk. Dat klinkt misschien heel raar, maar ik voel mijzelf net Kabouter Plop op een event als er allemaal van die uber fashionable meisjes rondlopen. Toen ik in de stoel zat en mijn haar werd in de krul gezet, maakt zij foto’s, die zij mij later toestuurde. Kijk, dat vind ik lief. Elkaar een beetje helpen!

Over haar foto’s gesproken, zij fotografeert verlaten panden. Ik had daar nooit van gehoord maar echt…dat is zo gaaf! En de foto’s? Om van te smullen.

 

BeautyOpinie

Natascha heeft een mooie blog die gewoon heel fijn weg leest. En dat zij, net als ik, van dierproefvrije producten houdt, dat vind ik zeker een pluspunt.

Haar foto’s zien er altijd dromerig uit, alles ziet er zacht, lief en aaibaar uit. Ik zou wel zo’n bril willen hebben met zo’n filter, dan ziet alles in huis er een stuk mooier uit.

Duidelijke conclusie aan het eind van de post, aanrader!

BeautySpots

Wie kent haar niet, Natascha is een echte professional als het over beauty gaat. Prachtige foto’s, duidelijke reviews en mijn hemel… die stash van haar, die wordt steeds groter en groter!

Respect hoe zij alles spot on bespreekt, en… ik heb een zwak voor honden. Ik ben dan ook dol op de foto’s van Benthe, haar sproeten schatje op 4 poten, haar maatje voor het leven. 🙂

Trendbubbles

Wil je echt alles weten over de nieuwe trends? Desiree houdt alles voor je bij. Een heuse trendwatcher!

Zij schrijft ook over andere websites waar je trends kan vinden. En de mannen komen ook aan bod zoals ” 9 leukste lifestyleblogs voor mannen“.

Mode, blogtips en interieurtrends en noem maar op, veel keus. Typisch NL vind ik heel creatief bedacht, aandacht voor Nederlandse producten. Je staat er van te kijken hoeveel mooie dingen er hier in ons kikkerlandje gemaakt worden.

Yust So Me

Via Sonja won ik kaartjes voor een Event in het zuiden des lands. Een superleuk event, en toevallig ook in de plaats (Veghel) waar ik zo een beetje kind aan huis werd vanwege mijn behandelingen bij de Huidacademie.

Sonja was gestopt met haar blog en heeft een doorstart (klinkt goed, hé) gemaakt via een ander kanaal. Ik ben daar heel blij mee, want haar liefde voor nagellak liet mijn niet onberoerd. Door het zien van al die prachtige lakjes en dito nagels om jaloers op te zijn, ben ik steeds meer aandacht aan mijn handen gaan besteden.

Tutje

Last but not least… Tutje.nl

Zij moet echt een boek gaan schrijven. Hilarisch, hysterisch, veel humor en high als ze weg is van een product en diep teleurgesteld als het helemaal niks is. Al hou je helemaal niet van make-up, dan is het nog leuk om te lezen en dat vind ik heel knap!

Beauty met een nuchtere kijk is zeker bij haar van toepassing. Make-up is bij haar ook echt fun!

 

Leukste nieuwkomer… Matte & Shimmer

Mariska knalt direct heel professioneel met haar blog. Dat vind ik zo knap. Als ik zelf terugkijk naar mijn eerste artikelen dan zag dat er best kneuterig uit…

Wat ik zo leuk vind is dat zij ook bruine ogen heeft en dat is superhandig als ze bijvoorbeeld een oogschaduw bespreekt. Hou je van glitter, dan ben je aan het goede adres. Hou je van mat, ook goed. Van haar gaan we vast nog meer horen!

 

Dit waren de blogs die ik het meeste volg. Het kan natuurlijk gebeuren dat ik wat posts mis en/of soms geen reactie achterlaat. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel tijd ik heb en hoe ik in mijn vel zit.

Dames, bedankt voor al het leesplezier en bij deze: Zien wij elkaar volgend jaar weer. Ik denk het wel! Alvast…. Proost op een leuk nieuw blogjaar!

handtekening Babs

 

 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Astrid 2 januari, 2016
  2. Desiree 1 januari, 2016
   • BeautyByBabs 1 januari, 2016
  3. Annette 31 december, 2015
  4. Debbie 31 december, 2015
  5. Hennie - www.tutje.nl 31 december, 2015
  6. Hennie - www.tutje.nl 31 december, 2015
   • Annette 31 december, 2015
  7. Natasja 31 december, 2015
  8. Natascha 31 december, 2015
  9. jeapiebel 31 december, 2015
  10. jeapiebel 31 december, 2015
  11. chucky1012 31 december, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten