Make-Up Rock & Rose PUPA Milano- Review Eyeshadow, Highlighter & Lip Fluid

Deze Rock & Rose make-up lijn van PUPA Milano is echt geweldig! Vanwege de prachtig geborduurde roosjes op het glanzende goud, is deze limited edition een echte must-have. Toen ik het persbericht over Rock & Rose plaatste hoopte ik echt dat ik iets uit deze lijn mocht testen. Toen ik een pakketje ontving met maar liefst 3 make-up producten uit de nieuwe Rock & Rose collectie was ik natuurlijk helemaal in de wolken!

Rock & Rose PUPA Milano (

Ik ontving de eyeshadow in de kleur Black Vibes, de lip fluid in de kleur True Ruby en een prachtige highlighter. Eigenlijk had ik er geen tekst bij hoeven typen, de foto’s spreken voor zich. Hier krijg ik dus heuse kerstkriebels van. Kerst draait natuurlijk niet om make-up, maar het goud, het rood en de inhoud geeft je wel het gevoel dat je heerlijk kan uitpakken met de feestdagen!

Make-Up Rock & Rose PUPA Milano- Review Eyeshadow, Highlighter & Lip Fluid 4 pupa milano rock Make-Up Rock & Rose PUPA Milano- Review Eyeshadow, Highlighter & Lip Fluid

ROCK & ROSE 3D EYESHADOW 003 Black Vibes

Extreme metallic finish voor een langdurige, rijke kleur en een verfijnd ijzige kleurimpact. Met een droge applicator geeft het een metallic finish en met een vochtige applicator een zeer dekkend effect.

Check dit doosje toch eens! Is ie mooi of is ie mooi? Zulke make-up producten zijn natuurlijk ook om te gebruiken maar het liefst zou ik ze willen neerzetten als een kunstvoorwerp, want bijzonder zijn ze zeker!

Rock & Rose PUPA Milano eyeshadow (3)

De oogschaduw zelf ziet er ook prachtig uit, een zwarte tint met een koper-paarse glans. De textuur is niet poederig maar vrij stevig. Ik denk dat dat is omdat het een baked eyeshadow is? Ik heb nog nooit een baked eyeshadow in handen gehad, dus voor mij een nieuwe ervaring. Het blenden gaat mij niet zo goed af moet ik toegeven. Deppend opbrengen werkt het best. Nu breng ik de laatste tijd steeds vaker oogschaduw zachtjes deppend op, ik vind dat ze dan ook beter hechten op mijn niet meer zo jonge oogleden.Rock & Rose PUPA Milano

De applicator (sponsje) met het boogje wat erbij zit vind ik best handig werken, dus prima dat deze erbij zit!

Time to Swatch!

Je kan de oogschaduw droog maar ook nat opbrengen, rechts zie je het diepere 3D effect als je het nat opbrengt.

swatch

Andere prachtige kleuren uit deze collectie zijn Irriverent Bronze en  Audacious Gold! (In het persbericht zie je hoe mooi deze ook zijn!)

Dermatologisch getest, parabenenvrij.

Adviesverkoopprijs: € 20,50

ROCK&ROSE HIGHLIGHTER

Verlicht en versterkt de hogere delen van het gezicht waarbij bijzondere lichtreflecties voor een vernieuwend driedimensionaal effect zorgen. De lichtgewicht en zijdezachte textuur mengt gemakkelijk op de huid die hierdoor verfraaid wordt met gouden microparels.

Rock & Rose PUPA Milano highlighter

De highlighter is heel mooi gepigmenteerd, niet omdat het van je gezicht af knalt maar omdat het nèt dat beetje extra glam geeft en hij perfect bij iedere huidteint zal passen. Ik ben een beetje teruggekomen van al die heftige glanzende highlighters. Aan de ene kant is er dan wel meer kans dat het opvalt, maar het is ook al snel too much. En deze highlighter kan je mooi opbouwen en blijft toch heel zacht van kleur.

Adviesverkoopprijs: € 23,95

ROCK&ROSE METALMATT LIP FLUID

Een volle metallic kleur met een unieke matte finish omhult de lippen voor een adembenemende look. De ultrafijne en lichtgewicht textuur geeft een directe kleurafgifte en perfecte dekking zonder te vlekken.

Wauw! Deze lip fluid is very, very metallic, mat en zo mooi! Wat een intense kleur! Hij  droogt mijn lippen niet uit en je kan rustig wat eten en drinken zonder dat de lipstick aan je kopje zit of weer verdwijnt van je lippen. Het opbrengen kan je heel precies doen, het “opbreng-staafje” loopt tabs toe (driehoekig) en lekker stevig.

Dermatologisch getest, parabenenvrij.

Adviesverkoopprijs: € 17,75

De lip fluid en beide prachtige doosjes met roosjes krijgen ook een ere-plekje op mijn make-up tafel en ik zal ze met veel plezier gaan gebruiken!

Wat vinden jullie van de Rock & Rose collectie van Pupa?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

15
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
15 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
DebRoryBiancaAnna Gerrie - beautyonthefarm.nlAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Deb
Gast

Ik vind het een hele mooie collectie! Heel leuk en ook erg origineel bedacht die geborduurde rozen. Voor mij springen de oogschaduw (wat een bijzondere kleur, maar echt heel mooi.. zie je ook niet vaak!) en de lip fluid eruit

Rory
Gast

Prachtig. Ik ben Pupa steeds meer aan het ontdekken. Bij Boots was ik opgemaakt met een van de eye shadow pencils. En al eerder had ik een van de mascara’s getest en die kwam heel dicht in de buurt van de Lancôme Hypnôse Dráma…

Bianca
Gast

Dit is echt weer zo’n prachtige PUPA limited edition, ik ben vooral verliefd op de highlighter x

Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl
Gast
Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl

Wat een prachtige verpakking zeg! De oogschaduw vind ik ook heel tof zo met die kleurschakeling. Inderdaad mooi om mee uit te pakken tijdens de feestdagen.

Annette
Gast

Ik draag bijna nooit zo’n donkere oogschaduw maar vind hem wel prachtig. Voor de highlighter vind ik erg mooi. Prachtige verpakking ook weer.

Petra
Gast

Wat een prachtige kleuren, en wat een mooie verpakking ook!

Evelien
Gast

Oooh my god, die oogschaduw! Prachtig! En die highlighter mag er ook zijn <3

Jamey
Gast

Mijn god, wat een geweldige verpakking zeg!

Tessa
Gast

Wat een prachtige vormgeving! De oogschaduw kleur is echt heel tof!

Natascha - Beautyopinie
Gast
Natascha - Beautyopinie

Ik vind deze collectie heeeel mooi! Sowieso vind ik de collecties van Pupa zelden teleurstellend 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten