Mijn ervaring met de Venus Swan voor het verstevigen van de huid

Huidversteviging door multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen

Ik had nog nooit van de Venus Swan gehoord, totdat ik de oproep van New Eden Skincare las op Facebook. Salon New Eden had een oproep geplaatst of er mensen waren die interesse hadden om kennis te maken met de Venus Swan… Ja, natuurlijk! Benieuwd?

venusswan _new_eden_skincare

Wat is Venus Swan?

De Venus Swan™ is de meest aanbevolen behandeling voor het verstevigen van de huid maar ook voor het corrigeren van gezicht, hals en lichaam zonder enig ongemak of hersteltijd. De behandeling is een veilige, prettige en pijnloze ervaring voor gezicht en  lichaam.

venusswan

 

venus-swan

Hoe werkt het?

Venus Swan combineert de krachtige MP² technologie van multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen. De MP² technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Het unieke aan deze technologie is de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes.

venus-swan

 

Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel en zorgen voor de synthese van collageen. Door de aanmaak van bloedvaatjes verbetert de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de functie van de huidcellen. Deze biologische effecten leiden tot een betere teint, textuur en het uiterlijk van de huid. Venus Swan™  werkt door de dichte energiematrix op alle huidlagen. Dit geeft zichtbaar resultaat. De unieke energielevering garandeert een snel bereik van de therapeutische temperatuur en een homogene warmtesensatie.

De behandeltijd is redelijk kort vanwege de twee speciaal ontworpen ergonomische applicators. Met deze applicators heb je een groot bereik per behandelgebied. De combinatie van Radio Frequentie en Magnetische Pulsen levert pijnloos superieure resultaten op een aangename manier voor gezicht, hals en lichaam. 

venus swan

Wat kun je verwachten?

Venus Swan behandelingen zijn non-invasief en pijnloos, veel patiënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage. Een behandeling duurt ongeveer 30 – 40 minuten, afhankelijk van het behandelgebied. Het aantal behandelingen dat wordt geadviseerd zijn minimaal 6 behandelingen voor het gezicht, 8 voor de hals en 10 voor het lichaam. Een behandeling  circa 150 Euro per behandel zone.

Mijn ervaring:

Ik was al een keer bij New Eden Skincare geweest voor een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Eigenaresse Ingrid Sielhorst en Isabel (van haar kreeg ik alle details over de Venus Swan te horen) gingen die dag dit high tech- apparaat demonstreren.

Het hele technische verhaal staat hierboven, maar wat mij het meest is bijgebleven is dat de Venus Swan nieuwe fibroblasten aanmaakt en niet alleen stimuleert. Fibroblasten maken collageen aan en als je ouder wordt (al na je 25ste jaar), daalt het collageen gehalte. (collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid, deze houdt de huid letterlijk bij elkaar)

Dus fibroblasten zijn belangrijke ‘wezentjes’ als je er nog fris en fruitig uit wilt zien 🙂

 

De behandeling:

Allereerst werd mijn huid goed bekeken en naar mijn leeftijd gevraagd. Isabel kon het bijna niet geloven, zij vond mijn huid er zo top uitzien. Ik geef het toe, ik hoor dat stiekem heel graag!

Oké, daar gaan we dan!

venusswan _new_eden_skincare

Eerst werd mijn huid gereinigd…

venusswan _new_eden_skincare

Op de rechterkant van mijn gezicht werd een geleidende gel aangebracht.

De warmte van mijn huid werd gemeten en ik was die dag degene met de hoogste huid temperatuur. Nee, ik had geen koorts, een goede doorbloeding, denk ik.

venusswan _new_eden_skincare

Daarna liet Isabel met rustige bewegingen de Venus Swan over mijn huid glijden. Het voelde aangenaam warm aan. Ik mocht zeggen of ik het een 8 of een 9 gaf. Het cijfer 9 stond voor te warm, 8 voor aangenaam. Af en toe was hij op bepaalde delen, in de buurt van mijn neus, een 9. Dan werd direct de temperatuur verlaagd.

Je voelt behalve de warmte verder niets bijzonders, het doet geen pijn en je voelt ook geen prikkeling of iets dergelijks .

Toen we klaar waren hebben we in de spiegel gekeken en het leek alsof de wal onder mijn oog ietwat strakker was. Bij mijn kaaklijn was het minder goed te zien of deze al strakker was; alles was toch wel rood van kleur, maar dat zou na een paar uur wegtrekken.

En zo zag ik er na de behandeling uit 😉

Ik denk dat je absoluut meerdere behandelingen nodig hebt voor een goed zichtbaar resultaat.

In ieder geval zou het een snelle, non-invasieve manier zijn om je huid meer stevigheid te geven. De foto’s vind ik zeker indrukwekkend!

Dank aan Ingrid van Schoonheidssalon New Eden Skincare te Culemborg voor deze ervaring.

Waar kun je een Venus Swan behandeling ondergaan?

Venus Concept heeft een unieke kliniekzoeker op www.venustreatments.com/nl. Daar kun je heel gemakkelijk via je postcode een kliniek bij jouw in de buurt vinden.

De Venus Swan is een bijzonder apparaat en zeker het onthouden waard!

Als jij iets aan je huid zou willen verbeteren, waar zou je dan voor gaan?

 1. Een huid die all-over steviger is
 2. Weg met die cellulitis
 3. Weg met die wallen
 4. Weg met die overhangende oogleden
 5. Een strakkere kaaklijn
 6. Iets anders

Of helemaal tevreden zoals het is….

Let me know!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. chucky1012 13 september, 2015
  2. Annette - Ann Ages Gracefully 13 september, 2015
  3. Annelou Bangert 13 september, 2015
   • BeautyByBabs 13 september, 2015
   • Venus Concept Nederland 22 september, 2015
  4. Annelies 13 september, 2015
   • BeautyByBabs 13 september, 2015
  5. Hennie 13 september, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.