Mijn eerste video! Een make-up tutorial, but something completely different!

Een vintage make-up tutorial…

Okeetjes, ik moest er ook eens aan geloven. Een filmpje. Een YouTube video. Heel eng…

Ik heb wel eens eerder aangegeven dat ik niet graag naar mijzelf kijk op bewegend beeld. Wat mij precies tegenhoud, ik weet het niet. Ook als ik mijn stem hoor, vind ik dat raar klinken. En dat is normaal. Anderen horen jouw stem ook zoals het is, voor jezelf klinkt dat gewoon anders.

Dus koos ik voor een tussenweg. En degenen die mij een beetje kennen; ik zoek altijd een beetje een andere twist. Kijk bijvoorbeeld maar eens mijn OOTD’s.

vintage_babs_tutorial

Niet bepaald de poses die je meestal ziet, toch? Zoals in een straat, alsof je toevallig voorbijloopt en een shotje maakt. Kijk maar hoe ik chique ga vissen, hoe ik gekleed ben als ik ‘naar de kerk ga’ en  de dresscode voor proper picknicken

Het filmpje is in één keer opgenomen, je ziet mij halverwege in de lach schieten omdat ik vergeet om iets neerwaarts te doen. Nee, Babs doet het upwards… Ach, wat maakt het uit. Het gaat om de fun. En alles nogmaals over doen, niks voor mij. Ik hoef er geen Oscar voor te krijgen, hahaha.

Nou, daar gaat ie dan! Mijn eerste… en misschien enige ‘echte’ filmpje van mijzelf op BeautyByBabs. Een filmpje met een vette knipoog 😉

 

 

handtekening Babs

 

 

  1. Desiree 25 mei, 2015
  2. Ceetje 24 mei, 2015
  3. Debbie 24 mei, 2015
   • BeautyByBabs 24 mei, 2015
  4. chucky1012 24 mei, 2015
  5. Hennie 24 mei, 2015
   • BeautyByBabs 24 mei, 2015

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten