Limited Edition- Rituals Oriental Energy

Een orientaalse handzeep die je mee op reis neemt naar warmere oorden…

Nee, ik heb geen aandelen bij Rituals (was dat maar zo). Rituals heeft weer in de roos geschoten met deze limited edition. De Oriental Energy lijn is zo goed! Niet vreemd als je ziet welke ingrediënten het bevat. Alsof het helemaal voor mij gemaakt is.

 

Rituals_Oriental_energy-handsoap u

Handzeep

Meestal kopen wij gewoon de allergoedkoopste handzeep die er is. En die voldoet prima. Mocht ik onthand zijn (leuk toepasselijk woord) dan vul ik rustig een pompflacon nogmaals met een goedkope shampoo. Als je handen maar schoon zijn, daar gaat het in principe om, toch?

Maar af en toe wil je gewoon iets lekkers. Geen koekje bij de thee, maar een lekkere roomsoes.

Rituals is een winkel waar ik moeilijk met lege handen de deur uit loop, dus loop ik er vaak met een grote boog omheen. (ik zie de dames van Rituals Tiel al lachen nu)  Ja, serieus. als ik al een vleugje Rituals opsnuif of in de etalage iets moois zie staan, dan treden die magneetjes die ik ergens in mijn lichaam opgeslagen heb, in werking. En die trekken mij in een hypnotische staat de winkel in.

 

Rituals_Oriental_energy-handsoap (

 

Ik wist dat de Limited edition er was en dan moet ik gewoon even gaan kijken. En dan ben ik verkocht. En helemaal happy loop ik de winkel weer uit met mijn nieuwe aanwinst. Liefst mooi ingepakt als een cadeautje met bijbehorend tasje.

 

Waarom vind ik het zo lekker ruiken?

Rituals_Oriental_energy-handsoap (

 

Romige cacao en amandelen! Cacao hoef ik niet uit te leggen en amandelen? Ik ben dol op amandelen.

Rituals Oriental Energy handzeep

Over Rituals Oriental Energy

Ervaar de eeuwenoude leefstijl van de Bedoeïenen en ontdek het verwarmende ceremonieel van inheemse ingrediënten uit de mystieke Oriënt.

Verzorgende zeepvrije formule met hydraterende ingrediënten:Luxe verzorging voor jezelf en je gasten

Oriental Energy combineert de warme en rustgevende geur van Romige Cacao met de verzorgende eigenschappen van Amandelmelk

Scented Candle

Wat ook zo verslavend rook in de winkel was de Limited Edition Scented Candle: De Oriental Light Candle heeft rijke en kruidige ingrediënten zoals Mhyrre en Cardemon! (ik hoor de kerstengelen als zingen…)

Ook verkrijgbaar in deze serie: Geurstokjes, ontspannende thee, doucheschuim, bodycrème en parfum voor onder de kerstboom.

Rituals geurkaars limited edition

Onder de kerstboom!

Deze fijne handzeep gaat onder de kerstboom, en ik weet al wie ik daar een plezier mee kan doen. Mijzelf en zoonlief. Al zegt hij dat het hem niet zoveel uitmaakt, maar hoe vaak grijp ik mis in de douche als ik een luxere douchegel wil pakken? Verdorie, weer bijna op. Hij is gewoon een grootverbruiker!

Als je nog een cadeautje zoekt voor jezelf (gewoon doen!) of een ander, en je houdt van een warme geur, dan kan ik het je volmondig aanraden. En voor €8 (300 ml) heb je een mooi, bijzonder en geurig cadeau. Ik denk dat als de bofkont die het cadeau ontvangt zijn handen wast, ook steeds eventjes aan jou denkt ♥

Meer informatie over deze limited edition vind je op de website van Rituals

Heb jij een product in huis van Rituals die je echt kan aanraden?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 683 andere abonnees

8
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
BeautyByBabsEdaPetraAstridjeapiebel Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Eda
Gast

De hand zeep ruikt heerlijk! Ik ben ook dol op de hand crème en hand scrub! Ik raad het iedereen aan.

Petra
Gast

Eerlijk gezegd heb ik nog nooit iets van rituals aangeschaft, en dat is echt omdat ik er gewoon weg niet verwacht er aan toe te komen om het te gaan gebruiken…( oorzaak: overschot aan douche producten) terwijl ik wel heel graag altijd ga kijken en snuffelen in de Rituals shops…Zou ik nog een wijziging in mijn wishlistje aan kunnen brengen voor dit jaar, of ben ik fan al te laat?

Astrid
Gast

Hey Babs,

Ow heerlijke producten lijken me dat! Vooral de handzeep :), ik ben ook dol op cacao en amandelen haha.

Liefs!

jeapiebel
Gast

Wie houdt niet van Limited Edition. Af en toe jezelf verwennen met dure handzeep moet kunnen. Lekker ruiken en goede kwaliteit producten wat willen wij nog meer. Hypnotische van een bepaalde geur en product dat heb ik ook wel eens. Winkels van Rituals zijn ook altijd sfeervol met veel luxe en lekkere producten, vind ik.

Natascha
Gast

Rituals producten vraag ik ook altijd voor de kerst. Ik vind de geurstokjes Under a Fig tree ook een aanrader!

chucky1012
Gast

Dat ziet er mooi uit!
Fijn als een ander in huis je spullen gebruikt en dat als jij het wilt pakken het dan bijna op is.
Leuk om iets voor jezelf te kopen en het dan in te laten pakken als kado voor jezelf 😉

Xoxo

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten