Mijn beauty favorieten van Maart

Een klein overzicht van mijn favoriete beauty producten…

Voor mijn huidverzorging gebruik ik nog steeds hetzelfde merk, namelijk ZO Medical en ZO Skin Health maar qua producten varieert dat.

Afhankelijk van wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Nu heb ik weer een paar nieuwe toppers, die ik kan toevoegen aan mijn favo lijstje, namelijk Balatone, Guhl conditioner, een geweldige scrub, parfum en wat ga ik testen om mijn nagels weer op lengte te krijgen?

 

guhl conditioner

Balatone Calming Toner, pH Balancer – Toner Droge Huid

Deze kalmerende toner is ontwikkeld om de droge, kwetsbare huid te herstellen. Het verwijdert onzuiverheden en herstelt de pH, waardoor de opname van actieve bestanddelen wordt bevorderd.

Deze toner maakt onderdeel uit van de tweede stap van uw gezichtsverzorging en wordt na de scrub gebruikt.

balatone

Door de unieke combinatie van oplossende (solvent), adstringerende (astringent) en exfoliërende ingrediënten wordt de huid grondig gereinigd en verhelderd

  • Door de exclusieve combinatie van conditioners en hydraterende bestanddelen wordt de behandelde huid gekalmeerd
  • Zachte, verkoelende ingrediënten zorgen voor comfort en verminderen irritatie

Wat een heerlijke toner, je doet een paar druppels op je wattenschijfje en mijn gezicht voelt fris en zacht aan!

Scrub

De scrub die ik voor de toner gebruik, mag ik nu dagelijks toepassen. De Effect exfoliating polish van Z0 Skin Health zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verdwijnen en is de perfecte basis om daarna meer profijt te hebben van de andere crèmes die erna volgen.

exfoliating polish

Deze scrub is totaal anders dan de meeste scrubs die ik ooit gebruikt heb. De scrubdeeltjes zijn ultrafijn van structuur en je hebt genoeg aan een hoeveelheid ter grootte van een erwtje om je hele gezicht te coveren. Superverslavend glad gevoel!

Parfum

Absoluut de samples die ik kreeg van Neela Vermeire Créations, en ik kan nog steeds niet zeggen welke mijn favoriet is. Oké, Bombay Bling is degene die ik het snelst pak. Wordt daar helemaal vrolijk van.

bombay bling

Nagels

l'oreal la manicureIk ben nu in de weer om mijn nagels weer op lengte te krijgen. Met L’ Oreal La Manicure miracle repair 7.

Ik ben nu 2 weken verder en mijn nagels beginnen er al beter uit te zien. Het flesje is nog lang niet op, dus ik heb goede hoop dat ze weer in een goede conditie komen!

 

Haarverzorging

De crème conditioner van Guhl vind ik momenteel erg fijn. Mijn haar wordt er lekker zacht en kambaar mee en hij glanst ook mooi. Ik heb het over Guhl Colorshine bruin.

guhl conditioner

Deze conditioner zorgt ervoor dat je haar wordt beschermt tegen kleurverlies. Ook herstelt het zijn natuurlijke glans. De milde kleurpigmenten geven het haar een intensieve, levendige bruine kleur. Maakt het haar voelbaar soepel en extra makkelijk doorkambaar, zonder het te verzwaren.

 

Wat was jullie favoriet van de maand Maart?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

2
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Annette - Ann Ages Gracefullychucky1012 Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Annette - Ann Ages Gracefully
Gast

De shampoos en conditioners van Guhl vind ik ook fijn.

chucky1012
Gast

Wat zit de scrub in een prachtige pot!
De manicure voor de nagels klinkt ook zo fijn.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten