Love them! Lange oorbellen van My Happiness Boutique

Ik had al wat leuke sieraden van My Happiness Boutique voorbij zien komen op andere blogs. Wauw, toch wel heel mooi, lange oorbellen! Ik was dan ook verheugd dat ik 2 paar hangers mocht uitzoeken. Moeilijk kiezen, maar natuurlijk gelukt! Kijken jullie mee?

happiness boutique

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een choker, maar nergens te vinden. Je weet wel, zo een sexy bandje om je nek. (rare naam eigenlijk, je denk toch ook aan stikken) Toen ik een jaar of 13 was had ik er ook een ik dacht dat zij gewoon niet meer bestonden. Ik had er eentje van fluweel, dat kan ik mij nog goed herinneren). Volgens mij had mijn moeder die toen zelf gemaakt. Later zag ik dat My Happiness Boutique ze ook verkocht, in allerlei variaties. Super tof!

Maar deze keer zijn de oorbellen aan de beurt. Lange oorbellen. En die zijn helemaal hip. Zapp maar eens van zender naar zender op de buis en je ziet allemaal vrouwen met lange oorbellen. (of de morfine is nog niet uitgewerkt, dat kan ook ;))

Hoe ouder je wordt (en er is weer een jaartje bij…grrrruwel) hoe minder opvallend ga je erbij lopen.Onzin eigenlijk. De mooiste vrouwen vind ik juist die vrouwen die wat durven. Met haarkleur, kapsel of kleding. Anders worden we van die grijze muizen.

Ik heb daarom gekozen voor flinke hangers, lekker opvallend.

Princess Glam Statement Earrings (chandelier earrings)

Princess Glam Statement Earrings (chandelier earrings)

Deze oorbellen zou je zo op je bruiloft kunnen dragen (gaat er iemand trouwen?), maar ik doe ze in als ik weer naar een event ga, denk ik. Alleen nog zoeken naar kleding die matcht. En nee, mijn trouwjurk, een bruidsmeisjes jurk van Laura Ashley, daar pas ik niet meer in.

Ze zijn wel ietwat zwaarder dan ik gewend ben, maar goed te doen voor een avondje uit. Ik vind ze geweldig!

Princess Glam Statement Earrings (chandelier earrings)

Glamourous and elegant, these statement earrings feature a timeless classic chandelier earrings design. Combining pearl and rhinestone elements, these earrings are a must have for any fancy occasion, be it a prom night, wedding or celebration parties

  • Width: 3.0 cm
  • Height: 8.6 cm
  • Weight: 36.0 g

Material: zinc (nickel and lead free), pearl, rhinestones

Princess Glam Statement Earrings €15,90

 

Walk like an Egyptian

happiness boutique oorbellen

Mijn man Jeroen heeft geschiedenis gestudeerd en is ook gefascineerd van de Egyptische oudheid. Je kan hem zo in de woestijn dumpen met een schepje. (echt!) Hij heeft ook alles gelezen over piramiden, de koningen, koninginnen,  noem maar op. Omdat hij de hele dag tegen mij aan moet kijken (toch ook wel iets om rekening mee te houden soms, hahaha) vond ik een Egyptische touch wel een leuk idee.

En mooi zijn ze zeker!

Ancient Beauty Blue and Gold Statement Earrings

Love them! Lange oorbellen van My Happiness Boutique 5 oorbellen Love them! Lange oorbellen van My Happiness Boutique

 

 

egyptische oorbellen Ancient Beauty Blue and Gold Statement EarringsThese hypnotic earrings are a little slice of an age long gone. Inspired by the goddesses of Egypt they are a modern reimagining of an ancient treasure. What a beautiful combination of tones: deep blue and lux gold. Try wearing with a playsuit in black and hair worn high and back for a true Cleopatra style.

  • Width: 2.3 cm
  • Length: 6.2 cm
  • Weight: 18.0 g

Material: zinc (nickel and lead free), epoxy, rhinestones (glas)

 

 

Ancient Beauty Blue and Gold Statement Earrings  €16,90

 

 

Wat mij verbaasd is dat mijn oorlel niet direct opzwelt, dat is een goede zaak. Ik heb ze even ingehad voor de foto weliswaar, maar is zeker een positief punt! Normaal gesproken kan ik alleen maar zilver verdragen.

Deze en nog andere mooie sieraden zijn te koop bij Happiness Boutique 

Dragen jullie dagelijks oorbellen? 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

13
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
AileenNienke HilbrandsmarleenMarshaVanessa Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Aileen
Gast

Ow, die blauwe staan je prachtig. Leuk met die sjaal erbij!

Nienke Hilbrands
Gast

Wauw, ze staan je tof! Ik ben zelf meer van de minimalistische sieraden, maar dit vind ik toch ook wel wat hebben.

marleen
Gast

Oh die blauwe! Die staan je echt prachtig joh! Heel erg mooi! En voor dat prijsje helemaal fijn natuurlijk!

Marsha
Gast

Oh wow!! Ze zijn echt prachtig!

Vanessa
Gast

Wat een mooie statement oorbellen, vooral het eerste paar staat je prachtig!

Jamey Herben
Gast

wauw heel mooi!

Deb
Gast

De oorbellen staan je prachtig, Cleopatra! Ik vind de eerste oorbellen ook erg mooi, maar wanneer ze erg zwaar zijn dan kan ik daar vaak niet zo goed tegen. Maar mooi en glamoureus zijn ze zeker. En wat betreft je vraag.. ik draag dagelijks oorbellen, in fact.. zonder voel ik me een beetje kaal. Ik realiseer me dat ik dus vanmorgen geen oorbellen heb ingedaan. Ga er meteen wat aan doen. Wat betreft de webshop: ik vind het een super shop. Word je echt happy van. Laatst ging een van mijn oorbellen stuk van de Happiness boutique en ik kreeg… Lees verder »

Annette
Gast

Leuk, zelf heb ik al in geen jaren meer lange oorbellen gedragen maar als ik het zo zie moet ik het toch weer eens proberen. Ik droeg eerst altijd vanalles toen ben ik naar ringen overgestapt (nog steeds behoorlijk grote) en sinds een jaar of 2 verder gedownsized hahaha

Susan
Gast

Gewoon lekker dragen deze oorbellen, want ze staan je echt prachtig!

Jolanda
Gast

Dit is niet zo mijn stijl, maar jij kunt het (natuurlijk) heel goed hebben!!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten