Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

Op 5 november ging ik voor mijn tweede bezoekje naar Boots in Utrecht. De eerste keer kreeg ik een huidscan met de Observ en een mooie goodiebag mee. Nu was ik benieuwd naar de nieuwe foundation van No7 namelijk de Hydraluminous Moisturising Foundation. Deze hoort bij de nieuwe  Hydraluminous lijn. Over de heerlijke Hydraluminous Day Lotion met SPF 15 heb ik onlangs een review geschreven. Ook laat ik jullie een serum genaamd Hydraluminous Water Concentrate en het (gratis) Maple Glow Palette zien!

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 1 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

Ik viel die dag ook met mijn neus in de boter, in dit geval met mijn neus in de taart, want beauty expert Carolien was de dag ervoor jarig geweest. Dat sloeg ik niet af natuurlijk! Na even bijgekletst te hebben over wat persoonlijke dingen liet zij mij de nieuwste foundation zien.

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 3 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

No7 Hydraluminous Moisturising Foundation

Met de handige Match Maker kon zij weer exact bepalen welke tint foundation het best bij mijn huidskleur paste. Het is een apparaatje wat zij even tegen je huid houdt (tegen je wang/kaaklijn) en daarna geeft het direct aan welke tint foundation het best bij jou past. Het werd de tint Cool Ivory, net als de vorige keer!

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 5 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

De Hydraluminous Moisturising Foundation bevat de volgende werkzame ingrediënten:

 • Vit. E- Beschermt de huid tegen zonneschade
 • Vit. C-Verstevigt het bindweefsel
 • Moerbei- Beschermt de huid tegen vrije radicalen
 • Ginseng- Helpt bij het herstel van beschadigde cellen
 • Druivenpitolie- Zorgt voor hydratatie

Bevat net als de Hydraluminous day lotion het HydraDrench Complex en Pollution Shield Technology™

Claim: Laat de doffe huid weer stralen

Wat vind ik ervan?

Deze foundation doet precies wat ik ervan verwachtte. Hij smeert gemakkelijk uit en hydrateert als een malle. Oneffenheden zoals rode vlekjes worden verdoezelt zonder dat het cakey eruitziet. Maar het mooiste vind ik dat het mijn huid een instant frisheid geeft, en mijn rimpels worden gelukkig niet zo erg geaccentueerd. Dat is waarom ik vaak mijn foundation, als ik het net zorgvuldig heb aangebracht, er toch weer direct vanaf haal. Het lijkt vaak alsof ik nog meer rimpels heb en dat wil ik natuurlijk niet. De claim klopt, mijn huid “straalt”weer!

De kleur past perfect bij mijn lichte huid. Het is zeker de moeite waard om eens langs Boots te gaan en met de scanner de juiste tint voor jouw huid te vinden. Je kan het resultaat binnen bij kunstlicht bekijken, bij het grote raam (op de locatie Utrecht in ieder geval) of buiten om te zien of de kleur bij jouw huid matcht.

Op de eerste en tweede foto draag ik geen make-up, rechts wel. Oogschaduw: No7 Glow Palette (zie hieronder)

Hydraluminous Moisturising Foundation 50ml/€16,99

No7 Hydraluminous Water Concentrate

Deze bevat ook het HydraDrench Complex en de Pollution Shield Technology. En 100% pure hyaluronzuur.

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 17 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

Het serum komt in een glazen fles met pipet. Het is een gel-achtige substantie op water basis die je huid direct een hydratatie-boost geeft. Het doet mij denken aan Vichy Mineral 89. Die vond ik ook heerlijk! Daar heb ik ook een review over geschreven. (klik op de link van Vichy Mineral 89)

Met één druppel heb je genoeg voor je hele gezicht. Het trekt razendsnel in, alsof mijn huid echt “dorst” heeft en “slurpt” het gewoon op. Ik gebruik hem nu iedere dag onder de Day Lotion van No7.

No7 Hydraluminous Water Concentrate 30ml/ €17,99

No7 Maple Glow Palette

Een prachtig herfstpalet met mooie bruintinten! Er zitten 4 eyeshadows in, 1 bronzer, 1 blusher en 2 highlighters.

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 19 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

2 eyeshadows hebben een prachtige shimmer, de andere 2 zijn matte tinten. De pigmentatie is goed en ik bemerk geen fall-out.

Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette 21 boots Mijn bezoek aan Boots- No7 HydraLuminous Foundation, Water Concentrate & Maple Glow Palette

De complete look!

 

Het No7 Glow palette is helemaal gratis bij aankoop van €25 aan No7 producten, hoe leuk is dat! Meer informatie over deze producten, zie Boots.

Bedankt Caroline en Boots voor de gastvrijheid en de mooie producten!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Priscilla 2 december, 2019
  2. Daphne - verdraaidmooi 2 december, 2019
  3. Bianca 28 november, 2019
  4. Tessa 27 november, 2019
  5. Petra 27 november, 2019
  6. bychristiana 27 november, 2019
  7. Annette 27 november, 2019
   • BeautyByBabs 28 november, 2019
  8. Mariska 27 november, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten