Mijn 5 favoriete beauty producten van augustus…

Augustus? Ja, ik loop hopeloos achter. Volgens mij heb ik een ver verleden ooit een post gemaakt met mijn favoriete producten en raar, ik deed dat plots niet meer. Ik heb veel te veel favorieten om mij heen liggen en ik vind kiezen altijd zo moeilijk. Maar ik heb mijzelf streng toegesproken en toch een keuze gemaakt… daarrrr komen ze!

favoriete-beauty

essence Little Eyebrow Monsters Eyebrow Fixing Gel

Toen ik het persbericht plaatste wist ik al dat ik deze zou gaan kopen. Lekker budget (€2,39) en deze gel bevalt mij heel erg goed. Ik heb niet veel wenkbrauwhaartjes, maar des te meer valt het op als er eentje uit de bocht vliegt. Deze fixing gel houdt de uitschieters prima op zijn plek.

essence-eyebrow-fixing-gel

 

De Retractable Brow Pencil  van jane iredale:

jane-iredale-wenkbrauwpotlood

 

Dit is echt een topper! Ik vind dit potlood zo fijn werken, Hij is niet te hard, niet te zacht, niet vettig en blijft ook nog eens goed zitten.

Ik gebruik dit megafijne potloodje heel vaak, en ook nog steeds de  wenkbrauwpoeder van Christian Faye. De poeder pak ik als ik even snel mijn wenkbrauwen wil opvullen, Het potlood als ik ergens naartoe ga. Mijn review over deze geweldige brow pencil kan je hier nalezen!

Overnight Vitalizing Mask van Sulwhasoo

nachtmasker

Deze kreeg ik van Claudia van Beautytag en man man, een schot in de roos! Dit nachtmasker staat op mijn nachtkastje en ik ben er helemaal verslaafd aan.  Als ik deze ‘s avonds op smeer weet ik gewoon dat de volgende dag mijn huid er stralend uitziet.

Deze crème bevat Koreaanse ginseng. Je huid wordt gehydrateerd en vermindert roodheid en irritatie. En dat klopt echt, ‘s Ochtends ziet mijn huid er mooi egaal uit en voelt ook heel gehydrateerd aan. De geur is ook goddelijk, zeker als je van gember houdt!  €46,30 120ml  

 

Rozen hydrolaat van Utsukusy

rozen-hydrolaat

Na mijn bezoek aan Utsukusy wilde ik iets meenemen uit de winkel. Het advies van Ellen, die mij een heerlijke massage gaf was om de rozen hydrolaat mee te nemen. De hydrolaat zorgt ervoor dat mijn lijf meer een “eenheid” wordt.  Ik ben niet zo goed in het beschrijven van deze mind- spirit materie, maar ik denk dat zij bedoelde dat mijn geest en lichaam niet lekker met elkaar corresponderen.  Die balans moest ik terug vinden. Een helende werking heeft het.

De geur is natuurlijk heerlijk, dat begrijpen jullie wel. Ik sprenkel wat voor het slapen gaan in mijn hals en ook wat op mijn kussen voordat ik naar dromenland vertrek.

Wil je mijn review nog teruglezen van de oranjebloesem hydrolaat, dat kan natuurlijk ook. Die is overigens ook heel fijn!

€18/ 150ml

 

Oriflame Ecobeauty Eye Cream

oriflame-eco-beauty-oogcreme

 

De hele Ecobeauty lijn van Oriflame is zeer goed. En deze oogcrème is mijn favoriet! Een goede oogcrème hoort je huid niet te irriteren en dat doet deze ook niet. Ik heb wel eens een oogcrème gehad die wel prikte en dat is natuurlijk heel kwalijk, zeker voor een eye cream. Dan loop je met rode, prikkende ogen rond…  Mooie verzorgingslijn, fijne oogcrème!

15 ml / € 26,-

 

Nu moet ik snel een aantekening in mijn agenda maken zodat ik het niet vergeet om eind van deze maand weer mijn favoriete beautyproducten te behandelen!

Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Gonny 17 september, 2016
  2. chucky1012 17 september, 2016
  3. Chantal Dumasy 15 september, 2016
  4. Melike 14 september, 2016
  5. Deb 14 september, 2016
  6. YuSt 13 september, 2016
  7. Annette 13 september, 2016
  8. Lonneke 13 september, 2016
  9. Astrid 13 september, 2016
  10. hillybillybeauty 13 september, 2016
  11. Natasja 13 september, 2016
  12. Natascha 13 september, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten