Meeki Nailpolish E-Green- Love it!

Wat een slimme actie van Meeki nailpolish! Tijdelijk kon je een flesje bestellen voor maar €2,50. Dus ik betaalde alleen de verzendkosten. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb, deze nagellak is echt amazing beautiful! Kijk maar mee!

meeki lak

De nagellak zat in een prachtig doosje, ook perfect dus om zo een lakje cadeau te doen.

It is easy being Green…

Ik koos voor de kleur E-Green omdat ik hem lekker anders dan anders vond. En omdat ik de kleur heel veel vond lijken op de kleur van de clutch die ik net heb.

meeki met tas

meeki

De lak brengt heel gemakkelijk op. Met de brede, halfronde kwast ben je in 3 stroken klaar. Ik heb wel mijn nagels 2 keer gelakt en als topcoat heb ik  Essie Gel Couture gebruikt.

 

Dan ben je ervan verzekerd dat de lak toch zeker 5 dagen goed blijft zitten.

meeki nailpolish E-Green

Normaal kosten deze lakjes €14, en gisteren kwam er weer een leuke aanbieding via mijn mail binnen. 2 Meeki lakjes voor €10 en die heb ik direct besteld! Welke kleuren dat zijn laat ik de volgende keer zien.

Meer mooie kleuren vind je op Meeki.com!

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Echt een prachtig kleurtje! En wat een mooie verpakking ook. Super om ze ineens zo goedkoop te kunnen kopen hihi.

Annette
4 jaren geleden

Heel mooi kleurtje. Ik heb ook nog een lakje staan van dit merk. Nog niet aan toegekomen 🙂

Charel
4 jaren geleden

Oeh heel erg mooi!

margriet
margriet
4 jaren geleden

ik heb deze ook besteld….is idd mooi.

Deb
Deb
4 jaren geleden

Wat een pracht kleur! Ik heb ook al meerdere keren van Meeki gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Ik ben nu wel benieuwd geworden. 2,50 voor zo’n lakje is echt geen geld. Daar kun je het niet voor laten liggen. Jammer dat ik deze actie heb gemist.

Iraida
4 jaren geleden

Prachtig! Ik ben verliefd!

Kathy
4 jaren geleden

Kleur wonderbaarlijk mooi! Ik hou van heldere nagels.

Irene
4 jaren geleden

Wat een mooie kleur! En wat een hoop korting heb je gekregen! Zelf hou ik ook altijd wel van bijzondere kleurtjes!

Gonny
Gonny
4 jaren geleden

Wauw. Ook een mooie!
Ik heb de Chantarelle. Ben er heel blij mee.

Yust
4 jaren geleden

Aaaaah jij hebt je slag ook geslagen! Ik ben ook los gegaan 😀 Mooi zijn ze! Nu nog tijd vinden om te lakken!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten