LYCON Aloe Vera Soothing Gel en Soothing Cream – Nieuw!

Directe verzachting en kalmering voor de door de zon verhitte huid

De zon is weldadig warm en zorgt voor een mooie bruine teint, maar kan de huid ook irriteren door verbranding of teveel zomerhitte. Waar de huid dan behoefte aan heeft is directe kalmering, verzachting en verkoeling. LYCON, bekend van de professionele waxproducten, introduceert binnen haar Spa Essentials™-lijn twee nieuwe kalmerende formules, die een ware weldaad zijn voor een door de zon (over)verhitte huid.

LYCON Aloe Vera Soothing Gel

Nieuw! LYCON Spa Essentials Soothing Cream met Kamille en Roos

Lycon Spa Essentials Soothing CreamDe nieuwe LYCON Spa Essentials™ Soothing Cream™ op basis van kamille-extract en roos is een kalmerende en direct verzachtende formule. Ideaal om een droge huid te hydrateren of te gebruiken als kalmerende bodylotion na een dag in de zon. De samenstelling bevat tevens sheabutter, castor olie, vitamine E en allantoïne voor een intensief voedende en verzorgende werking.

 

Nieuw! LYCON Spa Essentials Aloë Vera Soothing Gel

Lycon AloeVera Gel_200mlDe nieuwe frisse Aloë Vera Soothing Gel van LYCON Spa Essentials™ zorgt voor een onmiddellijke en langdurige kalmering, verkoeling en hydratatie van gezicht en lichaam. Deze verfrissende gelformule is ideaal na een dag in de zon. De samenstelling op basis van aloë vera, panthenol, kamille extract, allantoïne, hyaluronzuur en glycerine verzorgt en verfrist de huid en vermindert direct roodheid en irritaties. De gel is ook perfect als een lichte moisturizer in de zomer of in een vochtig klimaat.

 

Verkoopprijzen en meer info

Verkoopprijzen consument:

 • LYCON Spa Essentials™ Soothing Cream™ € 24,50/250 ml.
 • LYCON Spa Essentials™ Aloe Vera Soothing Gel € 19,95/200 ml.

 

Meer info: www.smoothandco.nl

Beide producten zijn verkrijgbaar vanaf heden.

 

 

  1. Vanessa 17 juli, 2017
  2. Kayla 16 juli, 2017
  3. Elke 15 juli, 2017
  4. Annette 15 juli, 2017
  5. chucky1012 15 juli, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge